Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jomi - buuuuuu
Kurde a taki ładny test był...
Mona - również buuuuu
Mamookruszka - tal czy siak plamienia zawsze będą mnie denerwować. Zobaczymy jak będzie dalej, mam nadzieje, że sie uspokoiło.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Mona, jomi ...
bardzo mi przykro, że musicie jeszcze poczekać. Ale jak juz zauważyłyście ten wątek ma to do siebie, ze nawet na najzatwardzialsze dinozaurzyce przychodzi kolej - na Was też przyjdzie!
A propo dinozaurzyc ...romuś podczytujesz nas?.. Co słychać u Ciebie? Jakieś nowe wieści? Pozdrawiam serdecznie!
-
Dziewczyny kiedy ja powinna dostac @? jak juz beta spadnie i hormony progesteron i reszte czy jak? boje sie ze jednak zabieg mnie nie ominie...nic sie nie dzieje, nie boli mnie ani nic...
Gratuluje pozytywnych testow i bet i trzymam kciuki za pomyslne wizyty
przykro mi Mona, jomiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 14:53
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jomi, Mona...
Czarnulka jeszcze raz napisze ze będzie dobrze!
A mnie dzisiaj brzuch jak na okres boli od jakichś dwóch godzin. Ale to zdecydowanie za wcześnie bo powinnam dostać 11-go. Tylko tego by brakowało bym dzisiaj na rodzinnej imprezie się krwią zalałapo wyczynach mojego korcilo mnie by test zrobić dla pewności czy mogę dziś opic te 25-lecie wujka, ale to też za wcześnie na sikniecie, no i ten ból brzucha okresowy mimo że jestem na 90% pewna ze ovu była 26-go głupieje już. Kurier zabrał dziś próbki do badania więc teraz czekam na wyniki 10-14 dni roboczych
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyJomi
Wynik wieczorem?
Eh rzucić w kąt te testy mam ochotę i wszystko inne...
Ja już po owu dziewczyny wiem, że niby miałam czekać ale nie czekałam były jakieś tamale bez typowych starań i się zastanawiam czy duphaston brać jak zawsze od jakiś 6 mies
-
nick nieaktualnyUlli88 wrote:Jomi, Mona...
Czarnulka jeszcze raz napisze ze będzie dobrze!
A mnie dzisiaj brzuch jak na okres boli od jakichś dwóch godzin. Ale to zdecydowanie za wcześnie bo powinnam dostać 11-go. Tylko tego by brakowało bym dzisiaj na rodzinnej imprezie się krwią zalałapo wyczynach mojego korcilo mnie by test zrobić dla pewności czy mogę dziś opic te 25-lecie wujka, ale to też za wcześnie na sikniecie, no i ten ból brzucha okresowy mimo że jestem na 90% pewna ze ovu była 26-go głupieje już. Kurier zabrał dziś próbki do badania więc teraz czekam na wyniki 10-14 dni roboczych
-
Moja beta 307.9! Przyrost 48h jakieś 184%.
Ulga!Yoselyn82, Mamaokruszka, Jacqueline, SusannaDean, Evita, Gaduaaa, kiti, Justa87, Alisa, nesairah, Genshirin, M@linka, Elaria, Haana, czarnulka24, Kaczuszka86, ana167, promyczek 39, Koteczka82, Mania1085, Niebieskaa, MonaLiza, Edyś82, Natikka123, jomi81, Asia87, Elmo13, Dorola31, Monika1357, Aga22, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ikarku cudnie
Ana to czekamy, na razie jest dobrze.
Jomi strasznie mi przykro, czy lekarze jakoś tłumacza te niepowodzenia?... Wiem, że masz też immunologiczne kłopoty ale może jeszcze coś jest?.. przytulam Cię mocno.
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Yoselyn - ciężko powiedzieć czy i kiedy ruszy. Mój ginekolog mówił, że nawet 3 tygodnie może być, ale czy te kobiety w tym czasie coś nadzwyczajnego robiły w sensie jakiś wysiłek fizyczny to ci nie powiem. Może właśnie wzmożony wysiłek fizyczny pomoże? Mi nie chciało ruszyć po tabletkach od razu poza pierwszym krwawieniem, to dużo chodziłam po schodach w szpitalu, jakieś ćwiczenia na brzuch robiłam.
Jomi to pisała coś, że o 15-tej czy coś miała robic betę i wynik przed 17-tą jeszcze na wizytę.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wytrzymam ponad dwóch tygodni do wizyty jeśli te plamienia będą się powtarzać nie wiedząc czy serduszko bije.
Idę w czwartek, po 15-tej mam być. Serduszko już bankowo musi być widać, lekarz ma lepszy sprzęt niż mają w szpitaluWięc gdyby było źle to nie będę faszerować sie lekami chociaż. A jeśli będzie dobrze na co jednak liczę
to nawet te tyci plamionka mnie tak nie będą przerażać
Alisa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Jacqueline wrote:Nie wytrzymam ponad dwóch tygodni do wizyty jeśli te plamienia będą się powtarzać nie wiedząc czy serduszko bije.
Idę w czwartek, po 15-tej mam być. Serduszko już bankowo musi być widać, lekarz ma lepszy sprzęt niż mają w szpitaluWięc gdyby było źle to nie będę faszerować sie lekami chociaż. A jeśli będzie dobrze na co jednak liczę
to nawet te tyci plamionka mnie tak nie będą przerażać
I bardzo dobrze! W ciążę trzeba wierzyć.
Ja mam obecnie ochotę wybiec na ulicę i krzyczeć ze szczęścia - ale chyba jednak uczczę dzisiejszy dzień drzemkąJacqueline, Alisa, Mania1085, Monika1357, sy__la lubią tę wiadomość