X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi jeszcze proszę czy jak miałam wczoraj skok tempki a dzisiaj mały spadek to oznacza, że po ptakach? Bo czytałam, że po owulacji i po skoku temperatury musi się ona utrzymywać przez ok 2 tyt żeby była pewność, że owulacja wystąpiła.

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona super masz faceta. Najwazniejsze to czuc wsparcie drugiej polowki. Te cykle co myslimy, ze sa stracone sa najlepsze. Moj tez byl stracony, a teraz mnie kopie z calych sil.

Koteczka dobrze tak spotkac na swojej drodze kogos kto nas zrozumie. Fajnie, ze sie otworzylyscie i czulyscie wzajemne zrozumienie.

Yoselyn swietne wiesci. Trzymam kciuki.

A u mnie dzisiaj 19 tc. Czuje sie z tym super. Za tydzien polowkowe.

Mona_Lisa, Yoselyn82, laila_25, Jacqueline, M@linka, Koteczka82 lubią tę wiadomość

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Mona super masz faceta. Najwazniejsze to czuc wsparcie drugiej polowki. Te cykle co myslimy, ze sa stracone sa najlepsze. Moj tez byl stracony, a teraz mnie kopie z calych sil.

Koteczka dobrze tak spotkac na swojej drodze kogos kto nas zrozumie. Fajnie, ze sie otworzylyscie i czulyscie wzajemne zrozumienie.

Yoselyn swietne wiesci. Trzymam kciuki.

A u mnie dzisiaj 19 tc. Czuje sie z tym super. Za tydzien polowkowe.

Monia to prawda :) wsparcie mam duże :) aż mu przed chwilą napisałam sms-a, żeby wiedział jak to doceniam :)
    Oj bardzo bym chciała, żeby się udało <3 ale temp dzisiaj spadła, wiec pewnie nic z tego :( ale zaskoczenie mile widziane :D

Monika1357 lubi tę wiadomość

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbliza sie termin porodu tego co poronilam we wrzesniu. Mialam na 11 kwietnia. Myslalam, ze jak bede w ciazy to mi bedzie lzej, a jest strasznie ciezko.

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Zbliza sie termin porodu tego co poronilam we wrzesniu. Mialam na 11 kwietnia. Myslalam, ze jak bede w ciazy to mi bedzie lzej, a jest strasznie ciezko.

Wiesz... też o tym ostatnio myślałam... ja termin miałam na sierpień... jak się zastanawiałam czy jakbym była w tym momencie w ciąży to czy nie było by przykro to powiem Ci, że niestety - jak dla mnie - to kolejna ciąża nie zastąpi tej utraconej :( u mnie miały być bliźniaki... to tym bardziej.... wątpię, żeby drugi raz nam się trafiły. I cały czas przeżywam.... aż boję się tego miesiaca... :( doskonale Cię rozumiem.... przytulam mocno <3

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka...u mnie tez sie nie zapowiadalo ;) a wody poszly i sie skubany wyklul ;)

M@linka, sy__la lubią tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :) pogoda do bani, zimno, dobrze ze chociaz nie pada..

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_Lisa wrote:
    Wiesz... też o tym ostatnio myślałam... ja termin miałam na sierpień... jak się zastanawiałam czy jakbym była w tym momencie w ciąży to czy nie było by przykro to powiem Ci, że niestety - jak dla mnie - to kolejna ciąża nie zastąpi tej utraconej :( u mnie miały być bliźniaki... to tym bardziej.... wątpię, żeby drugi raz nam się trafiły. I cały czas przeżywam.... aż boję się tego miesiaca... :( doskonale Cię rozumiem.... przytulam mocno <3

to samo przezylam rok temu, bylam wtedy w ciazy blizniaczej. bol ogromny i pustka...

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria i Gaduaa jak u was po wizytach? :)

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laila maluszek sliczny :)

Koteczka ciesze sie ze w pracy otrzymalas zrozumienie, to bardzo wazne jest.. niestety u mnie w pracy to laski potrafia gadac tylko ze musza przyjsc za ciebie czy kogos innego na dyzury, nie ma u nas wspolczucia, empatii, po prostu NIC!! dosc ze dwulicowosc, obgadywania, wysmiewanie sie.. normalnie az sie rzygac chce jak to sie slucha. Dorosle baby a zachowuja sie jak dzieci... jednym slowem przedszkole..
    Dobrze ze wyniki masz dobre i zdrowka dla synka i 1000 lat :)

Monika1357 jak tez czas leci, zaraz polowkowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 07:44

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaqu wiem co czujesz , ja juz sobie zadawalam 1000 razy pytania czemu inne maja 2-3 dzieci a ja ani jednego? czemu mam tak pod gorke? czemu patologia ktora rozmnaza sie jak kroliki zachodzi bez problemu, nie zdążą pomyslec a juz sa w ciazy, laski nie dbaja o siebie, pija, cpaja i bog wie co robia, a ja mam problem zeby donosic ciaze. Cholernie to nie sprawiedliwe jest.

❤️❤️❤️
  • Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona z moim mężem było podobnie. Bardzo czas presję na " te dni" i różnie nam wychodziło. Gdy w stymulowanych przestałam mu mówić i tylko kawałek że przy tych prochach to niewiadomo kiedy będzie to sam sobie wydedukowal że trzeba co dwa dni żeby nie ominąć. Dopiero po fakcie mu powiedziałam że miałam wszystko pod kontrolą :)

Elaria lubi tę wiadomość

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda9215 trzymaj sie tam dzielnie, lez jak trzeba, byle byloby wszystko dobrze.. :)

❤️❤️❤️
  • Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No haloooo właśnie Elaria i Gaduaaa meldowac tu szybciutko co u was

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cccierpliwa witaj :) przykro mi ze trafilas tutaj i ze musialas to samo przejsc co wiekszosc dziewczyn tutaj... Trzymaj sie!

Cccierpliwa lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti przykro mi bardzo ze znow cie to spotkalo, moze faktycznie wato zrobic badania genetyczne i immunologiczne, robilas wymazy na trojce oraz bakteriologiczne? Zrob badania na toczen..Trzymaj sie!

Evita rozumiem cie, to czekania na wyniki i ta bezradnosc jest najgorsza..ile razy mialam tak ze mialam wrazenie ze stoje w miejscu i nic sie nie dzieje, a miesiace mijaly i mijaly... bylam zdolowana na maksa.. u mnie to moj maz jest wiekszym optymista niz ja.. mam nadzieje ze masz oparcie w mezu?

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jomi i Ana... trzymam kciuki za wasze crio :)

Mona_lisa czasem wystarczy jeden raz i strzal w 10 :P Trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 07:43

Mona_Lisa lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Witam sie z rana :) pogoda do bani, zimno, dobrze ze chociaz nie pada..

A u mnie i zimno i padaaaa :( mało tego deszcz ze śniegiem...

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    to samo przezylam rok temu, bylam wtedy w ciazy blizniaczej. bol ogromny i pustka...

Przykro... :( :( :(

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczuszka86 wrote:
    Mona z moim mężem było podobnie. Bardzo czas presję na " te dni" i różnie nam wychodziło. Gdy w stymulowanych przestałam mu mówić i tylko kawałek że przy tych prochach to niewiadomo kiedy będzie to sam sobie wydedukowal że trzeba co dwa dni żeby nie ominąć. Dopiero po fakcie mu powiedziałam że miałam wszystko pod kontrolą :)

Kaczuszko też starałam się o tym nie mówić na głos... ale im bliżej dni płodnych to mi się odmieniało ;) i paplałam jak katarynka niepotrzebnie... Ehhhh no có poradzić ;)

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

‹‹ 2108 2109 2110 2111 2112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ