Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Spoko spodziewałam się tego

Przykro mi, ale moze jeszcze jest jakas nadzieja?

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Aniuk Ty juz nie dlugo zobaczysz i przytulisz coreczke. Ciesz sie, ze u Ciebie juz sama koncowka. Teraz juz minie w mgnieniu oka.

Czarnulka gratuluje bety. Co do krwi to nie mam pojecia skad. Mam nadzieje, ze to nic zlego, a tylko dobry poczatek Twojego szczescia.

Elaria czekamy na wiesci.

Ja mam dzisiaj nawet dobry dzien, powiem Wam co mi sie w pracy przytrafilo. Kiedys mialam spina sluzbowego ze znajoma, a ona wszystko co jej napisalam mailem wyslala do dyrektora, a dzisiaj dowiedzialam sie, ze dyrektor kazal jek zrobic wszystko zgodnie z moja propozycja. Taka mam satysfakcje, ze nie dalam sie jej sprowokowac. Czyli kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada. Ostatnio tez kolega z pracy przychodzi i wydaje mi polecenia, a ze mi duzo nie potrzeba od razu odpowiadam, zeby sobie sam robil i byl dzisiaj na skarge na mnie u innego dyrektora i tamten mu odpowiedzial to co ja czyli zeby on zrobil. Teraz mam strasznie duzo obowiazkow i ktos mysli, ze znalazl naiwna i bede za niego cos robila.
    Jutro mam wizyte u gina, ale nie zapisal mi o ktorej godzinie to zadzwonilam dzisiaj sie dowiedziec, a ta jego glupia p ielegniarka, ze jej zawracam glowe. Jutro na wizycie cos mu powiem na ten temat. Place za to kupe kasy to mogla by byc troche milsza.

jak w ogole pielegniarka czy lekarz moze odzywac sie do pacjenta albo do osoby ktora ma przyjsc na wizyte i placi nie mala sume? zero szacunku dla nas!!

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa - przykro mi :( :(

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hmm... wiesz to jest jeszcze za wcześnie na ocenę... może faktycznie podali jakieś swoje wymiary.. i endo jest takie jak było, nie rośnie i nie maleje.. i może to dobry znak?
    No nie ogarniam Gaduaa... miało 10mm a teraz ma 5mm- 7 dni przed @.
    Nie mam żadnych plamień bym mogła podejrzewać złuszczanie się eno.
    Odstawiam proga i pier...e!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 18:34

• bonita Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Ktoś Ty??

sorki, nie wiedziałam że tutaj rozmawiają tylko znające się osoby

16.07.2016 - Aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonita wrote:
    sorki, nie wiedziałam że tutaj rozmawiają tylko znające się osoby
    Ano znające siè.Ale nie o to chodzi. Dołą czają do nas i nowe. Z tym ze przedstawiają się i opisują pokrótce swoją historię.

Ikarzyca lubi tę wiadomość

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselin teraz jest pelno takich zwlaszcza pielegniarek. A z reszta lekarze wcale nie lepsi. Nie mowie, ze wszyscy, ale jest duza czesc co podchodza do pacjenta jak do przedmiotu.

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    No nie ogarniam Gaduaa... miało 10mm a teraz ma 5mm- 7 dni przed @.
    Nie mam żadnych plamień bym mogła podejrzewać złuszczanie się eno.
    Odstawiam proga i pier...e!

Kurczę Aliska no dziwne to że z 10 mm zrobiło się nagle 5 mm. A usg było u innego gina ?prawda? Może jeden z nich się coś pomylił , zmierzył nie tak jak trzeba ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 19:10

07.06.2019 synek

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonita, napisz coś w skrócie o sobie :) To miejsce jest otwarte dla wszystkich! Alisa ma specyficzne poczucie humoru ;-)

promyczek 39, czarnulka24, Monika1357 lubią tę wiadomość

• Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliska przykro mi. Ściskam.

Nesairah napisałam Ci na priv.

Dziewczyny napiszę więcej wieczorem bo strasznie dzisiaj dużo piszecie. A teraz uciekam placki ziemniaczane zrobić ;-)

Monika1357 lubi tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    bonita, napisz coś w skrócie o sobie :) To miejsce jest otwarte dla wszystkich! Alisa ma specyficzne poczucie humoru ;-)
    :-) ale mi nie chodziło o to ze nie dla wszystkich.
    Tylko o to by dziewuszka przedstawiła się.

My tu jak rodzina. Ale na innych wątkach
    wchodzą i wychodzą - zupełnie jak w życiu :-)

czarnulka24, Koteczka82, Niebieskaa, Mamaokruszka lubią tę wiadomość

• bonita Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opisywałam już swoją historię na tym forum, ale w innym temacie...
    w lipcu poroniłam w 11 tc, była to pierwsza moja ciąża, wyczekana po półrocznych staraniach... lekarz niemal od razu dał zielone światło no i tak minęło już 8 miesięcy i nic, cisza... :(

16.07.2016 - Aniołek <3
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ... Myślałam nad 1 wizytą i trochę mam mieszane uczucia chciałam lecieć do PL około 2 kwietnia -wtedy już raczej powinno być widać serduszko , ale okazało się że mam wizytę w klinice w No ,podejrzewam że związana bo pewnie przyszły badania płodu po poronieniu i za bardzo nie chce jej odłożyć poza tym kilka dni po niej mam u swojego lekarza .. a znów później będą święta bilety pewnie już wykupione .

więc stwierdziłam ,że chyba polecę 26,03 z tym ,że raczej na pewno serduszka nie zobaczę bo wizyta 27,03 to bedzie 5t4d...;( a później to dopiero zaraz po świętach polecę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 19:25

07.06.2019 synek

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    Kurczę Aliska no dziwne to że z 10 mm zrobiło się nagle 5 mm. A usg było u innego gina ?prawda? Może jeden z nich się coś pomylił , zmierzył nie tak jak trzeba ?
    Zaro mi to Ikarek wyjaśni :-) ale co na tą chwilę wiem to to - ze mam dobre. Jedna ściana 5mm,ale już 2 = 10mm.
    Ikarek pliss wytłumacz :-)

Ikarzyca lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonita wrote:
    w lipcu poroniłam w 11 tc, była to pierwsza moja ciąża, wyczekana po półrocznych staraniach... lekarz niemal od razu dał zielone światło no i tak minęło już 8 miesięcy i nic, cisza... :(
    Sorki nie kojarzę Cię.
    W takim razie witaj u nas i odzywaj się częściej :-)

• czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonita wrote:

Witaj Bonita. Na początku współczuję Ci straty maleństwa m na pewno mocno to przeżyłaś . Kurcze , a porobiłaś jakieś badania do tej pory aby wykluczyć ewentualność nie zachodzenia w ciążę?
    Badałaś progesteron?Miałaś monitoring w celu dowiedzenia się czy w ogóle dochodzi do owulacji ?Jak z twoim śluzem może jest go za mało ? Prowadzisz jakieś obserwacje swojego cyklu ?mierzysz temp, robisz testy owu? Stosujesz jakieś wspomagacze?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 19:32

07.06.2019 synek

• promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis nie odstawiaj proga!Ty dziołcho rychła :P Moze jeden i drugi lekarz cos tam zle pomierzył i tak wyszlo dziwnie

2017r-IVF-wrzesień-nieudane
    2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    Dziewczyny ... Myślałam nad 1 wizytą i trochę mam mieszane uczucia chciałam lecieć do PL około 2 kwietnia -wtedy już raczej powinno być widać serduszko , ale okazało się że mam wizytę w klinice w No ,podejrzewam że związana bo pewnie przyszły badania płodu po poronieniu i za bardzo nie chce jej odłożyć poza tym kilka dni po niej mam u swojego lekarza .. a znów później będą święta bilety pewnie już wykupione .

więc stwierdziłam ,że chyba polecę 26,03 z tym ,że raczej na pewno serduszka nie zobaczę bo wizyta 27,03 to bedzie 5t4d...;( a później to dopiero zaraz po świętach polecę

ja w 5t2d już widziałam i słyszałam piękne serducho :)

czarnulka24 lubi tę wiadomość

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • Arleta Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest zarodek 0,31cm i pulsowanko
    Na ta chwile jest wszystko w porządku
    Przykre to,ze nie umiem się już cieszyć tym wszystkim,chciałabym zapaść w sen choćby tylko na ten rozstrzygający miesiąc...

Oczywiście lekarka radziła odstawić metę ale nie dam rady tego zrobić..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 21:51

Evita, Niebieskaa, Ikarzyca, Alisa, Justa87, Genshirin, ana167, czarnulka24, promyczek 39, M@linka, Monika1357, Mamaokruszka, kiti, Elaria, Elmo13, sy__la, Haana, Asia87, Natikka123, sylvuś lubią tę wiadomość

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• Arleta Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa nawet się nie waż odstawiać proga!Prosze nas tu słuchać!

Evita lubi tę wiadomość

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

‹‹ 2012 2013 2014 2015 2016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ