Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny. Jakoś jestem spokojna, aż sama w szoku jestem. Myślałam, że będę panikowac. Ale co będzie to będzie nie mam już na to wpływu.
-
aLunia - cuuuuuudownie Kochana!!! Jejku jaki piękny prezent na gwiazdkę!!! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 14:42
aLunia lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Alunia! Gratulacje! Strasznie się cieszę!
aLunia lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Sporo mnie nie bylo na forum, a jak juz jestem to rzadko sie udzielam.
Admiralka, to co przeczytalam, o tym co teraz przezywasz doprowadzilo mnie do lez. Po prostu przezywasz cos najokropniejszego co tylko moze spotkac kobiete, ktora pragnie byc matka. Kochana tak strasznie mi przykro, brakuje mi slow. Boze dlaczego to jest takie niesprawiedliwe?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Powiem Wam dziewczyny, ze do mnie mysl o poronieniu ciagle wraca. Chociaz nam sie udalo mam swojego drugiego synka, moja dwa najwieksze szczescia na swiecie, to ja sobie nadal nie poradzilam. Wraca to jak bumerang i strasznie mnie to meczy. Dlaczego to jest takie ciezkie?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Boże, dziewczyny nie wierzę. Zrobiłam test przed chwilą i jest druga kreska, jasna ale jest. Jutro mija dwa miesiące od straty mojego maluszka, czyli pierwszy cykl udany. Siedzę i płacze jak bóbr.
Tylko nie wiem co robić to dopadło mnie przeziębienie, a ten test robiłam tylko dla spokoju, żeby być pewną że mogę jakieś leki brać. Czym mogę leczyć to przeziebienie?Edzia1993, baljov, vigry, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
marcela123 wrote:Boże, dziewczyny nie wierzę. Zrobiłam test przed chwilą i jest druga kreska, jasna ale jest. Jutro mija dwa miesiące od straty mojego maluszka, czyli pierwszy cykl udany. Siedzę i płacze jak bóbr.
Tylko nie wiem co robić to dopadło mnie przeziębienie, a ten test robiłam tylko dla spokoju, żeby być pewną że mogę jakieś leki brać. Czym mogę leczyć to przeziebienie?
Gratulacje kochana, proszę Cię nie bierz żadnych leków które nie są dostępne dla kobiet w ciąży. Bo ja coś o tym wiem i źle to się skończyło.
Najlepiej Oscilococinum i prenalen dla kobiet w ciąży . -
Barbia bardzo dziękuję. Udało mi się wcisnąć na dzisiaj do internisty więc może da mi jakieś bezpieczne leki. Nie wierzę w to co się dzieje, chciałam zrobić drugi test, ale okazał się jakiś wadliwy i był cały biały, nawet kontrola się nie pojawila, a więcej nie mam, także poczekam do wieczora i zrobię kolejny.
Wczoraj wzięłam jedną tabletkę Rutinacea i Gripex, mam nadzieję że to nie zaszkodziło. Byłam pewna, że się nie uda i wzięłam to, żeby w pracy jakoś przetrwac.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
marcela123 wrote:Barbia bardzo dziękuję. Udało mi się wcisnąć na dzisiaj do internisty więc może da mi jakieś bezpieczne leki. Nie wierzę w to co się dzieje, chciałam zrobić drugi test, ale okazał się jakiś wadliwy i był cały biały, nawet kontrola się nie pojawila, a więcej nie mam, także poczekam do wieczora i zrobię kolejny.
Wczoraj wzięłam jedną tabletkę Rutinacea i Gripex, mam nadzieję że to nie zaszkodziło. Byłam pewna, że się nie uda i wzięłam to, żeby w pracy jakoś przetrwac.
Dobrze że idziesz do internisty , nie bierz nic na własną rękę. Nawet pamiętaj jak coś Cię boli to najzwyklejszy Apap a nie Apap Extra.
Trzymam kciuki. Daj znać po wizycie -
marcela123 ogromne gratulacje!
Uważaj na siebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 14:39
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Nie mogę dokopać się na forum. Dziewczyny podpowiecie mi jakie genetyczne z tej strony testdna warto zrobić?Jest tam kilka pakietów i nie ma pojęcia, który wybrać.
Edzia, Ty tez robiłaś kariotypy. Robiłaś dla 2 osób, tylko dla siebie? Napiszesz proszę, gdzie, co i jak i jaki koszt?2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Jestem po wizycie u internisty. Mam ostre zapalenie gardła i nosa. Dostałam zestaw leków Prenalen i zwolnienie. Mam leżeć i się kurowac. Zrobiłam drugi test, na tym też druga blada kreska.
Staram się o tym nie myśleć, nie nakrecac. Na wizycie u gin wszystko się okaże.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
AnnaZ wrote:Nie mogę dokopać się na forum. Dziewczyny podpowiecie mi jakie genetyczne z tej strony testdna warto zrobić?Jest tam kilka pakietów i nie ma pojęcia, który wybrać.
Edzia, Ty tez robiłaś kariotypy. Robiłaś dla 2 osób, tylko dla siebie? Napiszesz proszę, gdzie, co i jak i jaki koszt?
Wiekszosc dziewczyn (ja tez)zamawiala pakiet na trombofilię za 330 zl.
U mnie 7 dzien krwawienia, test ciazowy nadal pozytywnyprawy jajnik, na ktorym zrobila sie torbiel wciaz pobolewa.
Takze grudniowe starania chcac nie chcac odpuszczam
Marcela trzymam kciuki.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Hej dziewczyny, bardzo mnie cieszą dobre wiadomości, aby takich coraz więcej
Jacqu - czekam z niecierpliwością na wiadomość od Ciebie.
Kochane, życzę nam bardzo, żebyśmy za rok miały ręce pełne roboty próbując ogarnąć i świąteczne przygotowania i małego rojbra.
My w poniedziałek dowiedziałyśmy się, że również czekamy na dziewczynkę.
Przytulam Was bardzo mocno :*vigry, baljov, agulineczka, Dooti, sylvuś, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.