Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ikarzyca wrote:Wiesz Niebieska, podgladnełam Twój brzuszek na kwietniówkach, coś trudno mi uwierzyć że masz jeszcze cokolwiek do zrzucenia...
Ale dobrze ze piszesz w ostatnim zdaniu tak pięknie o macierzynstwie bo tak sobie to właśnie wyobrażam i dobrze że mam potwierdzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 09:28
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
ana167 wrote:Milo ze pqmietacie,az mi łezka w oku stanela.. :-*
Moje kciuki też zaciśnięteNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ikarku baw się dobrze na weselichu!
Widzę dziewczyny że wczoraj nieźle poszalałyście, te wszystkie wygibasy w różne strony...hehe :
Ja wczoraj miałam tragiczny humor, i jeszcze mąż mi działał na nerwy bo akurat miał wolne (normalnie to uwielbiam jak jest w domu, a wczoraj wrrr), ale dziś od rana już dobrzeNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dziń dybry
Za 2 tyg mamy Komunię Fabiana, już powoli ostatnie przygotowania przed Nami. Wszystko pozamawianeRozłożyłam sobie sprzątanie generalne na etapy,bo nie ukrywam, że mi ciężko już robić niektóre rzeczy, strasznie szybko się też męczę, wszystko robię jakoś powoli... Sukienkę ciążową zorganizowałam
Brzuchol jest już mega duży
Jestem podekscytowana tym,że rodzice przylecą, pierwszy raz od kiedy tu mieszkam.. Martwię się, żeby wszystko im się spodobało i żeby mieli chęć przylecieć do Nas jeszcze... muszę stanąć na głowie, choć nie będzie to teraz łatwe heh
Jedyne imię w którym jesteśmy z mężem zgodni dla Naszego 3go muszkietera to Tymon... R. nie bardzo chcę się zgodzić na Bruno..więc chyba będzie Tymuś
Tymcio sobie w nocy urządza disco.. buszuje jak szalony, nad ranem to samo ... mam nadzieję,że to się po porodzie zmieni.. Mam już kurczę siarę w piersiach.. Wy też tak wcześnie miałyście? Bo ja już nie pamiętam jak to było !hehe
Męczy mnie codziennie zgaga.. czasem mniej czasem bardziej..
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiebieska, moja córcia generalnie dużo spała po urodzeniu, bo miała żółtaczkę, ale jak z niej wyszła to właśnie zaczęła zasypiać z każdym dniem coraz później, 22, 23, północ... Wreszcie wzięłam się za to i codziennie wcześniej zaczynaliśmy rytuał kąpielowo -cycowo -usypianiowy. Światło przyciemnione, głosy przyciszone, relaks dla małej, cyc, cichutka kołysanka i do łóżeczka (kosz na kołach). I tak się zaczęła przestawiać, trwało to z tydzień, może 10 dni, ale wreszcie zasypiała koło 21, co było już do przyjęcia. W nocy musiałam wybudzać na karmienie, a potem spała do rana.
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Alisa wrote:Dzień dobry
Mąż dzisiaj do mnie rano:
- jakie jest życzenie każdego faceta?
Żeby syn grał w Bayer Monachium
Żeby córka była na okładce Vogue
A žona w programie " ktokolwiek widział
ktokolwiek zna"
ehhehe dobre, dobreFabianCyprian
Tymuś
-
Asiu - trzymam kciuki
Może poprawisz mi humor bo do duuuupy mam
Liczę, że będzie u Ciebie do przodu jak u Ikarka12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Aliska nie ma to jak poczucie humoru męża względem żony :p
Gadu ja też bardzo wcześnie miałam siare. Tymus bardzo ładnie
Niebieska jja po porodzie tez bardzo szybko zgubiłam brzuch,a miesiąc po ważyłam 2 kilo mniej niż przed ciążą. Mój ssak wszystko ze mnie wyciągał :p ale teraz coś czuje ze nie będzie już tak łatwoGaduaaa lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
Jacq dziękuję. Bardzo bym chciała Ci poprawić humor
Kochana nie martw się na zapas,wiadomo że plamienia są do duuupy,ale ważniejszy jest Twój spokój niż one.Jacqueline lubi tę wiadomość
Córcie ur. 28.02.18r.
-
ana167 kciuki mocne
Ikarku udanej zabawy
Asia kciuki za wizyte
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Asia87 wrote:Nooo a wieczorem to już im się pewnie paczeć nie chce :p
Chodziło mi o to że Ty wchodzisz sama a wirtualnie myślami z Tobą stado babpresją jest u takiego doktorka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 10:41
-
Ikarzyca wrote:Chodziło mi o to że Ty wchodzisz sama a wirtualnie myślami z Tobą stado bab
presją jest u takiego doktorka
Hehe a aaa no tak :p z nerwów nie czytałam ze zrozumieniem :p
Dzieki kochane za kciuki!mają moc.
Są 2 pęcherzyki jeden 26mm na prawym i 21mm na lewym. Endo 12mm. Czekam na zastrzyk i lecę do domuz bananem na gębie :p
roma, Jacqueline, Ikarzyca, Alisa, Kaczuszka86, Justa87, Elaria, SusannaDean, Evita, Dorola31, Genshirin, sylvuś, Koteczka82, M@linka, Natikka123, Elmo13, sy__la lubią tę wiadomość
Córcie ur. 28.02.18r.
-
nick nieaktualny
-
Oj, będzie się działo! Wczoraj dałyśmy kilka podpowiedzi jak urozmaicić sobie starania - na pająka, na precelka i na motylka
A tak poważnie to powodzenia kochana! Kciuki zaciśnięte!
Ana! Za Ciebie też! Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 10:56
ana167, Asia87 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy