Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Annak dawno już nic nie pisała, pewnie już po i tuli Avę
Jej, to musi być wspaniałe uczucie, po tylu przejściach wreszcie doczekać tej chwilipromyczek 39, Mona_Lisa, Evita, Asia87, Szczęśliwa Mamusia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
ana167 wrote:Ale chociaz przyjemność była.. Bo zapominamy przy tych staraniach o przyjemności..
Dokładnie. Teraz to mechanicznie wszystko wykonujemy. Wiemy, kiedy, co i jak i przez to niestety cała przyjemność i romantyzm uciekł...no ale niestety jak się bardzo chce to tak wychodzi. Presja czasu i chwili robi swoje...
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Jacqueline wrote:Annak dawno już nic nie pisała, pewnie już po i tuli Avę
Jej, to musi być wspaniałe uczucie, po tylu przejściach wreszcie doczekać tej chwili
Na pewno!!!Mam koleżankę, która poroniła 4 razy!
jeden raz musiała urodzić martwe dzieciątko
a teraz urodziła cudownego, zdrowego synka. Wcześniej miała in vitro i po tylu poronieniach sobie darowali. Jak sobie odpuścili to zaszła w ciążę naturalnie
a teraz tuli swoje maleństwo
Dziewczyny wybaczcie, że psuję magię chwili ale właśnie zadzwonili z CZMP że nie przyjmą mnie w kwietniu bo nie ma miejsc.... Wezmą mnie w maju. Oczywiście po histero nie można się starać więc zaczniemy w czerwcu... Do tego czasu spadnie MLR i znów będziemy walczyć ze szczepieniami.... Qrwa... Rozpłakałam się na co mój M powiedział, że jak mi się nie podoba to mogę skoczyć z balkonu. Qrwa co za zjeb...Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita wrote:Dziewczyny wybaczcie, że psuję magię chwili ale właśnie zadzwonili z CZMP że nie przyjmą mnie w kwietniu bo nie ma miejsc.... Wezmą mnie w maju. Oczywiście po histero nie można się starać więc zaczniemy w czerwcu... Do tego czasu spadnie MLR i znów będziemy walczyć ze szczepieniami.... Qrwa... Rozpłakałam się na co mój M powiedział, że jak mi się nie podoba to mogę skoczyć z balkonu. Qrwa co za zjeb...
Cooooooo????????!!!!!!!!! Jak On mógł tak powiedzieć?strasznie mi przykro... nawet nie wiem co napisać.... tulę mocno.....
Przykro mi Evitko...
Nie dość, że wiadomości dobijające to jeszcze ze strony M brak wsparcia.
Faceci nie potrafią zrozumieć co czujemy w takich chwilach. Ehh... Szkoda gadaćNiemniej jednak powinien być wsparciem dla Ciebie i taki tekst mimo złości i żalu nie powinien mu przejść przez gardło.
Tulę :*Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Evitka, strasznie mi przykro,że musisz przez to wszystko przechodzić
a nie ma możliwości zrobienia histero gdzie indziej?
a faceci chyba nigdy nas nie zrozumieją. tulęSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
Evita wrote:Dziewczyny wybaczcie, że psuję magię chwili ale właśnie zadzwonili z CZMP że nie przyjmą mnie w kwietniu bo nie ma miejsc.... Wezmą mnie w maju. Oczywiście po histero nie można się starać więc zaczniemy w czerwcu... Do tego czasu spadnie MLR i znów będziemy walczyć ze szczepieniami.... Qrwa... Rozpłakałam się na co mój M powiedział, że jak mi się nie podoba to mogę skoczyć z balkonu. Qrwa co za zjeb...
ale wiesz.. na pewno i Jego ta sytuacja mocno przybija i pewnie w taki sposób właśnie odreagował..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Jak chciał odreagować to se mógł z balkonu skoczyć! Nosz ku..a! Tyle co my przechodzimy, tyle starań, wyrzeczeń - a te Mamuty fochami strzelają!
Nie daj się Evitka!
Dokładnie! Mógł nic nie mówić skoro nie potrafi wesprzeć! Masakra jakaś!
CUD nadszedł.
Leży od kilku godzin w moich ramionach.
Wszystko dobrze.
Kocham nad życie.
Ikarzyca, Genshirin, Niebieskaa, Mona_Lisa, Alisa, Kaczuszka86, ana167, promyczek 39, Evita, Elaria, Asia87, Dorola31, Gaduaaa, Jacqueline, Mamaokruszka, roma, M@linka, Szczęśliwa Mamusia, Arleta, Justa87, Koteczka82, Elmo13, Haana, kiti, Natikka123, Kadabra, skrzat1988, emerald_m, reni86, jomi81, Monika1357, czarnulka24, MonaLiza, sy__la, sylvuś, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
A musi być CZMP? -
Evitka... niestety faceci w takich momentach maja jakies dziwne, inne, denerwujace postrzeganie czasu... nie wiem czy Twojemu o to chodzilo...ale podejrzewam ze dla niego to bez roznicy..kwiecien czy maj.. a nam zalezy przeciez na kazdym dniu! ja zrobilam wszystkie badania w 1,5 miesiaca (tzn. zrobilam badania i mialam wszystkie wyniki w tym czasie). Moj m. byl zszokowany, ze mialam na to sile i chec. A jak J. mi powiedziala na koniec, ze mam przynajmniej miesiac przygotowywac sie do ciazy i w tym czasie zakaz staran to rowniez sie poryczalam.. moj m. nie rozumial tego. Nie chce bronic Twojego m. ale mam wrazenie, ze on sam juz jest tym wszystkim zmeczony i w taki sposob dal upust swojej frustracji. Co nie zmienia faktu, ze to nie Ty powinnas byc obiektem jego wscieklosci i bezsilnosci. Przytulam mocno:*
p.s. Aliski metoda tez mi sie podoba, wrzatkiem go!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 15:14
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
annak WIELKIE GRATULACJE! Ciesz się chwilą, póki trwa
Tak mi ciepło na sercu
Zasłużyłaś na to!
Evita Pewnie twój M sam ma tego dość, taka reakcja, nie mniej jednak przegiał zdecydowanie! Trzymaj się tam.