Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie mi jeszcze proszę czy jak miałam wczoraj skok tempki a dzisiaj mały spadek to oznacza, że po ptakach? Bo czytałam, że po owulacji i po skoku temperatury musi się ona utrzymywać przez ok 2 tyt żeby była pewność, że owulacja wystąpiła.
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Mona super masz faceta. Najwazniejsze to czuc wsparcie drugiej polowki. Te cykle co myslimy, ze sa stracone sa najlepsze. Moj tez byl stracony, a teraz mnie kopie z calych sil.
Koteczka dobrze tak spotkac na swojej drodze kogos kto nas zrozumie. Fajnie, ze sie otworzylyscie i czulyscie wzajemne zrozumienie.
Yoselyn swietne wiesci. Trzymam kciuki.
A u mnie dzisiaj 19 tc. Czuje sie z tym super. Za tydzien polowkowe.Mona_Lisa, Yoselyn82, laila_25, Jacqueline, M@linka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Mona super masz faceta. Najwazniejsze to czuc wsparcie drugiej polowki. Te cykle co myslimy, ze sa stracone sa najlepsze. Moj tez byl stracony, a teraz mnie kopie z calych sil.
Koteczka dobrze tak spotkac na swojej drodze kogos kto nas zrozumie. Fajnie, ze sie otworzylyscie i czulyscie wzajemne zrozumienie.
Yoselyn swietne wiesci. Trzymam kciuki.
A u mnie dzisiaj 19 tc. Czuje sie z tym super. Za tydzien polowkowe.
Monia to prawdawsparcie mam duże
aż mu przed chwilą napisałam sms-a, żeby wiedział jak to doceniam
Oj bardzo bym chciała, żeby się udałoale temp dzisiaj spadła, wiec pewnie nic z tego
ale zaskoczenie mile widziane
Monika1357 lubi tę wiadomość
Zbliza sie termin porodu tego co poronilam we wrzesniu. Mialam na 11 kwietnia. Myslalam, ze jak bede w ciazy to mi bedzie lzej, a jest strasznie ciezko.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Zbliza sie termin porodu tego co poronilam we wrzesniu. Mialam na 11 kwietnia. Myslalam, ze jak bede w ciazy to mi bedzie lzej, a jest strasznie ciezko.
Wiesz... też o tym ostatnio myślałam... ja termin miałam na sierpień... jak się zastanawiałam czy jakbym była w tym momencie w ciąży to czy nie było by przykro to powiem Ci, że niestety - jak dla mnie - to kolejna ciąża nie zastąpi tej utraconeju mnie miały być bliźniaki... to tym bardziej.... wątpię, żeby drugi raz nam się trafiły. I cały czas przeżywam.... aż boję się tego miesiaca...
doskonale Cię rozumiem.... przytulam mocno
Witam sie z rana
pogoda do bani, zimno, dobrze ze chociaz nie pada..
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mona_Lisa wrote:Wiesz... też o tym ostatnio myślałam... ja termin miałam na sierpień... jak się zastanawiałam czy jakbym była w tym momencie w ciąży to czy nie było by przykro to powiem Ci, że niestety - jak dla mnie - to kolejna ciąża nie zastąpi tej utraconej
u mnie miały być bliźniaki... to tym bardziej.... wątpię, żeby drugi raz nam się trafiły. I cały czas przeżywam.... aż boję się tego miesiaca...
doskonale Cię rozumiem.... przytulam mocno
to samo przezylam rok temu, bylam wtedy w ciazy blizniaczej. bol ogromny i pustka...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Laila maluszek sliczny
Koteczka ciesze sie ze w pracy otrzymalas zrozumienie, to bardzo wazne jest.. niestety u mnie w pracy to laski potrafia gadac tylko ze musza przyjsc za ciebie czy kogos innego na dyzury, nie ma u nas wspolczucia, empatii, po prostu NIC!! dosc ze dwulicowosc, obgadywania, wysmiewanie sie.. normalnie az sie rzygac chce jak to sie slucha. Dorosle baby a zachowuja sie jak dzieci... jednym slowem przedszkole..
Dobrze ze wyniki masz dobre i zdrowka dla synka i 1000 lat
Monika1357 jak tez czas leci, zaraz polowkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 07:44
❤️❤️❤️ -
Jaqu wiem co czujesz , ja juz sobie zadawalam 1000 razy pytania czemu inne maja 2-3 dzieci a ja ani jednego? czemu mam tak pod gorke? czemu patologia ktora rozmnaza sie jak kroliki zachodzi bez problemu, nie zdążą pomyslec a juz sa w ciazy, laski nie dbaja o siebie, pija, cpaja i bog wie co robia, a ja mam problem zeby donosic ciaze. Cholernie to nie sprawiedliwe jest.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Mona z moim mężem było podobnie. Bardzo czas presję na " te dni" i różnie nam wychodziło. Gdy w stymulowanych przestałam mu mówić i tylko kawałek że przy tych prochach to niewiadomo kiedy będzie to sam sobie wydedukowal że trzeba co dwa dni żeby nie ominąć. Dopiero po fakcie mu powiedziałam że miałam wszystko pod kontrolą
Elaria lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
ruda9215 trzymaj sie tam dzielnie, lez jak trzeba, byle byloby wszystko dobrze..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Cccierpliwa witaj
przykro mi ze trafilas tutaj i ze musialas to samo przejsc co wiekszosc dziewczyn tutaj... Trzymaj sie!
Cccierpliwa lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Dooti przykro mi bardzo ze znow cie to spotkalo, moze faktycznie wato zrobic badania genetyczne i immunologiczne, robilas wymazy na trojce oraz bakteriologiczne? Zrob badania na toczen..Trzymaj sie!
Evita rozumiem cie, to czekania na wyniki i ta bezradnosc jest najgorsza..ile razy mialam tak ze mialam wrazenie ze stoje w miejscu i nic sie nie dzieje, a miesiace mijaly i mijaly... bylam zdolowana na maksa.. u mnie to moj maz jest wiekszym optymista niz ja.. mam nadzieje ze masz oparcie w mezu?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Jomi i Ana... trzymam kciuki za wasze crio
Mona_lisa czasem wystarczy jeden raz i strzal w 10Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 07:43
Mona_Lisa lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Kaczuszka86 wrote:Mona z moim mężem było podobnie. Bardzo czas presję na " te dni" i różnie nam wychodziło. Gdy w stymulowanych przestałam mu mówić i tylko kawałek że przy tych prochach to niewiadomo kiedy będzie to sam sobie wydedukowal że trzeba co dwa dni żeby nie ominąć. Dopiero po fakcie mu powiedziałam że miałam wszystko pod kontrolą
Kaczuszko też starałam się o tym nie mówić na głos... ale im bliżej dni płodnych to mi się odmieniałoi paplałam jak katarynka niepotrzebnie... Ehhhh no có poradzić
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017