Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka nie chciałam nic pisać ale na 1 usg były dwa pęcherzyki żółtkowe
pewnie lekarka nie chciała pewnie robić ci nadzieji bo to różnie bywa ale.. Najważniejsze że są dwa
jejo ale Radocha
super wiadomość
czarnulka24 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
czarnulka24 wrote:Cześć dziewczyny ja po wizycie są serduszka aż 2 bo będą bliźniaki! !!!! Tylko non stop plamie ale lekarz nic nie mówił skąd to
podwojne gratulacjeczarnulka24 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jacq para z Tobą to zaszczyt
oby nam się udało ją stworzyć. Dziś 22dc 7dpo.
Skrzaciku jak to mówią tylko spokój może nas uratować. Mąż dobrze prawi. A mdłości tylko potwierdzają,że wszystko jest okJacqueline lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Alisa wrote:Yoselyn kiedy beta?
Wiesz, byłam dzisiaj u K-G na monicie rano. Jaka fajna babeczka.
Chyba zamienię mojego gina na nią. Czas rozstać się z ginem po 14 latach.
no mowilam ze lekarka super jestciesze sie ze spodobala sie tobie
a na wynik bety czekam i juz mam wlosy siwe...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny jestem b.szczęśliwa. dziękuję wam za miłe słowa i wsparcie.
lekarz nic nie widział nawet ostatnie usg co byłam tydzień temu niby było zdj i jeden dzidziuś. . Później wam podeślę foto27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
O rany, ale news!!
Czarnula,
Gratulacje i to podwójne!
A wiecie co (tak a propos wróżb itd.): dzisiaj robiłam sobie jajecznicę (bardzo rzadko jem jajka, ale dziś mnie wzięło). I w dwóch jajkach miałam podwójne żółtka. Pomyślałam sobie wtedy (daję słowo!), że może to jakaś forumowa wróżba i któraś dziewczyna będzie miała bliźniaki. Ale pomyślałam o Mamie Okruszka, bo beta wysoka. Czarnulki nie brałam pod uwagę, bo uznałam, że tam już wiadomo, że jest jeden dzieć. A tu proszę
No, to rozumiem.
Zawsze mówiłam, że u nas na wątku jest kalejdoskop przypadków: ciąże naturalne, stymulowane, in vitro, IUI, adopcje. Ale jednego jeszcze do tej pory nie było - bliźniaków! No to wreszcie ich czas nastał.
Czarnula,
Dbaj tam o siebie. Podwójnie!czarnulka24, Niebieskaa, skrzat1988, Koteczka82, M@linka lubią tę wiadomość
-
Skrzaciku,
Dzielna jesteś!
Zgadzam się z dziewczynami, że na pewne rzeczy nie ma się wpływu.
Ale zgadzam się w szczególności z Niebieskaą. Że gdyby miały Cię męczyć i dręczyć jakieś obawy, to lepiej iść na badanie wcześniej. Twój spokój to podstawa.
Jeśli jednak uda Ci się bezboleśnie dotrwać do tego wyznaczonego terminu USG, to super.
Ja na początku ciąży goniłam do lekarza co chwilę. A potem coś mi się przełączyło i w drugiej połowie miałam USG czasem nawet co 2 miesiące. Jak zaczniesz czuć ruchy, to na pewno poczujesz się pewniej.skrzat1988 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Cześć dziewczyny ja po wizycie są serduszka aż 2 bo będą bliźniaki! !!!! Tylko non stop plamie ale lekarz nic nie mówił skąd to
Woooow:D
Pokaz fote!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 16:48
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Czarnulka o raaany ! ale super
gratulacje
jak będziesz miała chwilkę to pochwal się dzieciami;) trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze:*
-
To moje 2 szczęścia https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30354d61160.jpg
Dorola31, sy__la, Niebieskaa, Elaria, Gaduaaa, Evita, Justa87, Alisa, skrzat1988, kiti, Genshirin, Arleta, Kaczuszka86, Jacqueline, Natikka123, Ikarzyca, promyczek 39, nesairah, Koteczka82, sylvuś, jomi81, ana167, Asia87, Elmo13, M@linka, Monika1357 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka ale superowe wieści!!!!
Podwójne gratulacjedbaj o siebie i Dzieciaczki. W końcu na tym forum zawitały bliźniaki- ciekawa jestem czy parka czy może identyczna płeć... ale w sumie to mało istotne podług tego aby wszystko az do terminowego porodu było dobrze z Dzieciami (jak to mówi Skrzacik
)
czarnulka24, skrzat1988 lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Czarnulka ale superowe wieści!!!!
Podwójne gratulacjedbaj o siebie i Dzieciaczki. W końcu na tym forum zawitały bliźniaki- ciekawa jestem czy parka czy może identyczna płeć... ale w sumie to mało istotne podług tego aby wszystko az do terminowego porodu było dobrze z Dzieciami (jak to mówi Skrzacik
)
Z tego co słyszałam to jeśli są w jednym pęcherzyku to są to bliźniaki 1 jajowe i to są właśnie takie identyczne i tej samej płciczarnulka24 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert