Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za wieści!!! Aaaa! Napięcie jak przed matura, eee jaka matura, o wiele większe! Jestem z Wami fighterki!
Alez mnie wzruszyło jak poradzilyscie Magdzi w sprawie karmienia. Tu jest naprawdę wyjątkowy klimat. Oczywiscie zapamiętałam zasadę 7-5-3-1;)
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Aniu wow jaki strzał z rana
trzymaj się tam i do zobaczenia niebawem już z Avą. Wszystko będzie dobrze
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
O Boże, o Boże, o Boże!!! Aniu kochana chyba mi zaraz serce wyskoczy. Takie wieści z samego rana, można na zawał zejść
Trzymam kciuki, jakie to magiczne... Ps. Patrzą się na mnie dziwnie w biurze bo aż wrzasnąłam z wrażenia
Niebieskaa, Koteczka82, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jesteście cudowne, Dziewczyny.
Płakać mi się chce ze wzruszenia.
Skurcze u mnie gęstnieją. Niewykluczone, że za jakieś pół godziny tniemy, ale to niepewne.
Nie martwcie się, jeśli będę milczeć jakiś czas.
Czuję, że jesteście tu ze mną
Dziękuję za wszystko!Alisa, roma, promyczek 39, Jacqueline, Gaduaaa, Niebieskaa, czarnulka24, Dorola31, Evita, Elaria, Koteczka82, Ikarzyca, Elmo13, skrzat1988, MonaLiza, sy__la, Genshirin, Natikka123, M@linka, Monika1357, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Rany laski, wiecie co? Nie mogę się nadziwić jakie jesteście mi bliskie. Niektóre z Was miałam szczęście poznać w realu innych niestety JESZCZE nie, i choć ten kontakt jest głównie wirtualny to przeżywam Wasze sprawy mocniej niż wieloletnich koleżanek. No ja pierdzielę, Ania rodzi a ja w pracy robię wszystko żeby zapanować nad napływającymi łzami. Czuję całą magię tej sytuacji, czuję ten ogrom szczęścia. Nigdy nie pomyślałabym że w wirtualnym świecie mogą powstać tak silne relacje. Love you laski moje kochane
Alisa, annak, promyczek 39, Mamaokruszka, Jacqueline, Niebieskaa, czarnulka24, Evita, Koteczka82, skrzat1988, sy__la, Genshirin, M@linka, sylvuś lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Annak - nasza "umowa" chyba faktycznie ma jakąś "moc"
Ty dziś rodzisz, a mi dziś zjawił się okres. Może to ostatni na mam nadzieję 9 miesięcy najbliższe?
Uściski dla Ciebie, Avutki no i mężaElaria, Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Annak -to już.. jednak Ava się pospieszyła ..nie doczekała do poniedziałku. .pewnie bardzo chciała przyjść na świat ujrzeć swoich rodziców. Życzę szybkiego bezbolesnego porodu
trzymaj się kochana. Tulę :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 08:13
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Good morning
Annak kurczaki , to się Aviutka śpieszy ! Z całej siły trzymam teraz kciuki ! Mam wrażenie,że siedzę na oddziale na korytarzu hehe Wspieram najbardziej jak umiem telepatycznie
Madzia nawet jeśli Ci się nie uda KP bo bywa i tak to się wcale tym nie smuć, przy pierwszym dziecku czasami bardzo ciężko jest karmić piersią i w tym nie ma nic złego.. ale wierzę,że trafisz na dobrą laktatorkę i Ci pomoże i jeszcze coś z tego będzieJa mojego pierwszego syna karmiłam z płaczem.. Nikt mi tak na prawdę nie pokazał jak go przystawiać, miałam pogryzione do krwi sutki a mały się nie najadał i ciągle płakał.. po miesiącu się poddałam.. okazało się ,że pokarmu właściwie tyle co nic.. nawet nie musiałam zasuszać, ani dodatkowo ściągać.. z drugim było zupełnie inaczej, pokarmu dużo, dobra laktatorka pokazała jak przystawiać i karmiłam ponad pół roku
także 3mam kciuki !
Elaria skoro lekarz każe kontrolować to na pewno tak lepiej.. lepiej dmuchać na zimnena pewno jest wszystko okey.. ja urodziła klocka 4kg a wcale cukrzycy nie miałam, także czasem po prostu rodzi się duże dzieci
Dzięki dziewczyny za wsparcie ! Dzięki Wam łatwiej mi było pogodzić się z tą umową i poukładać sobie w głowie ten fakt ... nadal jest mi jeszcze przykro... powiem pseudo "Szefowi" w sobotę, że kobietą w ciąży się nie odmawia i naślę na niego myszy... i szczerze wierzę ,że ta karma do niego wróci...nie żebym była mściwa
skrzat1988, Koteczka82 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja już też rycze... Ja Was też
Annak ja chyba jajo zniosę zaraz... To JUŻ! Zaraz Avutka będzie z Tobą, duszę kciuki za Was!!!!!!!promyczek 39, skrzat1988, Ikarzyca, Mamaokruszka, M@linka lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Elaria wrote:Co do mojej wizyty, to raczej wszystko dobrze. Tadek wywalił jajka i ptaszka, więc płeć potwierdzona. Wygląda zdrowo. Wspomniałam lekarzowi (to nie mój stały gin, tylko spec od usg prenatalnych), że ostatnie w 2 tygodnie przytyłam 2 kilo, że czuję, że mi brzuch wysadziło, że jestem na diecie cukrzycowej, cukry sprawdzam po posiłkach i są w normach, więc to raczej nie od obżarstwa. No i według pomiarów Tadek przyspieszył ze wzrostem, wyprzedza wiek ciąży o 2 tygodnie. Jest na 95 centylu, czyli górna granica normy, wody też w górnej granicy. Lekarz powiedział, że u niecukrzycowej mamy nie dziwiłby się tym, bo jesteśmy w normie, ale ja mam powiedzieć o tym fakcie diabetologowi i swojemu ginowi (pokazać dzisiejszy opis badania), żeby mnie kontrolowali, bo jeszcze o makrosomii nie można mówić, ale skoro cukrzyca ciążowa to lepiej pilnować. Acha, "maluszek" waży już 2 kg. No i siedzi sobie głową w dół.
Serio, poczułam ostatnio, że zrobił się "kloc" w brzuchu. Może taka jego "uroda" i będzie duży, a może serio cukrzyca mu szkodzi. Ale czytałam o tym dużo już kiedyś, że te dzieci po 5 kilo rodzą się przy niepilnowanej cukrzycy, u kobiet, co miały cukrzycę już przed ciążą (ja nie miałam), u kobiet, które mają duże skoki cukru (ja nie mam). Muszę pogadać za tydzień z diab i ginem, bo akurat wizytuję ich dzień po dniu.
A jutro jadę zrobić badania przed wizytą, krew mocz i takie tam.
Elaria
Super ,że wszytko wporządku. Synek rośnie jak na drożdżach. Może poprostu będzie dużym chłopcem, skoro mówisz, że cukry kontrolujesz i są w normie to raczej nie od cukrzycy. Skontaktujesz to ze swoimi lekarzami i się dowiesz coś więcej .
Zdrówka dla Was27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny to prawda tu jest cudna atmosfera!! Cieszę się że tutaj się znalazłam... DZIĘKUJĘ WAM!!
Mam nadzieję że będę mogła was kiedyś poznać osobiściepromyczek 39, Evita, czarnulka24, skrzat1988, Mamaokruszka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Elaria na pewno będzie wszystko dobrze i nie będzie cukrzycy ciążowej. Badania już nie będziesz powtarzać na tolerancję glukozy? To spory już ten Tadek. Rośnie jak na drożdżach
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
annak wrote:Dziewczynki,
Jeszcze nie doczytałam Waszych postów, więc nie wiem, co się działo, ale chciałam Wam na szybko dać znać, że pozdrawiam z łóżka szpitalnego. Około 3:00 odeszły mi wody. Tak właściwie to zaczęły ok. 23:00, więc wyprawę do szpitala zaliczyliśmy dwa razy.
Najprawdopodobniej ok. 8:00 będą mnie ciąć.
Bądźcie z nami myślami.
Dam znać, jak tylko będę mogła, ale nie martwcie się, jeśli to trochę potrwa, bo nie wiem jak wszystko będzie przebiegać.
Całuję Was. Wciąż jeszcze po tej stronie.
OOooOOOooo matko jedyna! Jak szybko! Kurcze trzymam kciuki najmnocniej jak się da. Będzie dobrze Aniu:*annak lubi tę wiadomość
-
Annak, powodzenia! Z całych sił trzymam kciukiOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018