WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak dawno już nic nie pisała, pewnie już po i tuli Avę :) :) :)

Jej, to musi być wspaniałe uczucie, po tylu przejściach wreszcie doczekać tej chwili :) :) :)

promyczek 39, Mona_Lisa, Evita, Asia87, Szczęśliwa Mamusia, Koteczka82 lubią tę wiadomość

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana167 wrote:
    Ale chociaz przyjemność była.. Bo zapominamy przy tych staraniach o przyjemności..

Dokładnie. Teraz to mechanicznie wszystko wykonujemy. Wiemy, kiedy, co i jak i przez to niestety cała przyjemność i romantyzm uciekł... :( no ale niestety jak się bardzo chce to tak wychodzi. Presja czasu i chwili robi swoje... :(

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Annak dawno już nic nie pisała, pewnie już po i tuli Avę :) :) :)

Jej, to musi być wspaniałe uczucie, po tylu przejściach wreszcie doczekać tej chwili :) :) :)

Na pewno!!! :) Mam koleżankę, która poroniła 4 razy! :( jeden raz musiała urodzić martwe dzieciątko :( a teraz urodziła cudownego, zdrowego synka. Wcześniej miała in vitro i po tylu poronieniach sobie darowali. Jak sobie odpuścili to zaszła w ciążę naturalnie :) a teraz tuli swoje maleństwo <3 <3 <3

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Evita Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybaczcie, że psuję magię chwili ale właśnie zadzwonili z CZMP że nie przyjmą mnie w kwietniu bo nie ma miejsc.... Wezmą mnie w maju. Oczywiście po histero nie można się starać więc zaczniemy w czerwcu... Do tego czasu spadnie MLR i znów będziemy walczyć ze szczepieniami.... Qrwa... Rozpłakałam się na co mój M powiedział, że jak mi się nie podoba to mogę skoczyć z balkonu. Qrwa co za zjeb...

Evita

4 straty
    immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    Dziewczyny wybaczcie, że psuję magię chwili ale właśnie zadzwonili z CZMP że nie przyjmą mnie w kwietniu bo nie ma miejsc.... Wezmą mnie w maju. Oczywiście po histero nie można się starać więc zaczniemy w czerwcu... Do tego czasu spadnie MLR i znów będziemy walczyć ze szczepieniami.... Qrwa... Rozpłakałam się na co mój M powiedział, że jak mi się nie podoba to mogę skoczyć z balkonu. Qrwa co za zjeb...

Cooooooo????????!!!!!!!!! Jak On mógł tak powiedzieć? :( :( :( strasznie mi przykro... nawet nie wiem co napisać.... tulę mocno.....

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Dorola31 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Evitko...
    Nie dość, że wiadomości dobijające to jeszcze ze strony M brak wsparcia.
    Faceci nie potrafią zrozumieć co czujemy w takich chwilach. Ehh... Szkoda gadać :/ Niemniej jednak powinien być wsparciem dla Ciebie i taki tekst mimo złości i żalu nie powinien mu przejść przez gardło.

Tulę :*

Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
    Mateuszek 26tc [*]
    Maleństwo 6/9tc [*]
    Michaś moja miłość <3
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitka, strasznie mi przykro,że musisz przez to wszystko przechodzić :(
    a nie ma możliwości zrobienia histero gdzie indziej?
    a faceci chyba nigdy nas nie zrozumieją. tulę

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Evitko, nic innego nie pozostaje jak wrzątek!!! Dla M oczywiście!

A tak na serio: przegiął i to mocno. Pewnie jemu też nie jest łatwo. Ale Ciebie nie ma prawa dobijać jeszcze! Sam niech se skacze...

Ikarzyca lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    o jaaaa... faceci... co On zapodał... wkurzyłabym się nieźle..
    ale wiesz.. na pewno i Jego ta sytuacja mocno przybija i pewnie w taki sposób właśnie odreagował..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chciał odreagować to se mógł z balkonu skoczyć! Nosz ku..a! Tyle co my przechodzimy, tyle starań, wyrzeczeń - a te Mamuty fochami strzelają!
    Nie daj się Evitka!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jestem ciekawa jak ma się annak i Aviutka ^_^

• Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Jak chciał odreagować to se mógł z balkonu skoczyć! Nosz ku..a! Tyle co my przechodzimy, tyle starań, wyrzeczeń - a te Mamuty fochami strzelają!
    Nie daj się Evitka!

Dokładnie! Mógł nic nie mówić skoro nie potrafi wesprzeć! Masakra jakaś!

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• annak Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CUD nadszedł.
    Leży od kilku godzin w moich ramionach.

Wszystko dobrze.
    Kocham nad życie.
    <3

Ikarzyca, Genshirin, Niebieskaa, Mona_Lisa, Alisa, Kaczuszka86, ana167, promyczek 39, Evita, Elaria, Asia87, Dorola31, Gaduaaa, Jacqueline, Mamaokruszka, roma, M@linka, Szczęśliwa Mamusia, Arleta, Justa87, Koteczka82, Elmo13, Haana, kiti, Natikka123, Kadabra, skrzat1988, emerald_m, reni86, jomi81, Monika1357, czarnulka24, MonaLiza, sy__la, sylvuś, Magdzia88 lubią tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:

A musi być CZMP?

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • Genshirin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitka no mąż się nie popisał. Jak przeczytałam to naprawdę brzydko sobie o nim pomyślałam. Jak to Aliska mów do wrzątku go i już. Ojojam i tulę

• Niebieskaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitka... niestety faceci w takich momentach maja jakies dziwne, inne, denerwujace postrzeganie czasu... nie wiem czy Twojemu o to chodzilo...ale podejrzewam ze dla niego to bez roznicy..kwiecien czy maj.. a nam zalezy przeciez na kazdym dniu! ja zrobilam wszystkie badania w 1,5 miesiaca (tzn. zrobilam badania i mialam wszystkie wyniki w tym czasie). Moj m. byl zszokowany, ze mialam na to sile i chec. A jak J. mi powiedziala na koniec, ze mam przynajmniej miesiac przygotowywac sie do ciazy i w tym czasie zakaz staran to rowniez sie poryczalam.. moj m. nie rozumial tego. Nie chce bronic Twojego m. ale mam wrazenie, ze on sam juz jest tym wszystkim zmeczony i w taki sposob dal upust swojej frustracji. Co nie zmienia faktu, ze to nie Ty powinnas byc obiektem jego wscieklosci i bezsilnosci. Przytulam mocno:*
    p.s. Aliski metoda tez mi sie podoba, wrzatkiem go!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 15:14

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Nie daj się Evitka!
    bo to są właśnie F A C E C I ....

• Genshirin Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaK Gratulacje zdrówka dla ciebie i Avy :D

• nesairah Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak WIELKIE GRATULACJE! Ciesz się chwilą, póki trwa <3 Tak mi ciepło na sercu :) Zasłużyłaś na to!

Evita Pewnie twój M sam ma tego dość, taka reakcja, nie mniej jednak przegiał zdecydowanie! Trzymaj się tam.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Niebieskaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    CUD nadszedł.
    Leży od kilku godzin w moich ramionach.

Wszystko dobrze.
    Kocham nad życie.
    <3

Bosh... Aniuuuuu... teraz mi poplynely lzy. Jestescie cudowne <3

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
‹‹ 2020 2021 2022 2023 2024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ