Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa Mamusia, Haana - dzięki dziewczyny
No niby termin z OM mam na 13.04 a z usg w 12 tc na 16.04 (Niedziela Wielkanocna)... poki co raczej się nie zapowiada na terminowe rozwiązanie więc czekamy i czekamy i czeeeeekamy na akcję.
Haana to ślub już lada chwila? Skoro suknie już zakupilasahhh... sama bym raz jeszcze chciała przeżyć ten dzień mojego ślubu... a tymczasem po 3,5 roku małżeństwa powinnam w końcu sprzedać sukienkę
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Szczęśliwa Mamusia, Haana - dzięki dziewczyny
No niby termin z OM mam na 13.04 a z usg w 12 tc na 16.04 (Niedziela Wielkanocna)... poki co raczej się nie zapowiada na terminowe rozwiązanie więc czekamy i czekamy i czeeeeekamy na akcję.
Haana to ślub już lada chwila? Skoro suknie już zakupilasahhh... sama bym raz jeszcze chciała przeżyć ten dzień mojego ślubu... a tymczasem po 3,5 roku małżeństwa powinnam w końcu sprzedać sukienkę
Czyli będzie kroliczek wielkanocny?
Ps. A ja dzisiaj poczułam pierwsze mdłości: )Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 16:35
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyAga22 wrote:Dziewczyny co polecacie na zgage?
https://www.doz.pl/apteka/p7701-Gelatum_Aluminii_phosphorici_zawiesina_250_g tanie i można pić do 100 ml dziennie, ja zwykle biorę dwa łyki dziennie, a raczej nocnie, bo pali mnie nocą.
Jak mi się skończyło to powyższe, mąż kupił mi http://przyjaznadlaciebie.pl/p/4432/maalox-zawiesina-doustna-250ml działa podobnie, może nawet lepiej (jest gęstsze), ale ohydne w smaku, niby mięta, ale z jakimś chemicznym posmakiem.
Nie działają na mnie, a w każdym razie słabo, pastylki typu Rennie. Poza tym nie lubię uczucia piasku/ kredy w ustach, jak się je ssie, czy rozgryza. Mleczko to łyk i spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 17:00
-
Niebieska chrupka cudowna
prze śliczne dzieciątko ! *.* marzyłam o takiej córeczce ...
neseriah no takie są początki ciążytrzeba sobie radzić hehe dobra i gumka recepturka jak ma pomóc
Całkiem możliwe, że krew jest z odbytu.. podobno każdy z nas ma hemoroidy o których nawet nie wie.. niestety zaparacia temu sprzyjają.. do tego no zatwardzenie podrażnia błonę śluzową stąd też ta krew.. musisz dużo błonnika teraz spożywać żeby kupka była jak najgładsza i nie twarda
heh
Arletko trzymam mocno kciuki zeby jutro było te 2,5 cmChociaż wiem, że to bardzo trudne , jednak warto się przestawić na tyci pozytywnego myślenia, no bo nie nie za każdym razem jest tak samo
Ja mocno wierzę, że tym razem się uda .. MUSI !
Annak kiedyś była/jest taka piosenka "Oczarowałaś mnie"... disco polono Aviutka mnie oczarowała ! Zakochałam się! *.*
Justa dobrze że serducho wali i jest wszystko okeyNo a kot.. kurcze , masz stres.. , ale może jeszcze wróci??
Jacqu no beta to beta.. ja tam w ostatniej ciąży nie robiłam, bo wg mnie nic nie wnosi.. jesteś w ciąży i tyle na dzień dzisiejszy Ona mówi.. i tego się trzymajmy . Testy ciemnieją to jakiś przyrost jest
Syla miałam termin na 16 kwietnia z moim pierworodnym.. urodził się 28kwietniahehe także wiesz
Ja się witam, na temat leków acard, encorton i innych się nie wypowiem, bo się zwyczajnie nie znamwybaczcie !
Umówiłam w czwartek usg w Dublinie u Polskiego ginaPołówkowe z przełączeniem na 3d
więc w końcu będą jakieś konkrety, pomiary i potwierdzona płeć.. a wy trzymajcie kciuki żeby ta pinda w szpitalu się pomyliła i żebym ja miała też taką piękna Aviutkę i Mariankę! Kurczę! Musi być ten różowy dres mc kenziego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 17:08
Arleta, Jacqueline, sy__la lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyJacqu - beta ciążowa, dla mnie jesteś w ciąży
Syla, wyglądasz wystrzałowo! Nie masz rozstępów, co? Ja mam sporo, ale stare, z resztą już wieki się nimi nie przejmuję.
Haana, a pochwalisz, co to za model? Uwielbiam modę ślubną. Swoją suknię zostawiłam, nie sprzedałaby się, zbyt niewymiarowa jestem -niski pulpet.
Kamma, współczuć czy gratulować? Mdłości nie są jeszcze takie złe, życzę by na nich się skończyło. Ja mam je codziennie, jak jestem głodna, czyli co rano.
No, a poza tym jestem szczęśliwa, bo byłam u diabetologa (fajna babka) i umówiłam się z nią, że nie muszę już jeździć, bo jeździłam co 3 tygodnie. Już mnie to męczyło, bo to ponad 40 km, dziś mnie tak wytrzęsło na dziurach, że brzuch mi się cały spinał i zaczynam mieć brzuch na kierownicy.
Cukry mam super, wręcz coraz lepsze (starzeje się łożysko, wraca wrażliwość na insulinę), dostałam wytyczne, jak badać po porodzie, dała skierowanie na krzywą po połogu i wynik mam przesłać mailem. Ufff...Jacqueline, sy__la lubią tę wiadomość
-
Elaria wrote:Jacqu - beta ciążowa, dla mnie jesteś w ciąży
Syla, wyglądasz wystrzałowo! Nie masz rozstępów, co? Ja mam sporo, ale stare, z resztą już wieki się nimi nie przejmuję.
Haana, a pochwalisz, co to za model? Uwielbiam modę ślubną. Swoją suknię zostawiłam, nie sprzedałaby się, zbyt niewymiarowa jestem -niski pulpet.
Kamma, współczuć czy gratulować? Mdłości nie są jeszcze takie złe, życzę by na nich się skończyło. Ja mam je codziennie, jak jestem głodna, czyli co rano.
No, a poza tym jestem szczęśliwa, bo byłam u diabetologa (fajna babka) i umówiłam się z nią, że nie muszę już jeździć, bo jeździłam co 3 tygodnie. Już mnie to męczyło, bo to ponad 40 km, dziś mnie tak wytrzęsło na dziurach, że brzuch mi się cały spinał i zaczynam mieć brzuch na kierownicy.
Cukry mam super, wręcz coraz lepsze (starzeje się łożysko, wraca wrażliwość na insulinę), dostałam wytyczne, jak badać po porodzie, dała skierowanie na krzywą po połogu i wynik mam przesłać mailem. Ufff...dla Ciebie to super sprawa
możesz już odetchnąć w tej sprawie
FabianCyprian
Tymuś
-
Elaria wrote:Jacqu - beta ciążowa, dla mnie jesteś w ciąży
Cukry mam super, wręcz coraz lepsze (starzeje się łożysko, wraca wrażliwość na insulinę), dostałam wytyczne, jak badać po porodzie, dała skierowanie na krzywą po połogu i wynik mam przesłać mailem. Ufff...
A propo imienia Tadzia. Mojemu mezowi okropnie wrecz podoba sie Tadzik. Jak byliśmy w Lidlu jakis czas temu babeczka szla z takim malym bablem ledwo chodzil . ubrany w spodnie 3/4 szelki i kaszkiet. No czad ale jak ona krzyknęła za Nim Tadzik wracaj to padlismy. Po prostu no stary malenki Tadziki tak mu to imie chodzi po glowie caly czas
Elaria lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elaria, nazwa modelu to pachet. Wydaje mi się, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu. Zresztą jak wisiała to tez od razu mnie w pełni nie urzekła, ale moją mamę już tak.
No i mam mój wymarzony tren, który można spokojnie podpiąć. Suknia mnie optycznie wydłuża, bo ja 160 cm.
-
Gaduaaa wrote:Niebieska chrupka cudowna
prze śliczne dzieciątko ! *.* marzyłam o takiej córeczce ...
neseriah no takie są początki ciążytrzeba sobie radzić hehe dobra i gumka recepturka jak ma pomóc
Całkiem możliwe, że krew jest z odbytu.. podobno każdy z nas ma hemoroidy o których nawet nie wie.. niestety zaparacia temu sprzyjają.. do tego no zatwardzenie podrażnia błonę śluzową stąd też ta krew.. musisz dużo błonnika teraz spożywać żeby kupka była jak najgładsza i nie twarda
heh
Arletko trzymam mocno kciuki zeby jutro było te 2,5 cmChociaż wiem, że to bardzo trudne , jednak warto się przestawić na tyci pozytywnego myślenia, no bo nie nie za każdym razem jest tak samo
Ja mocno wierzę, że tym razem się uda .. MUSI !
Annak kiedyś była/jest taka piosenka "Oczarowałaś mnie"... disco polono Aviutka mnie oczarowała ! Zakochałam się! *.*
Justa dobrze że serducho wali i jest wszystko okeyNo a kot.. kurcze , masz stres.. , ale może jeszcze wróci??
Jacqu no beta to beta.. ja tam w ostatniej ciąży nie robiłam, bo wg mnie nic nie wnosi.. jesteś w ciąży i tyle na dzień dzisiejszy Ona mówi.. i tego się trzymajmy . Testy ciemnieją to jakiś przyrost jest
Syla miałam termin na 16 kwietnia z moim pierworodnym.. urodził się 28kwietniahehe także wiesz
Ja się witam, na temat leków acard, encorton i innych się nie wypowiem, bo się zwyczajnie nie znamwybaczcie !
Umówiłam w czwartek usg w Dublinie u Polskiego ginaPołówkowe z przełączeniem na 3d
więc w końcu będą jakieś konkrety, pomiary i potwierdzona płeć.. a wy trzymajcie kciuki żeby ta pinda w szpitalu się pomyliła i żebym ja miała też taką piękna Aviutkę i Mariankę! Kurczę! Musi być ten różowy dres mc kenziego
mam nadzieje ze zdjecia beda wyrazniejsze !
Gaduaaa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Haana wrote:Elaria, nazwa modelu to pachet. Wydaje mi się, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu. Zresztą jak wisiała to tez od razu mnie w pełni nie urzekła, ale moją mamę już tak.
No i mam mój wymarzony tren, który można spokojnie podpiąć. Suknia mnie optycznie wydłuża, bo ja 160 cm.
Haana lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Haana wrote:Kamma, suknia jest z kolekcji gama. Bardziej prosta, z głębszym dekoltem oraz mgiełkowym rękawkiem.
Mysle ze to ta patrzylam na taka z dekoltem trojkatnym i pieknym trenem05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 17:30
czarnulka24, Gaduaaa, Elaria, sy__la, Monika1357, M@linka, sylvuś, Asia87, Niebieskaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
No właśnie nie mam jakieś super figury.
160/58. Ta modelka pewnie rozmiar xs, ja noszę spokojnie m. Powiem Ci, że ten model wyciąga nieco do góry, bo w szerszych modelach wyglądałam ponoć mniej korzystniej-np. tam gdzie był gorset.
KammaMarra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaana wrote:Elaria, nazwa modelu to pachet. Wydaje mi się, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu. Zresztą jak wisiała to tez od razu mnie w pełni nie urzekła, ale moją mamę już tak.
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Ja tam sie ciesze mogę nawet haftować byleby dobrze bylo. Z rana tak tez mam tak jak zjem to jak ręka odjal. Ale rano jedzenie ciężko wchodzi.
A propo imienia Tadzia. Mojemu mezowi okropnie wrecz podoba sie Tadzik. Jak byliśmy w Lidlu jakis czas temu babeczka szla z takim malym bablem ledwo chodzil . ubrany w spodnie 3/4 szelki i kaszkiet. No czad ale jak ona krzyknęła za Nim Tadzik wracaj to padlismy. Po prostu no stary malenki Tadziki tak mu to imie chodzi po glowie caly czas
Fajnie, że imię wraca do łask.