Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaqueline gratulacje!Duża dziewczyna i piękne imię.
Jesteś nadzieją,że po burzy wychodzi słońce.
Chociaż ja po tej cp jestem rozwalona psychicznie i boję się nawet myśleć o staraniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 13:55
2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
nick nieaktualnyJacqueline Kochana moja z całego serca Ci gratuluję :-* :-* niech córeczka zdrowo Wam się chowa , piękne imię wybraliście dla córeczki :-*.
admiralka To straszne nie do opisania co teraz przeżywasz , żadna matka nie powinna tak cierpieć , żadna matka nie powinna chować własnego dziecka , parę lat temu widziałam na własne oczy jak moja ciocia cierpiała jak chowali jej synka ... Jakby żył by miał 13 lat .. serce pęka , że tak się dzieje dlaczego musimy tak cierpieć .Z całego serca Cię kochana tulę do serca .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 18:53
-
Jacq gratulacje! Teraz będzie już tylko lepiej!
Nie znam szczegółowo twojej historii ale sądząc po podpisie wiele przeszłaś i jesteś najlepszym przykładem tego że trzeba mieć nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 09:22
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
aLunia wrote:U mnie prawdopodobnie ciąża pozamaciczna. Dostałam. Skierowanie do szpitala
Rany, skąd takie podejrzenia?Jeśli dobrze pamiętam, to dopiero kilka dni temu testowałaś?
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Witajcie dziewczyny,
nie mam kogo zapytac wiec zwracam sie do Was.
Jestem w trakcie poronienia 8tc. W czwartek odstawilam leki wczoraj zaczelo sie krwawienie. Nad ranem jakies skrzepy i "galaretka" a dzisiaj rano jakis "balonik" czy cos z blona i krwawienie ustaje. Czy to juz po? Mozliwe ze tak szybko to wszystko trwalo? Jest szansa ze sama sie oczuszze? Ciaza z usg zatrzymala sie na 5t3d
Z gory dziekuje za pomoc
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Pojechałam żeby zapytać o leki czy już zacząć brać itd. Chodziło mi o duphaston. A gin że zrobi mi usg i zbada. No i endometrium powiększone, naczynia w macicy też, zarodka nie widać no ale ok jest wcześnie. Ale mówi że widzi coś poza macica. I te naczynia tak skaczą nawet mi pokazywała usg i ona pierwszy raz widzi coś takiego.
-
Kurcze, no ale to strasznie wcześnie dostałaś skierowanie do szpitala... Może porozmawiaj z nią jeszcze. Może warto poczekać zobaczyć co to jest.
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
aLunia a robiłaś betę?
Ja jak leżałam w szpitalu to obok mnie była dziewczyna która według miesiączki powinna mieć około 5 tc, a pęcherzyka nie było widać i w dodatku miała bóle po jednej stronie brzucha.
Też podejrzewali ciąże pozamaciczną, ale beta rosła prawidłowo.
Po trzech dniach pokazał się pęcherzyk więc tylko ją nastraszyli...
Bądź dobrej myśli:*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Alunia ja ze swojego doświadczenia mogę napisać Ci,że życzę Ci,żeby to był fałszywy alarm,ale jeśli jest cień wątpliwości,że to cp to sprawdź to.Konsekwencje cp są poważne.Ja trafiłam na stół z krwawieniem do otrzewnej i nie życzę nikomu tego stresu.Moja beta wynosiła 1800.Nie wiedziałam o ciąży,bo test 13.11 był negatywny,a 15.11 w terminie przyszła @.2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Nie chodzi o to że nie widać pęcherzyka tylko to że coś jest widoczne poza macica. Czekam w szpitalu. Narazie tylko jest pielęgniarka, która mi powiedziała że ona nie wierzy w to żeby w tak wczesnym etapie było widać ciążę pozamaciczna. No ale. Zobaczymy jak mnie w końcu zbadaja co będzie. Nie robiłam bety