Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa Mamusia, Haana - dzięki dziewczyny

No niby termin z OM mam na 13.04 a z usg w 12 tc na 16.04 (Niedziela Wielkanocna)... poki co raczej się nie zapowiada na terminowe rozwiązanie więc czekamy i czekamy i czeeeeekamy na akcję.
Haana to ślub już lada chwila? Skoro suknie już zakupilas
ahhh... sama bym raz jeszcze chciała przeżyć ten dzień mojego ślubu... a tymczasem po 3,5 roku małżeństwa powinnam w końcu sprzedać sukienkę
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017

Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Szczęśliwa Mamusia, Haana - dzięki dziewczyny

No niby termin z OM mam na 13.04 a z usg w 12 tc na 16.04 (Niedziela Wielkanocna)... poki co raczej się nie zapowiada na terminowe rozwiązanie więc czekamy i czekamy i czeeeeekamy na akcję.
Haana to ślub już lada chwila? Skoro suknie już zakupilas
ahhh... sama bym raz jeszcze chciała przeżyć ten dzień mojego ślubu... a tymczasem po 3,5 roku małżeństwa powinnam w końcu sprzedać sukienkę 
Czyli będzie kroliczek wielkanocny?
Ps. A ja dzisiaj poczułam pierwsze mdłości: )Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 16:35
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyMleczko magnezowe, najbardziej podchodzi mi smakowo (słodko miętowy)Aga22 wrote:Dziewczyny co polecacie na zgage?
https://www.doz.pl/apteka/p7701-Gelatum_Aluminii_phosphorici_zawiesina_250_g tanie i można pić do 100 ml dziennie, ja zwykle biorę dwa łyki dziennie, a raczej nocnie, bo pali mnie nocą.
Jak mi się skończyło to powyższe, mąż kupił mi http://przyjaznadlaciebie.pl/p/4432/maalox-zawiesina-doustna-250ml działa podobnie, może nawet lepiej (jest gęstsze), ale ohydne w smaku, niby mięta, ale z jakimś chemicznym posmakiem.
Nie działają na mnie, a w każdym razie słabo, pastylki typu Rennie. Poza tym nie lubię uczucia piasku/ kredy w ustach, jak się je ssie, czy rozgryza. Mleczko to łyk i spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 17:00
-
Niebieska chrupka cudowna
prze śliczne dzieciątko ! *.* marzyłam o takiej córeczce ...
neseriah no takie są początki ciąży
trzeba sobie radzić hehe dobra i gumka recepturka jak ma pomóc
Całkiem możliwe, że krew jest z odbytu.. podobno każdy z nas ma hemoroidy o których nawet nie wie.. niestety zaparacia temu sprzyjają.. do tego no zatwardzenie podrażnia błonę śluzową stąd też ta krew.. musisz dużo błonnika teraz spożywać żeby kupka była jak najgładsza i nie twarda
heh
Arletko trzymam mocno kciuki zeby jutro było te 2,5 cm
Chociaż wiem, że to bardzo trudne , jednak warto się przestawić na tyci pozytywnego myślenia, no bo nie nie za każdym razem jest tak samo
Ja mocno wierzę, że tym razem się uda .. MUSI !
Annak kiedyś była/jest taka piosenka "Oczarowałaś mnie"... disco polo
no Aviutka mnie oczarowała ! Zakochałam się! *.*
Justa dobrze że serducho wali i jest wszystko okey
No a kot.. kurcze , masz stres.. , ale może jeszcze wróci??
Jacqu no beta to beta.. ja tam w ostatniej ciąży nie robiłam, bo wg mnie nic nie wnosi.. jesteś w ciąży i tyle na dzień dzisiejszy Ona mówi.. i tego się trzymajmy . Testy ciemnieją to jakiś przyrost jest
Syla miałam termin na 16 kwietnia z moim pierworodnym.. urodził się 28kwietnia
hehe także wiesz 
Ja się witam, na temat leków acard, encorton i innych się nie wypowiem, bo się zwyczajnie nie znam
wybaczcie !
Umówiłam w czwartek usg w Dublinie u Polskiego gina
Połówkowe z przełączeniem na 3d
więc w końcu będą jakieś konkrety, pomiary i potwierdzona płeć.. a wy trzymajcie kciuki żeby ta pinda w szpitalu się pomyliła i żebym ja miała też taką piękna Aviutkę i Mariankę! Kurczę! Musi być ten różowy dres mc kenziego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 17:08
Arleta, Jacqueline, sy__la lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyJacqu - beta ciążowa, dla mnie jesteś w ciąży

Syla, wyglądasz wystrzałowo! Nie masz rozstępów, co? Ja mam sporo, ale stare, z resztą już wieki się nimi nie przejmuję.
Haana, a pochwalisz, co to za model? Uwielbiam modę ślubną. Swoją suknię zostawiłam, nie sprzedałaby się, zbyt niewymiarowa jestem -niski pulpet.
Kamma, współczuć czy gratulować? Mdłości nie są jeszcze takie złe, życzę by na nich się skończyło. Ja mam je codziennie, jak jestem głodna, czyli co rano.
No, a poza tym jestem szczęśliwa, bo byłam u diabetologa (fajna babka) i umówiłam się z nią, że nie muszę już jeździć, bo jeździłam co 3 tygodnie. Już mnie to męczyło, bo to ponad 40 km, dziś mnie tak wytrzęsło na dziurach, że brzuch mi się cały spinał i zaczynam mieć brzuch na kierownicy.
Cukry mam super, wręcz coraz lepsze (starzeje się łożysko, wraca wrażliwość na insulinę), dostałam wytyczne, jak badać po porodzie, dała skierowanie na krzywą po połogu i wynik mam przesłać mailem. Ufff...
Jacqueline, sy__la lubią tę wiadomość
-
no i fajnieElaria wrote:Jacqu - beta ciążowa, dla mnie jesteś w ciąży

Syla, wyglądasz wystrzałowo! Nie masz rozstępów, co? Ja mam sporo, ale stare, z resztą już wieki się nimi nie przejmuję.
Haana, a pochwalisz, co to za model? Uwielbiam modę ślubną. Swoją suknię zostawiłam, nie sprzedałaby się, zbyt niewymiarowa jestem -niski pulpet.
Kamma, współczuć czy gratulować? Mdłości nie są jeszcze takie złe, życzę by na nich się skończyło. Ja mam je codziennie, jak jestem głodna, czyli co rano.
No, a poza tym jestem szczęśliwa, bo byłam u diabetologa (fajna babka) i umówiłam się z nią, że nie muszę już jeździć, bo jeździłam co 3 tygodnie. Już mnie to męczyło, bo to ponad 40 km, dziś mnie tak wytrzęsło na dziurach, że brzuch mi się cały spinał i zaczynam mieć brzuch na kierownicy.
Cukry mam super, wręcz coraz lepsze (starzeje się łożysko, wraca wrażliwość na insulinę), dostałam wytyczne, jak badać po porodzie, dała skierowanie na krzywą po połogu i wynik mam przesłać mailem. Ufff...
dla Ciebie to super sprawa
możesz już odetchnąć w tej sprawie
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Ja tam sie ciesze mogę nawet haftować byleby dobrze bylo. Z rana tak tez mam tak jak zjem to jak ręka odjal. Ale rano jedzenie ciężko wchodzi.Elaria wrote:Jacqu - beta ciążowa, dla mnie jesteś w ciąży

A propo imienia Tadzia. Mojemu mezowi okropnie wrecz podoba sie Tadzik. Jak byliśmy w Lidlu jakis czas temu babeczka szla z takim malym bablem ledwo chodzil . ubrany w spodnie 3/4 szelki i kaszkiet. No czad ale jak ona krzyknęła za Nim Tadzik wracaj to padlismy. Po prostu no stary malenki Tadzik
i tak mu to imie chodzi po glowie caly czas 
Elaria lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elaria, nazwa modelu to pachet. Wydaje mi się, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu. Zresztą jak wisiała to tez od razu mnie w pełni nie urzekła, ale moją mamę już tak.
No i mam mój wymarzony tren, który można spokojnie podpiąć. Suknia mnie optycznie wydłuża, bo ja 160 cm.
-
Moze na 3D okaze sie ze mala Gadulka a nie jednak Gadulatko?Gaduaaa wrote:Niebieska chrupka cudowna
prze śliczne dzieciątko ! *.* marzyłam o takiej córeczce ...
neseriah no takie są początki ciąży
trzeba sobie radzić hehe dobra i gumka recepturka jak ma pomóc
Całkiem możliwe, że krew jest z odbytu.. podobno każdy z nas ma hemoroidy o których nawet nie wie.. niestety zaparacia temu sprzyjają.. do tego no zatwardzenie podrażnia błonę śluzową stąd też ta krew.. musisz dużo błonnika teraz spożywać żeby kupka była jak najgładsza i nie twarda
heh
Arletko trzymam mocno kciuki zeby jutro było te 2,5 cm
Chociaż wiem, że to bardzo trudne , jednak warto się przestawić na tyci pozytywnego myślenia, no bo nie nie za każdym razem jest tak samo
Ja mocno wierzę, że tym razem się uda .. MUSI !
Annak kiedyś była/jest taka piosenka "Oczarowałaś mnie"... disco polo
no Aviutka mnie oczarowała ! Zakochałam się! *.*
Justa dobrze że serducho wali i jest wszystko okey
No a kot.. kurcze , masz stres.. , ale może jeszcze wróci??
Jacqu no beta to beta.. ja tam w ostatniej ciąży nie robiłam, bo wg mnie nic nie wnosi.. jesteś w ciąży i tyle na dzień dzisiejszy Ona mówi.. i tego się trzymajmy . Testy ciemnieją to jakiś przyrost jest
Syla miałam termin na 16 kwietnia z moim pierworodnym.. urodził się 28kwietnia
hehe także wiesz 
Ja się witam, na temat leków acard, encorton i innych się nie wypowiem, bo się zwyczajnie nie znam
wybaczcie !
Umówiłam w czwartek usg w Dublinie u Polskiego gina
Połówkowe z przełączeniem na 3d
więc w końcu będą jakieś konkrety, pomiary i potwierdzona płeć.. a wy trzymajcie kciuki żeby ta pinda w szpitalu się pomyliła i żebym ja miała też taką piękna Aviutkę i Mariankę! Kurczę! Musi być ten różowy dres mc kenziego 
mam nadzieje ze zdjecia beda wyrazniejsze !
Gaduaaa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Jezeli to ta co wyswietla sie googlach to przepiękna! !!Haana wrote:Elaria, nazwa modelu to pachet. Wydaje mi się, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu. Zresztą jak wisiała to tez od razu mnie w pełni nie urzekła, ale moją mamę już tak.
No i mam mój wymarzony tren, który można spokojnie podpiąć. Suknia mnie optycznie wydłuża, bo ja 160 cm. 
Haana lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Poprosze fotke :pHaana wrote:Kamma, suknia jest z kolekcji gama. Bardziej prosta, z głębszym dekoltem oraz mgiełkowym rękawkiem.

Mysle ze to ta patrzylam na taka z dekoltem trojkatnym i pieknym trenem
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 17:30
czarnulka24, Gaduaaa, Elaria, sy__la, Monika1357, M@linka, sylvuś, Asia87, Niebieskaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
No właśnie nie mam jakieś super figury.
160/58. Ta modelka pewnie rozmiar xs, ja noszę spokojnie m. Powiem Ci, że ten model wyciąga nieco do góry, bo w szerszych modelach wyglądałam ponoć mniej korzystniej-np. tam gdzie był gorset.
KammaMarra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyświetlają mi się różne suknie, wkleisz link do swojej?Haana wrote:Elaria, nazwa modelu to pachet. Wydaje mi się, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu. Zresztą jak wisiała to tez od razu mnie w pełni nie urzekła, ale moją mamę już tak.
-
nick nieaktualnyHahahaKammaMarra wrote:Ja tam sie ciesze mogę nawet haftować byleby dobrze bylo. Z rana tak tez mam tak jak zjem to jak ręka odjal. Ale rano jedzenie ciężko wchodzi.
A propo imienia Tadzia. Mojemu mezowi okropnie wrecz podoba sie Tadzik. Jak byliśmy w Lidlu jakis czas temu babeczka szla z takim malym bablem ledwo chodzil . ubrany w spodnie 3/4 szelki i kaszkiet. No czad ale jak ona krzyknęła za Nim Tadzik wracaj to padlismy. Po prostu no stary malenki Tadzik
i tak mu to imie chodzi po glowie caly czas 
Fajnie, że imię wraca do łask.