Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehehe ja czytam posty koleżanki i to miło z jej strony że wprowadza pewien element kabaretu co bardzo mnie cieszy i rozbawia. Wypala co jakiś czas takim pustostanem że od razu czuje się bardziej dowartosciowana
Malinko nie uważasz że Aga pisze monogramy? Niby pyta o rady, wsparcie a gdy tylko to dostaje to odnosi się wrażenie że nic nie przyjmuje? Pytasz ja o coś a ona ma to w głębokim powiązaniu a dopiero odpisuje ni z dupy ni z pietruchy o czymś zupełnie innym. Prowadzi taki swój mały Matrix na forum.
Alisa, laila_25, Natikka123 lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualny
-
annak wrote:Dzisiaj, z perspektywy 3-tygodnowej całodobowej matki pochylającej się to nad cycem, to nad przewijakiem i cierpiącej już teraz na ból pleców, mówię: brać leżenie jak dają, bo potem już szansy na to nie będzie
A ogóle to witam Helę z avatara
Dlatego właśnie w tej ostaniej ciąży, gdy musiałam leżeć, przyjęłam informację o tym nawet z pewną dozą radości
A w temacie Heli z awatara. Hela jest z nami dopiero od roku, wzięliśmy ją z fundacji, która wyciąga psy ze schroniska. Powiem Wam, że jest to najcudowniejszy pies na świecie. Idealny. Wspaniały. Płakać mi się chce jak pomyślę, że ktoś ją tak po prostu oddał i że cały rok życia musiała spędzić za kratami schroniska
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Alisko, Kaczuszko kazda z nas jest inna i ma swoje zdanie co oczywiście jest naturalne
szkoda forumowych stron na wałkowanie takiego tematu. Hehe mogłam sie w nim nie odzywać ale pokorciło
no cóż...uderz w stół a nożyce się odezwa
Alisa, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Jomi81 piekna jest ta twoja Hela
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Trzeba sie zrelaksowac nie robic napinki "w internetach" bierzcie przyklad z mojego dziecka noga na noge, reka za glowe- moje 9 cm luzaka
:D
buziaki cioteczki forumowe od fasoliAlisa, sy__la, Aga22, jomi81, Dorola31, promyczek 39, Jacqueline, Mona_Lisa, Genshirin, MonaLiza, Kaczuszka86, Yoselyn82, nesairah, Ikarzyca, czarnulka24, M@linka, Evita, Monika1357, Asia87, Koteczka82, kiti, Elaria, sylvuś lubią tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Dziewczyny, ja się nie włączam w dyskusje o Adze22... każda zapewne widzi jakie posty pisze, ale nie wiemy na jakim poziomie emocjonalnym jest aktualnie. Po prostu myślę, że jak kogoś wkurzają Agi pytania czy chaotyczne wpisy to omińmy taki post i pozostawmy bez odzewu. Chyba nic takiego się nie stanie a i atmosfera nie bedzie się psuła. Nie ma sensu sobie ubliżać czy najezdzac na kogoś
Alisko czy Ty kiedyś na ovufriend mialas nick Zołza?!
Ino nie denerwuj się bo komórki właśnie się dzielą u Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 16:30
M@linka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Alisko czy Ty kiedyś na ovufriend mialas nick Zołza?!
Ino nie denerwuj się bo komórki właśnie się dzielą u Ciebie!
Małpa jestem. Ale nie tylko tutaj. Taka jestem na co dzień - szczera do bólu:-)
Ale na ogół lubiana -
sy__la wrote:Laila no luzaka masz superowego!
Teraz żebyś Ty się wyluzowala do końca ciąży- bierz przykład ze swojego Dziecięcia
Mi juz troche zeszlo napiecie z tylka.. nie mam zawalu serca przed kazdym usg. Chociaz na poczatku to umieralam z kazda kolejna wizyta. Ja sie wyluzowalam i dziecko sie wyluzowalo
Kurcze syla ty zaraz rodzisz ale zlecialo...
aniołek 01.02.2016r -
Alisa wrote:Nie mialam:-) a powinnam co - wiem wiem .
Małpa jestem. Ale nie tylko tutaj. Taka jestem na co dzień - szczera do bólu:-)
Ale na ogół lubiana
Oj tam od razu małpa. Jesteś sobą i ja Cie baaaardzo lubię - miałam to szczęście Cie poznać na żywo to cos tam wiem o Tobiea akurat szczerość to podstawa, nie lubię owijania w bawełnę czy cukrowania.
Alisa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
laila_25 wrote:Mi juz troche zeszlo napiecie z tylka.. nie mam zawalu serca przed kazdym usg. Chociaz na poczatku to umieralam z kazda kolejna wizyta. Ja sie wyluzowalam i dziecko sie wyluzowalo
Kurcze syla ty zaraz rodzisz ale zlecialo...jak mama wuluzowana to i dziecko szczęśliwe.
Ano zaraz powinnam rodzic a tu się nie zapowiada coś na to. Dzis miałam usg i wizytę... szyjka miękka co prawda ale jeszcze się nie rozwiera. Tak to wszystko w porządku, dziś widzialam na własne oczy wdzięki mojej Córci- mam fote! Bezwstydna rozłożyła nogi i pokazała Mamusi, bo tak to wczesniej tylko lekarz mówił że dziewczynka a nigdy nie widziałam sama.
TP mam na 13.04 z OM to albo niech się urodzi przed świętami aby święta spędzić w domu albo już po swietach, żebym spokojnie mogła sobie pojesc pysznościciągle do niej mówię że tutaj po naszej stronie też jest pięknie, ciepło, wszystko i wszyscy na nią czekają.. ale chyba nic sobie z tego nie robi!
laila_25, M@linka, Evita, sylvuś lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Sysiu -
. I love you too:-)
Kurcze, serio organizujecie jakieś spotkanie teraz na dniach??? Coś mi mignela taka informacja
Ja tezzzzz chce!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 17:06
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnysy__la wrote:
Kurcze, serio organizujecie jakieś spotkanie teraz na dniach??? Coś mi mignela taka informacja
Ja tezzzzz chce!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 17:09
sy__la lubi tę wiadomość
-
Laila ale wyluzowane dziecię. No rewelacja
moje na usg przypominało małego dinozaura i ys był tak z tyłu to ciekawie to wyglądało. Już się nie mogę doczekać na takie ładne i wyraźne foty
laila_25 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert