Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczuszko wiem, że to taki moment kiedy chce się wyć z rozpaczy ale jak troszkę dojdziesz do siebie to pewnie trzeba będzie brnąć w dalszą diagnostykę... Wiem że to dolujace ale coś musi być na rzeczy. Nie wiem jakie badania już robiłaś... Współczuję Ci... Ja też myślałam że 3 ciąża się uda, potem czwarta... Że już mam zdiagnozowane wszystkie choroby świata... A jednak wciąż nie... Przytulam raz jeszcze...Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Kaczuszka86 wrote:Hej dziewczyny wpadłam się pożegnać na jakiś czas
W poniedziałek miałam usg i był Gs 14mm pecherzyk żółtkowy 3mm zarodek 3mm i cały pulsowal więc z czynnością serca
Dziś lekarka zanim dała mi skierowania na krew mocz itp zrobiła mi usg i niestety jest GS 25 mm ale jest pusty.wszystko co było w poniedziałek się wchłoneloza 3 dni mam usg aby potwierdzić diagnozę.
Wszystko wskazuje na to że czeka mnie 4 strata. Chyba czas wziąść się za badania genetyczne i wychodzi na to że ta 3 ciąża która donosiłam do 5-6 miesiąca (niestety puściła mi szyjka w tydzień) to jakiś był mały cud27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Kaczuszka ...nie wierze..popieprzone to wszystko...bardzo bardzo mi przykro...ja niewiem jak przetrwam to oczekiwanie na kolejne ,w sumie decydujące usg...
-
nick nieaktualnyjomi81 wrote:Twoje i Romy emocje są mi tak bliskie.... Wierzę, że damy radę sobie wszystko jakoś poukładać, że jeśli nie spełni się nasze marzenie o kolejnym dziecku to i tak odnajdziemy szczęście, bo przecież mamy bardzo wiele.
A jeśli chodzi o ewentualną ciążę - to wydaje mi się to tak dalekie i nieosiągalne że sił brakuje i chęci by w to dalej brnąć. -
Alisa wrote:Jomi ja rozkładam już ręce na to co się dzieje.. žycie już dawno mi zbrzydło. Teraz tylko utwierdzam się w przekonaniu że lepiej nie będzie.
A jeśli chodzi o ewentualną ciążę - to wydaje mi się to tak dalekie i nieosiągalne że sił brakuje i chęci by w to dalej brnąć.
tak samo mysle jak ty...juz tyle czasu, ile lez wylalam, ile zepsulam sobie zdrowia i moja psychika juz tez nie taka...
Jest to cholernie przykre...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Evita wrote:Arletko zalatwilam, malina dopisał mi cito na skierowaniu. Czekam na wynik kariotypu. Nastrój wisielczy dlatego się nie odzywam.
-
Evita wrote:Arletko zalatwilam, malina dopisał mi cito na skierowaniu. Czekam na wynik kariotypu. Nastrój wisielczy dlatego się nie odzywam.
Fajnie, że tak szybko się udało zrobić badania. Czekanie jest okropne, domyślam sięOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualnyEvita wrote:Arletko zalatwilam, malina dopisał mi cito na skierowaniu. Czekam na wynik kariotypu. Nastrój wisielczy dlatego się nie odzywam.
Twój M też robił tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 15:48
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:tak samo mysle jak ty...juz tyle czasu, ile lez wylalam, ile zepsulam sobie zdrowia i moja psychika juz tez nie taka...
Jest to cholernie przykre...
-
Alisa wrote:Yoselyn, niestety życie nas mocno doświadczyło i już nie będziemy wesołymi kobietkami. Zresztą czy ja w ogóle kiedyś taką byłam... problem gonił i goni nadal problem więc trudno o inną afirmację.
a do tego jak slysze ze ciaza to nie choroba, ze laski zabijaja dzieci, cpaja, pija i bog wie co robia i zachodzza bez problemu to mnie kur-a bierze.. a teksty kolezanek ze nie moze pic, zapalic, nie moze jechac ze znajomymi na impreze bo w ciazy jest..to we mnie sie az gotuje na takie slowa!! nie ma zielonego pojecia co przezywa inna osoba ktora latami sie stara i traci ciaze!!
Normalnie lzy same leca... mam dzis jakis taki dzien... i wielkiego doooola!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja niestety mam/miałam koleżankę-karierowiczkę, która kilka dni temu poinformowała mnie, że zaliczyła wpadkę. I że rozważa aborcję. Bo ona nie chce mieć dzieci, a przynajmniej nie teraz. Bo teraz to jest jej czas na rozwój i karierę.
Do tej pory nie wiem co mam jej powiedzieć poza oczywistym "pier*olnij się w pusty łeb dziewczyno" więc unikam jej jak ognia. Nosz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 16:23
-
Dziewczyny to sie kur-a nie da to co sie widzi, slyszy i czyta... wlasnie mowili w tv ze facet uderzyl dziecko o sciane, dziecko mialo peknieta czaszke, krwiaki itp... normalnie takich ludzi to zajebac!! a ile razy sie slyszy ze laska cos dziecku zrobila bo plakalo czy przeszkadzalo... !
mamaokruszka nie wiem czy bym tak tej lasce nie odpowiedziala!! gdyby mi puscily nerwy...! zeby jebla sie w ten glupi leb i pomyslala nad tym co robi i mowi!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️