Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dooti, super, gratulacje
Admiralka, ściskam Cię bo tak jak dziewczyny, nie wiem co więcej napisać...
Ja na razie niby odpuściłam na trochę, choć serduszkowanie jest a właśnie mam płodne, więc jakaś tam szansa jest. Co będzie to będzie, buziaki Kochane!!Dooti, admiralka, Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Admiralka rozumiem... Bardzo ciężki i trudny temat. Ściskam cię mocno, sama również nie wiem co mogę więcej powiedzieć, bo chyba nie ma takich słów...
Doti gratulacje. Trzymam za dzidzie kciuki. Do końca nich już będzie idealnie.
Agulineczka coś postanowiłas? Zmieniasz gin?
Ja mam termin na 15.12, coś się zagapilam myślałam, że to później. Ale nic nie przeczuwam kompletnie.Dooti lubi tę wiadomość
-
Dooti swietne informacje! Trzymam kciuki, za kolejne tak udane wizyty.Bardzo sie ciesze
Alunia zamowilam sobie wizyte u innego bardzo polecanego lekarza, ma praktycznie same pozytywne opinie. Co prawda bede musiala dojechac ponad 50km, ale trudno. Jedyne co, to zastanawiam sie czy jej nie przelozyc bo mam na 27 gru, a wczoraj przyjechal do mnie kurier po wymazowki z testdna ( zakupiłam ten pakiet za 330 zł) i juz dzisiaj ponoc u nich sa, ale maja 14 dni roboczych na wyniki, wiec teoretcznie moge sie ich spodziewac do 3 stycznia. Wolalabym jednak pojsc na wizyte juz z wynikami.Dooti lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Hej Kochane pomyliłam dni dzisiaj miałam wizytę, a nie jutro na szczęście zdążyliśmy
Będzie Dziewczynkawszystko dobrze. Mam się tylko oszcZędzać bo szyjka mogłaby być dłuższa, ale nie jest źle. Mam przyjść 27.12 zeby zobaczyć czy sie nie skraca.
Malutka jak zwykle u naszego gina - poza na głowienogami trzepala non stop! Ma 10,5cm od glowy do pupy, jutro sie umownie na II prenatalne
Dooti gratuluję!!! :***vigry, baljov, sylvuś, Mamaokruszka, Dooti, agulineczka, admiralka, Koteczka82, Monika1357, Witch15 lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Agulineczka niby nie wielka różnica do 3.01. A jak z krwawieniem? Chyba dobrze żebyś ktoś zrobił usg. A ta szanowna pani gin mówiła ci ze masz jeszcze przyjść?
-
ja to się obawiam co mi lekarz na polowkowych w poniedziałek powie o szyjce. dziecko jest podejrzanie nisko (przynajmniej nogi chyba bo depcze tak że się ruszyć momentami nie moge) no i coraz częściej mi brzuch twardnieje. niechby już wiosna przyszła bo te moje zamartwianie mnie wykonczy.Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Edzia super! Trzymam kciuki za szyjke.
Alunia tamta "wspaniala" pani doktor kazala mi przyjsc 18 stycznia, zebym byla juz po drugiej @. Do tego czasu kazala wstrzymac sie ze staraniami.
Co do krwawienia to dzisiaj 5 dzien i troche wieksze niż wczoraj. We wtorek mialam sporych rozmiarow skrzep.
Kurcze powiem Wam, ze niby przygotowuje dom na swieta, niby sie ciesze o staram usmiechac, ale w środku smutek straszny. Mam nadzieję, ze przyszly rok przyniesie nam wiecej powodow do radosci.
Alunia a u Ciebie ktory dzien cyklu?
Jacqueline odezwij sie jak dasz rade. Mam nadzieję, ze u Was wszystko ok.Nowakowa92, Edzia1993 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka słów mi brakuje naprawdę co to za "lekarz". Niektórzy nie powinni wykonywać tego zawodu. A będziesz jeszcze badać betę?
Ja mam na jutro termin @. Nic w ogóle o tym nie myślę. Pewnie przyjdzie jak już spóźniona bo coś czułam że owu mi się przesunela bo termin miałam akurst tak jak pogrzeb. Jakoś mi wszystko jedno w tym cyklu. -
Alunia trzymam kciuki, zebys sie jednak mylila co do tego cyklu.
Ulli nie martw sie, nie zawsze twardnienia brzucha plus uczucie, ze dziecko jest nisko rowna sie skrocona szyjka. U w ciazy z synkiem czesto mialam twardnienia, spinanie sie brzucha, do tego bolalo mnie spojenie i czulam synka naprawde nisko, a szyjka do prawie samego konca niewzruszona, dumnie trzymala swoje 4cmSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziewczyny nie wierzę własnym oczom. Wyszłam mi druga baaaardzo blada kreska. Siedzę na tym testem i patrzy czy ona faktycznie jest czy tak bardzo chce. Ale jest nie znika hehe
KaroKaro, vigry, Edyśka82, baljov, Edzia1993, Dooti, Witch15, sylvuś, admiralka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
I ja się dopisuję powoli do wątku.. Wróciliśmy z opóźnionej podróży poślubnej, przebadaliśmy się na wirus Zika (byliśmy na Florydzie). I będziemy zaczynać od nast cyklu który zaczyna się za tydzień.
Admiralka, bardzo mi przykro z powodu Twojego Maleństwa. Moja siostra (20lat...) przeszła to samo co Ty w tamtym roku.. Tylko u niej diagnoza przyszła dużo później, dowiedziała się dopiero w 15 tygodniu.. Gdybyś miała jakieś pytania, pisz. Dodam tylko na pocieszenie że teraz siostra jest mamą cudownej córy urodzonej równo rok po terminacji, która była w 20 tc..26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
04.04.2025 połówkowe
-
Cześć dziewczyny mogę się przyłączyć? Przyznam się że trochę was podczytyje od jakiegoś czasu, i nie mogę przestać myśleć o Tobie Admiralko, ściskam Cię bardzo mocno! Dużo siły wam życzę! Mnie samej aż oczy się świecą jak czytam Twoją historie...
U nas minął właśnie pierwszy cykl starań po poronienie zatrzymanym, który był oczywiście bezowocny. Nie wiem jak przeżyje te święta... Ale czytając wasze szczęśliwe historie jest we mnie maleńkie ziarnko nadziei. Dziękuję Wam:*
aLunia gratulacje!🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza