X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:
    Od dwóch dni masz takie mocne wejścia na forum,że ja bym nie przesadzala jeszcze ostatecznego wyniku uIU.
    Jakie mocne - sobą jestem :-) he he
    Rozkręcam się :-)

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Ja jestem jak zwykle w czarnej dupie a nie ciąży :-)

A kiedy planujesz testowac?

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    A kiedy planujesz testowac?
    Hm, może sobota?
    Ino nie wiem po co. Wiecie ja juz mam taki organizm ze u mnie jak cyknie od razu po cycach widać. A teraz nie widać więc ....

• nesairah Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój men stwierdził, że dziś nie robi nadgodzin, więc wróci o normalnej porze do domu. Już ja go znam - chce mnie udobruchać. Niech zgadnę... kupi wino i coś dobrego zrobi do jedzenia, a później będzie próbował 'działać'... tylko, że dziś już za późno :( Mistrz omijania owulacji szeroki łukiem.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    A mój men stwierdził, że dziś nie robi nadgodzin, więc wróci o normalnej porze do domu. Już ja go znam - chce mnie udobruchać. Niech zgadnę... kupi wino i coś dobrego zrobi do jedzenia, a później będzie próbował 'działać'... tylko, że dziś już za późno :( Mistrz omijania owulacji szeroki łukiem.
    Do wrzątku go!!! :-)

Genshirin, nesairah, Asia87, Mamaokruszka, Koteczka82, ana167 lubią tę wiadomość

• nesairah Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa a wiesz, że mam ochotę? :D Kurcze, już ja coś wymyślę, żeby się zemścić... obiadu jutro nie będzie :D

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Alisa a wiesz, że mam ochotę? :D Kurcze, już ja coś wymyślę, żeby się zemścić... obiadu jutro nie będzie :D

he he dobre! :)

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Hm, może sobota?
    Ino nie wiem po co. Wiecie ja juz mam taki organizm ze u mnie jak cyknie od razu po cycach widać. A teraz nie widać więc ....

a moze nic straconego jeszcze.. moze jednak sie uda/ udalo? :) Trzymam kciuki

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Ooo ja też tak działam :-) ino ze jak nie ugotuje nie ciepie się. Zeżre chińską.
    Jak seksu nie będzie - jemu na rękę.

Więc ino ten wrzątek zostaje!!! :-)

• nesairah Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Ooo ja też tak działam :-) ino ze jak nie ugotuje nie ciepie się. Zeżre chińską.
    Jak seksu nie będzie - jemu na rękę.

Więc ino ten wrzątek zostaje!!! :-)

Z seksu to ja sama bym sobie skorzystała, więc taka kara odpada :D
    mój też i chińską się zadowoli, więc.... chyba rzeczywiście tylko wrzątek! Haha

Alisa lubi tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą chłop jak rosiczka - musi być pod ochroną :-)
    Dzisiaj mam taki dzień, od rana gęba mi się śmieje. :-)

• nesairah Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Swoją drogą chłop jak rosiczka - musi być pod ochroną :-)
    Dzisiaj mam taki dzień, od rana gęba mi się śmieje. :-)

I to jest dobry znak! Olać cycki (wiadomo, że kłamią). Może coś tam u Ciebie rośnie :) Oby, oby... owocnego testowania :)

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja lubie jesc czasem zupke chinska, a maz nie przepada i nie je.. :D czasem zdarzyło mu sie ze zjadl gorący kubek makaron w sosie, a tak to nic poza tym

❤️❤️❤️
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    oj ile razy ja się popłakałam przez mojego w trakcie owulacji... ja tu pozytywny tes owulacyjny a ten śpi ... i tylko w owulację go tak ciągnęło w objęcia morfeusza... dzięki Bogu mam to już za sobą.. i się cieszę, że nie będę już musiała przez to przechodzić - współczuję

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliska, ale Ty masz teksty:) haha juz widze oblewanie goraca zupka chinska:Dpo co ma ja jesc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 14:58

Alisa lubi tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oj ile razy ja się popłakałam przez mojego w trakcie owulacji... ja tu pozytywny tes owulacyjny a ten śpi ... i tylko w owulację go tak ciągnęło w objęcia morfeusza... dzięki Bogu mam to już za sobą.. i się cieszę, że nie będę już musiała przez to przechodzić - współczuję
    JezU Gaduaa wiesz jak ja bym chciała być już na takim etapie... to koszmar dla mnie comiesięczny!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    JezU Gaduaa wiesz jak ja bym chciała być już na takim etapie... to koszmar dla mnie comiesięczny!
    to było właśnie najgorsze w całych tych staraniach.. łażenie za facetem ... jedyna szansa na gola a ten śpi.. to się można było załamać

• nesairah Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa Widzisz, teraz ja to przerabiam :D Znalazłaś cudowny sposób, jak go 'zmusić' akurat w te dni?

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Gaduaaa Widzisz, teraz ja to przerabiam :D Znalazłaś cudowny sposób, jak go 'zmusić' akurat w te dni?
    wiesz co w szczęślwiym cyklu było chyba <3 codziennie przez 2 tyg.. albo co drugi bo po poronieniu nie mogłam złapać owulacji.. była bardzo późno.. cały czas miałam prawie takie same krechy na teście ale to nie było to.. więc dla bezpieczeństwa działaliśmy, On sam z siebie się zawziął i się udało..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wiesz co w szczęślwiym cyklu było chyba <3 codziennie przez 2 tyg.. albo co drugi bo po poronieniu nie mogłam złapać owulacji.. była bardzo późno.. cały czas miałam prawie takie same krechy na teście ale to nie było to.. więc dla bezpieczeństwa działaliśmy, On sam z siebie się zawziął i się udało..
    Ile tych <3??!!!
    Przeca to woda leci :-) choć u Ciebie cykło :-)

Mój M by się po takiej ilości nie podniósł. Zresztą jego wacek też nie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 15:57

Koteczka82, sy__la lubią tę wiadomość

‹‹ 2010 2011 2012 2013 2014 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ