Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJacqueline Kochana tak mi przykro tule Cie do serca , życie jest cho*** nie sprawiedliwe.
I mojej córeczki w grupie jest dziewczynka co ma tyle samo lat , co Marysieńka nasza i choruje na białaczkę i gdzie tu sprawiedliwość :'( .
AniuK Cudna jest wasza mała księżniczka :-* :-* :-* tak pięknie komentarz napisałaś , aż się popłakałam ze wzruszenia.
Madziu88 Pięknie kochana wyglądasz :-* :-* :-* , macie cudnego synka :-* :-* :-* .
My wczoraj wróciliśmy prawie po 22.00 KTG super GBS ujemny , mój gin był ale nie mógł przyjść inny mną sie zajął , akurat CC robił zważyili mnie , ważymy 78,8 kg , ciśnienie oki maleństwo cały czas się ruszyło , nie lubi KTG strasznie kopało tam gdzie był pas od tętna , wypytałam się o CC robią w 39 tc dla bezpieczeństwa dziecka , taka Pani która tam mnie zapisywała powiedziala że mało prawdopodobne jest to że tak duże dziecko się przekręci , ale nie warto tracić nadzieji w tą Sobotę kolejne USG mam nadzieję że do wizyty się przekręci. -
Wlasnie sie dowiedzialam ze ciocia moja zmarla i w czwartek pogrzeb jest..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nigdy tego nie zrozumiem, czemu tacy młodzi ludzie odchodzą, czemu dzieci malutkie nawet mają różne nieuleczalne choroby, raka, czemu dzieciątka cierpią a nikomu nie zawiniły, czemu my tracimy ciąże chociaż ich chcemy... Życie w tej kwestii jest dla mnie tak niezrozumiałe
Yoselyn - strasznie mi przykroU nas tez prawdopodobnie w czwartek będzie.
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jakos podlamala mnie ta informacja o tym..
A powiedzcie mi dziewczyny jak ktos chorowal na rozyczke to jakie powinno byc igg i igM?
Ja mam
IgG - >400
IgM - 0,12
TZN ze dobrze mam?
A odnosnie toxo..
IgG mam <0,5 a norma 6,4 jesli wynik ujemny
IgM mam 0,10 a norma do 0,9 dla ujemnego..
tzn ze mam toxo?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn na moje oko nie masz toxo, bo 0,10 = 0,1 (jeśli dobrze rozumuję, ale z matmy orłem nigdy nie byłam
), a norma jest do 0,9 dla ujemnego, więc luz
z tą różyczką to nie mam pojęcia jak jest, więc nie pomogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:41
-
Teraz ja. Jadę laski wyrwać dziada... To znaczy polipa
Ikarzyca, Dorola31, Alisa, promyczek 39, jomi81, M@linka, Genshirin, Koteczka82, Natikka123, Jacqueline, Monika1357 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nesairah wrote:Yoselyn na moje oko nie masz toxo, bo 0,10 = 0,1 (jeśli dobrze rozumuję, ale z matmy orłem nigdy nie byłam
), a norma jest do 0,9 dla ujemnego, więc luz
z tą różyczką to nie mam pojęcia jak jest, więc nie pomogę.
No wlasnie nie wiem czy 0,10 to jest 0,1 ( norma min 0,9 do norma max czyli 0,99 czyli tu mam 2 miejsca po przecinku a tu ma byc jedno i to wynik watpliwy wychodzi, bo wynik dodatni to jak ma sie 1Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
roma wrote:Teraz ja. Jadę laski wyrwać dziada... To znaczy polipa
Kciuki..!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
czarnulka24 wrote:Dziękuję. Oby zrobili usg . A czy w 5 tyg będzie coś w ogóle widać bo ja zawsze pierwszy raz byłam przed 7 tyg więc serduszko już waliło
To róznie bywa. Ja jak byłam gdzieś ok 6 tyg. na USG to było tylko widać pęcherzyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:55
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017