Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ja jestem jak zwykle w czarnej dupie a nie ciąży
A kiedy planujesz testowac?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
A mój men stwierdził, że dziś nie robi nadgodzin, więc wróci o normalnej porze do domu. Już ja go znam - chce mnie udobruchać. Niech zgadnę... kupi wino i coś dobrego zrobi do jedzenia, a później będzie próbował 'działać'... tylko, że dziś już za późno
Mistrz omijania owulacji szeroki łukiem.
-
nick nieaktualnynesairah wrote:A mój men stwierdził, że dziś nie robi nadgodzin, więc wróci o normalnej porze do domu. Już ja go znam - chce mnie udobruchać. Niech zgadnę... kupi wino i coś dobrego zrobi do jedzenia, a później będzie próbował 'działać'... tylko, że dziś już za późno
Genshirin, nesairah, Asia87, Mamaokruszka, Koteczka82, ana167 lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:Alisa a wiesz, że mam ochotę?
Kurcze, już ja coś wymyślę, żeby się zemścić... obiadu jutro nie będzie
he he dobre!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Alisa wrote:Hm, może sobota?
Ino nie wiem po co. Wiecie ja juz mam taki organizm ze u mnie jak cyknie od razu po cycach widać. A teraz nie widać więc ....
a moze nic straconego jeszcze.. moze jednak sie uda/ udalo?Trzymam kciuki
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnynesairah wrote:Alisa a wiesz, że mam ochotę?
Kurcze, już ja coś wymyślę, żeby się zemścić... obiadu jutro nie będzie
ino ze jak nie ugotuje nie ciepie się. Zeżre chińską.
Jak seksu nie będzie - jemu na rękę.
Więc ino ten wrzątek zostaje!!! -
Alisa wrote:Ooo ja też tak działam
ino ze jak nie ugotuje nie ciepie się. Zeżre chińską.
Jak seksu nie będzie - jemu na rękę.
Więc ino ten wrzątek zostaje!!!
Z seksu to ja sama bym sobie skorzystała, więc taka kara odpada
mój też i chińską się zadowoli, więc.... chyba rzeczywiście tylko wrzątek! HahaAlisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Swoją drogą chłop jak rosiczka - musi być pod ochroną
Dzisiaj mam taki dzień, od rana gęba mi się śmieje.
I to jest dobry znak! Olać cycki (wiadomo, że kłamią). Może coś tam u Ciebie rośnieOby, oby... owocnego testowania
-
No ja lubie jesc czasem zupke chinska, a maz nie przepada i nie je..
czasem zdarzyło mu sie ze zjadl gorący kubek makaron w sosie, a tak to nic poza tym
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nesairah wrote:A mój men stwierdził, że dziś nie robi nadgodzin, więc wróci o normalnej porze do domu. Już ja go znam - chce mnie udobruchać. Niech zgadnę... kupi wino i coś dobrego zrobi do jedzenia, a później będzie próbował 'działać'... tylko, że dziś już za późno
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:oj ile razy ja się popłakałam przez mojego w trakcie owulacji... ja tu pozytywny tes owulacyjny a ten śpi ... i tylko w owulację go tak ciągnęło w objęcia morfeusza... dzięki Bogu mam to już za sobą.. i się cieszę, że nie będę już musiała przez to przechodzić - współczuję
-
Alisa wrote:JezU Gaduaa wiesz jak ja bym chciała być już na takim etapie... to koszmar dla mnie comiesięczny!Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nesairah wrote:Gaduaaa Widzisz, teraz ja to przerabiam
Znalazłaś cudowny sposób, jak go 'zmusić' akurat w te dni?
codziennie przez 2 tyg.. albo co drugi bo po poronieniu nie mogłam złapać owulacji.. była bardzo późno.. cały czas miałam prawie takie same krechy na teście ale to nie było to.. więc dla bezpieczeństwa działaliśmy, On sam z siebie się zawziął i się udało..
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wiesz co w szczęślwiym cyklu było chyba
codziennie przez 2 tyg.. albo co drugi bo po poronieniu nie mogłam złapać owulacji.. była bardzo późno.. cały czas miałam prawie takie same krechy na teście ale to nie było to.. więc dla bezpieczeństwa działaliśmy, On sam z siebie się zawziął i się udało..
??!!!
Przeca to woda lecichoć u Ciebie cykło
Mój M by się po takiej ilości nie podniósł. Zresztą jego wacek też nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 15:57
Koteczka82, sy__la lubią tę wiadomość