Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska - o matulu, chyba bym w jaką histerię wpadła, przy takiej akcji z tętnem... Mówię Ci, zapisz "przewinienia" Marianki z czasu ciąży, będziesz jej potrącać z kieszonkowego za straszenie matki
Trzymaj się
Niebieskaa, Evita lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Niebieska, Ty teraz nie myśl o naszych wpisach. Teraz Ty i Marianka jesteście nr 1
Wyobrażam sobie co przeżyłaś podczas tego spadku tętna Marianki, ale na pewno zawiniła pozycja. Kciuki trzymam nieustannie
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Niebieska mojemu Małemu też podczas porodu tętno zanikało, raz było ok, raz nie. Jak zdecydowali się na cc było za późno bo Młody był za nisko, wszystko dobrze się skończyło dostał 10pkt a winowajcą za tętno okazała się pępowina, była owinięta w okół tułowia. Ale pilnuj niech kontrolują cały czas czy z Marianką wszystko ok!
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Malinko, położna sprawdzając rozwarcie powiedziała, ze czuje czuprynę panny Marianny. Odrazu pomyslałam o Twoim słodkim wlochaczu:)
Nes, u mnie tez było spore opóźnienie, ale Roma pieknie mi to wyliczyła, biorąc pod uwage opóźniona owu. I tak własnie było. Trzeba czekac i wierzyć, a masz tu sporo mocno wierzących duszyczek.
Ikarku, Kluska cudowna, a łapki ma jak małe prosiątko:)
Yoselyn, oby tak dalej!
M@linka, Alisa, Ikarzyca, kiti, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Malinko, położna sprawdzając rozwarcie powiedziała, ze czuje czuprynę panny Marianny. Odrazu pomyslałam o Twoim słodkim wlochaczu:)
Nes, u mnie tez było spore opóźnienie, ale Roma pieknie mi to wyliczyła, biorąc pod uwage opóźniona owu. I tak własnie było. Trzeba czekac i wierzyć, a masz tu sporo mocno wierzących duszyczek.
Ikarku, Kluska cudowna, a łapki ma jak małe prosiątko:)
Yoselyn, oby tak dalej!
Zawsze mnie rozczulaja takie opisy a ten ze czuc juz czuprynke Marianki to w ogóle. Jeju. Cudnie ❤M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyNiebieska, dobrze, że masz taką wspaniałą opiekę. Prenatalna jest w No nieszczególna, ale porody super. W Polsce mam wrażenie, że jest odwrotnie. Ochrona życia poczętego nieraz przyjmuje formy fanatyczne, ale porody i potem zainteresowanie matką/ dzieckiem, jak pojawią się problemy, nie daj Boże poważna choroba - to martw się sam i zbieraj pieniądze od ludzi dobrej woli.
Współczuję stresu z tętnem.
Bardzo czekam na wszelkie wieściNiebieskaa, jomi81 lubią tę wiadomość
-
Niebieska no to najadlas się strachu. Mam nadzieję że Marianka już nie będzie straszyć. Trzymam kciuki
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Niebieska aż sobie przypomniałam swój poród,gdzie po podaniu oksytocyny właśnie tetno zaczęło słabnąć...ale pozniejna szczęście wróciło do normalnego rytmu...
pamiętam tą adrenalinę porodu,na początku się śmiałam,skakałam na piłce i liczylismy razem z męzem skurcze..,fajne to było,człowiek nie był niczego swiadomy...
dopiero ostatnia faza porodu dała mi popalić,na szczescie nie trwała długo
Jak jabym chciała móc w końcu dotrwać do tego etapu..
Także czekamy z niecierpliwością na wieści że Marianka jest już na świecie
Powtórzyłam dziś tarczycę,spada dalej,cholera! jest 0,011 i ft4 też już trochę przekroczone...boję się żeby ta tarczyca coś nie spieprzyła teraz,na szczęście zwolniło się jutro miejsce do endo bo u nas jest strasznie ciężko gdzieś się dostać,wogóle nie chcieli mnie nigdzie zapisac na jużNiebieskaa lubi tę wiadomość
-
Niebieska jejciu tule mocno... takie przezycia ze serca staja i caly swiat przed oczami... trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiazanie!
Przepraszam dziewczyny chcialabym byc na bieżąco ale w pracy ostatnio tyle sie dzieje ze czasem nie wyrabiam, dopiero co z niej wrocilam spacer z psem zaliczylam i siadlam... a jeszcze najczęściej czytam na szybko z telefonu jak mam chwile a na pusanie czesto czasu w miedzy czasie nie starcza bo piszecie jak szalone... ja dzis 7dc i juz czekam na jego koniec... biore tabletki i za ok 3 tyg powinna byc @... dobrze ze za 1,5 tyg urlop to moze wtedy ta koncowka nie bedzie mi sie ciagnac...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ikarzyca wrote:Evita nienawidzę razem z Tobą takich chwil kiedy @ nie przychodzi, nie ma nadziei że to ciąża i jeszcze rozwala nam wszystkie plany. Kurde.
Wściekła jestem tym bardziej że mam @ regularne i akurat dziś się spóźnia... Jak przełożenie na po świętach to będzie po owulacji bo mam bardzo wcześnie a musi być przed....Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Niebieska. Bardzo mocno trzymam kciuki za spokojny porod...ja przezywalam to 24 dni temu !!!!
Moj Olek juz widze jakby..oczkami wodzil za moja twarza...albo mi sie zdaje...!.
Czekam na piekne wiesci...i na przeslanie buziaka Mariance ! ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 15:10
-
Evitka może za bardzo się stresujesz i dlatego...kurde,oby przyszła bo szkoda terminuno imiałabyś już z głowy...
Wez koniecznie dziś ciepłą długa kąpiel,poprawi krążenie i może winko? -
Evita wrote:Dzięki Arletka. Tak zrobię. Wino odpada bo jestem na diecie
Trzymam kciuki by szybko @ przyszła i żebyś mogła szybko podejść do histero.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Evita wrote:Dzięki Arletka. Tak zrobię. Wino odpada bo jestem na diecie
Ja też dzis zjadłam loda co nie mogę