X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak dawno już nic nie pisała, pewnie już po i tuli Avę :) :) :)

Jej, to musi być wspaniałe uczucie, po tylu przejściach wreszcie doczekać tej chwili :) :) :)

promyczek 39, Mona_Lisa, Evita, Asia87, Szczęśliwa Mamusia, Koteczka82 lubią tę wiadomość

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana167 wrote:
    Ale chociaz przyjemność była.. Bo zapominamy przy tych staraniach o przyjemności..

Dokładnie. Teraz to mechanicznie wszystko wykonujemy. Wiemy, kiedy, co i jak i przez to niestety cała przyjemność i romantyzm uciekł... :( no ale niestety jak się bardzo chce to tak wychodzi. Presja czasu i chwili robi swoje... :(

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Annak dawno już nic nie pisała, pewnie już po i tuli Avę :) :) :)

Jej, to musi być wspaniałe uczucie, po tylu przejściach wreszcie doczekać tej chwili :) :) :)

Na pewno!!! :) Mam koleżankę, która poroniła 4 razy! :( jeden raz musiała urodzić martwe dzieciątko :( a teraz urodziła cudownego, zdrowego synka. Wcześniej miała in vitro i po tylu poronieniach sobie darowali. Jak sobie odpuścili to zaszła w ciążę naturalnie :) a teraz tuli swoje maleństwo <3 <3 <3

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Evita Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybaczcie, że psuję magię chwili ale właśnie zadzwonili z CZMP że nie przyjmą mnie w kwietniu bo nie ma miejsc.... Wezmą mnie w maju. Oczywiście po histero nie można się starać więc zaczniemy w czerwcu... Do tego czasu spadnie MLR i znów będziemy walczyć ze szczepieniami.... Qrwa... Rozpłakałam się na co mój M powiedział, że jak mi się nie podoba to mogę skoczyć z balkonu. Qrwa co za zjeb...

Evita

4 straty
    immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    Dziewczyny wybaczcie, że psuję magię chwili ale właśnie zadzwonili z CZMP że nie przyjmą mnie w kwietniu bo nie ma miejsc.... Wezmą mnie w maju. Oczywiście po histero nie można się starać więc zaczniemy w czerwcu... Do tego czasu spadnie MLR i znów będziemy walczyć ze szczepieniami.... Qrwa... Rozpłakałam się na co mój M powiedział, że jak mi się nie podoba to mogę skoczyć z balkonu. Qrwa co za zjeb...

Cooooooo????????!!!!!!!!! Jak On mógł tak powiedzieć? :( :( :( strasznie mi przykro... nawet nie wiem co napisać.... tulę mocno.....

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Dorola31 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Evitko...
    Nie dość, że wiadomości dobijające to jeszcze ze strony M brak wsparcia.
    Faceci nie potrafią zrozumieć co czujemy w takich chwilach. Ehh... Szkoda gadać :/ Niemniej jednak powinien być wsparciem dla Ciebie i taki tekst mimo złości i żalu nie powinien mu przejść przez gardło.

Tulę :*

Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
    Mateuszek 26tc [*]
    Maleństwo 6/9tc [*]
    Michaś moja miłość <3
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitka, strasznie mi przykro,że musisz przez to wszystko przechodzić :(
    a nie ma możliwości zrobienia histero gdzie indziej?
    a faceci chyba nigdy nas nie zrozumieją. tulę

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Evitko, nic innego nie pozostaje jak wrzątek!!! Dla M oczywiście!

A tak na serio: przegiął i to mocno. Pewnie jemu też nie jest łatwo. Ale Ciebie nie ma prawa dobijać jeszcze! Sam niech se skacze...

Ikarzyca lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    o jaaaa... faceci... co On zapodał... wkurzyłabym się nieźle..
    ale wiesz.. na pewno i Jego ta sytuacja mocno przybija i pewnie w taki sposób właśnie odreagował..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chciał odreagować to se mógł z balkonu skoczyć! Nosz ku..a! Tyle co my przechodzimy, tyle starań, wyrzeczeń - a te Mamuty fochami strzelają!
    Nie daj się Evitka!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jestem ciekawa jak ma się annak i Aviutka ^_^

• Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Jak chciał odreagować to se mógł z balkonu skoczyć! Nosz ku..a! Tyle co my przechodzimy, tyle starań, wyrzeczeń - a te Mamuty fochami strzelają!
    Nie daj się Evitka!

Dokładnie! Mógł nic nie mówić skoro nie potrafi wesprzeć! Masakra jakaś!

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• annak Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CUD nadszedł.
    Leży od kilku godzin w moich ramionach.

Wszystko dobrze.
    Kocham nad życie.
    <3

Ikarzyca, Genshirin, Niebieskaa, Mona_Lisa, Alisa, Kaczuszka86, ana167, promyczek 39, Evita, Elaria, Asia87, Dorola31, Gaduaaa, Jacqueline, Mamaokruszka, roma, M@linka, Szczęśliwa Mamusia, Arleta, Justa87, Koteczka82, Elmo13, Haana, kiti, Natikka123, Kadabra, skrzat1988, emerald_m, reni86, jomi81, Monika1357, czarnulka24, MonaLiza, sy__la, sylvuś, Magdzia88 lubią tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:

A musi być CZMP?

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • Genshirin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitka no mąż się nie popisał. Jak przeczytałam to naprawdę brzydko sobie o nim pomyślałam. Jak to Aliska mów do wrzątku go i już. Ojojam i tulę

• Niebieskaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitka... niestety faceci w takich momentach maja jakies dziwne, inne, denerwujace postrzeganie czasu... nie wiem czy Twojemu o to chodzilo...ale podejrzewam ze dla niego to bez roznicy..kwiecien czy maj.. a nam zalezy przeciez na kazdym dniu! ja zrobilam wszystkie badania w 1,5 miesiaca (tzn. zrobilam badania i mialam wszystkie wyniki w tym czasie). Moj m. byl zszokowany, ze mialam na to sile i chec. A jak J. mi powiedziala na koniec, ze mam przynajmniej miesiac przygotowywac sie do ciazy i w tym czasie zakaz staran to rowniez sie poryczalam.. moj m. nie rozumial tego. Nie chce bronic Twojego m. ale mam wrazenie, ze on sam juz jest tym wszystkim zmeczony i w taki sposob dal upust swojej frustracji. Co nie zmienia faktu, ze to nie Ty powinnas byc obiektem jego wscieklosci i bezsilnosci. Przytulam mocno:*
    p.s. Aliski metoda tez mi sie podoba, wrzatkiem go!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 15:14

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Nie daj się Evitka!
    bo to są właśnie F A C E C I ....

• Genshirin Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaK Gratulacje zdrówka dla ciebie i Avy :D

• nesairah Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak WIELKIE GRATULACJE! Ciesz się chwilą, póki trwa <3 Tak mi ciepło na sercu :) Zasłużyłaś na to!

Evita Pewnie twój M sam ma tego dość, taka reakcja, nie mniej jednak przegiał zdecydowanie! Trzymaj się tam.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Niebieskaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    CUD nadszedł.
    Leży od kilku godzin w moich ramionach.

Wszystko dobrze.
    Kocham nad życie.
    <3

Bosh... Aniuuuuu... teraz mi poplynely lzy. Jestescie cudowne <3

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
‹‹ 2020 2021 2022 2023 2024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ