Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Natikkka ale pieknosci:) Gratuluje , niech sie zdrowo rozwija.
Skrzaciku Twoja historia napawa mnie nadzieją.
Mamaokruszka a jak Ty sie czujesz? Malo zdajesz nam tutaj relacje. Jakie leki bierzesz?
Ja bylam dzis u gina. Wszystko jest w porzadku , nic sie nie dzieje. Nie to chcialam uslyszec.. W przyszłym miesiacu zrobie sobie pakiet 5 bakterii, za 230 zł. Dzis 27 dc wiec moze nic nie widac jeszcze. Betę zrobię zatem w przyszłym tygodniu o ile nie pojawi się @.. Wspomniał o inseminacji, ale ja teraz stoje przed decyzja o zmianie pracy, gdzie umowa będzie na pół roku. I to mnie mega wstrzymuje przed ta decyzja. W starej pracy jeszcze walczą o mnie... stresy, ale umowa stała.. Umre chyba zanim tą decyzję podejmę..Natikka123 lubi tę wiadomość
-
Oj ja jestem złym przykładem do pytania bo bym już leciała, testowala i co tylko.
Zależy jakie masz cykle i kiedy owu. Ale jak 28 dni to ja bym robiła i beta by mogła wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 18:32
-
Genshirin wrote:Dziewczyny wiem, że to może nie najlepsze pytanie tu, ale na sierpniówkach mało dziewczyn z Katowic, ma któraś z was koleżanki lub sama może polecić jakąś szkołę rodzenia?
Ja Ci mogę polecić szkole z Pszczyny tylko, bo mamy tu prawdziwe aniołyale popytaj w szpitalu w którym chcesz rodzic może w jakieś szkole w Kato pracują położne z tego szpitala - wtedy najlepiej do nich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 18:35
-
Nattika gratulacje. Zdjęcie super!
Nie ma jak normalny lekarz, poszłam do mojej doktor pierwszego kontaktu i bez problemu dostałam skierowanie na tsh, tf3 i tf4 i receptę na żelazo
Powiedzcie mi czy te badania robi się w jakimś konkretnym momencie cyklu?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ikarzyca wrote:Ja Ci mogę polecić szkole z Pszczyny tylko, bo mamy tu prawdziwe anioły
ale popytaj w szpitalu w którym chcesz rodzic może w jakieś szkole w Kato pracują położne z tego szpitala - wtedy najlepiej do nas.
No właśnie w tym problem, że nie wiem w którym szpitalu rodzić. Tam gdzie pracuje moja lekarka nie mają znieczulenia zewnątrz oponowego, a chciałabym mieć chociaż możliwość zdecydowania czy chce takiego znieczulenia czy nie. I teraz się miotam czy jednak w tym szpistalu rodzić czy jednak w innym -
Położne od nas pracują na Łubinowej i u Bonifratrów i tam też głównie rodziły moje koleżanki i polecają bardzo oba szpitale. Łubinowa wiadomo - tylko super zdrowe ciąże - ale opieka i warunki lux. Ja bym celowała w szkoły z tych dwóch szpitali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 18:59
-
Ikarzyca wrote:Położne od nas pracują na Lubinowej i u Bonifratrow i tam też głównie rodziły moje koleżanki i polecają bardzo oba szpitale. Lubinowa wiadomo - tylko super zdrowe ciążę ale opieka i warunki lux. Ja bym celowana w szkoły z tych dwóch szpitali.
Dziękuję za informację. Muszę się zastanowić bona razie czuję się strasznie skołowana tym wszystkim. -
Koteczka82 wrote:Nattika gratulacje. Zdjęcie super!
Nie ma jak normalny lekarz, poszłam do mojej doktor pierwszego kontaktu i bez problemu dostałam skierowanie na tsh, tf3 i tf4 i receptę na żelazo
Powiedzcie mi czy te badania robi się w jakimś konkretnym momencie cyklu? -
Mona Liza, dziękuję, że pytasz. U mnie w sumie nic się nie dzieje, dziś zaczęłam 8 tydzień, żyję od wizyty do wizyty, staram się jakoś przetrwać i za wiele nie myśleć. Objawów niewiele, tylko bóle miesiączkowe stale mi dokuczają a tak to cycki żyją swoim życiem i sporadycznie mam mdłości. I wstręt do mięsa, nie jestem w stanie na nie patrzeć.
Z leków aktualnie mam Clexane 0,6, Acard 75, Letrox i Duphaston 3x1 i żelazo. No i oczywiście multum witamin.
Oprócz tego przez 2 tygodnie łykałam masę naturalnych specyfików bo dopadło mnie zapalenie zatok i zaczynam świrować, czy to nie przez chorobę nie było ostatnio serduszka i czy w ogóle będzie... Oczywiście musiałam się rozchorować, przecież u mnie ciąża = choroba z wysoką gorączką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 19:20
-
Mamaokruszka wrote:Mona Liza, dziękuję, że pytasz. U mnie w sumie nic się nie dzieje, dziś zaczęłam 8 tydzień, żyję od wizyty do wizyty, staram się jakoś przetrwać i za wiele nie myśleć. Objawów niewiele, tylko bóle miesiączkowe stale mi dokuczają a tak to cycki żyją swoim życiem i sporadycznie mam mdłości.
Z leków aktualnie mam Clexane 0,6, Acard 75, Letrox i Duphaston 3x1 i żelazo. No i oczywiście multum witamin.
Oprócz tego przez 2 tygodnie łykałam masę naturalnych specyfików bo dopadło mnie zapalenie zatok i zaczynam świrować, czy to nie przez chorobę nie było ostatnio serduszka i czy w ogóle będzie... Oczywiście musiałam się rozchorować, przecież u mnie ciąża = choroba z wysoką gorączką
Eee okruszku mi piszesz codziennie ze masz mdlosci i Cie muli non stopato jakie objawy od czasu do czasu?
glowa do gory jest dobrze: )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 19:21
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Koteczka82 wrote:Nattika gratulacje. Zdjęcie super!
Powiedzcie mi czy te badania robi się w jakimś konkretnym momencie cyklu?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Obawiam się,że po łyżeczkowaniu coś może być chyba nie halo.W pon.17 dni po zabiegu czułam się jak przed okresem,bolał brzuch miesiączkowo,pojawiła się żywa krew i leciała cały dzień,wieczorem 2 czarne skrzepy.Wczoraj i dziś czysto.Ale boli mnie podbrzusze i te cholerne plecy.Zastanawia mnie,jak szybko można dostać @ po łyżeczkowaniu i ile trwa?Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na to pytanie?Jutro wieczorem mam wizytę,ale boję się,nie chcę znów przechodzić łyżeczkowania:(2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
AnnaZ wrote:Obawiam się,że po łyżeczkowaniu coś może być chyba nie halo.W pon.17 dni po zabiegu czułam się jak przed okresem,bolał brzuch miesiączkowo,pojawiła się żywa krew i leciała cały dzień,wieczorem 2 czarne skrzepy.Wczoraj i dziś czysto.Ale boli mnie podbrzusze i te cholerne plecy.Zastanawia mnie,jak szybko można dostać @ po łyżeczkowaniu i ile trwa?Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na to pytanie?Jutro wieczorem mam wizytę,ale boję się,nie chcę znów przechodzić łyżeczkowania:(
Przy trzeciej ciąży @ dostałam 23 dnia po zabiegu @ skąpa 3 dni .
Niby @ powinna przyjść do 6 tyg po łyżeczkowaniu. .
Wiele dziewczyn dostaje @ w normalnym przewidywanym terminie kiedy zawsze była @ przed łyżeczkowaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 19:28
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mamaokruszka wrote:Mona Liza, dziękuję, że pytasz. U mnie w sumie nic się nie dzieje, dziś zaczęłam 8 tydzień, żyję od wizyty do wizyty, staram się jakoś przetrwać i za wiele nie myśleć. Objawów niewiele, tylko bóle miesiączkowe stale mi dokuczają a tak to cycki żyją swoim życiem i sporadycznie mam mdłości. I wstręt do mięsa, nie jestem w stanie na nie patrzeć.
Oprócz tego przez 2 tygodnie łykałam masę naturalnych specyfików bo dopadło mnie zapalenie zatok i zaczynam świrować, czy to nie przez chorobę nie było ostatnio serduszka i czy w ogóle będzie... Oczywiście musiałam się rozchorować, przecież u mnie ciąża = choroba z wysoką gorączkąTe leki masz od gina z kliniki czy zwykłego jakiegoś?
-
MonaLiza wrote:Czyli dobrze
Te leki masz od gina z kliniki czy zwykłego jakiegoś?