Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Napiszę Ci wszystko w wiadomości prywatnej. Nie chce zaśmiecać tutaj forum
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
A tak wogóle będąc wczoraj na zakupach w TESCO hihi, stwierdziłam, że chyba jestem w ciąży - fajne mam marzenia, co nie?
aż sama się dzisiaj z tego śmieję. Mąż odrazu wziął mnie w okres ochronny a to było tylko takie moje chwilowe stwierdzenie.
Okres ma być za kilka dni.JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Moi lekarze dwóch niezależnych ginow zaleca heparyne jeśli pacjentka ma na koncie dwa poronienia. Nawet jeśli nie ma żadnych mutacji takie są podobno zalecenia. Zobaczymy ja zacząłem wczoraj nowy cykl z acardem i dupkiem po ovu mam nadzieję że szybko zaskoczy znowu i tym razem będzie wszystko ok.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Niestety nie mogła nic już dopisać, bo za mało krwi pobrała na dodatkowe badania
Poza tym na wynik białka s i tak trzeba dwa tygodnie czekać, więc chyba i tak bez sensu.
No to czekamy. Jeszcze koło godziny -
Nadzieja22 czekamy, czekamy na wyniki i mocno trzymamy kciuki ! Przesyłam moc pozytywnej energii
!
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
KaroKaro wrote:Dziewczyny muszę się Wam wygadać bo od dwóch tygodni mam takiego doła, że sobie totalnie nie radzę...
W koło mnie same szczęśliwe ciąże i szczęśliwe mamy, tylko jak wchodzę na to forum to czuję, że nie jestem z tym sama, dziękuję Wam dziewczyny!!!:*
Wiem że część z Was jest wierząca, ja też zawsze byłam, ale teraz po tym co się dzieje w naszym życiu chyba przestaję wierzyć. Nie widzę w tym wszystkim Boga...
KaroKaro, bo to ten moment, w ktorym trzeba sie odbić. Polecam Nowenne do Św Rity, a w stopce modlitwa o. Dolindo.
Poza tym, znam osoby z endometrioza, ktore zaszly w ciaze nie o tyle po histeroskopii - czy jak tam sie to zwie - ale po inseminacji. Czy nie myslalas nad tym? Nie wiem jaki Ty i JJ macie stopien, ale moze warto rozwazyc taka mozliwosc?
Trzymam za was kciuki!Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
JJ. wrote:Czy któraś z Was słyszała o CoralClub? To tam wszystko się zaczyna i podobno super pomaga.
KaroKaro - też mam endometriozę i to oczyszczanie o którym piszę, podobno dobrze się sprawdza przy tej chorobie.
Mam mętlik w głowie i nie wiem co robić....
O tej metodzie nie slyszalam, ale domyslam sie jak dziala. Jest tez dieta dr dabrowskiej, ktora ma zadziwiajace wyniki. Kiedys chcialam zaczac, ale trzeba duuuzo samozaparcia.
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 wrote:KaroKaro, bo to ten moment, w ktorym trzeba sie odbić. Polecam Nowenne do Św Rity, a w stopce modlitwa o. Dolindo.
Poza tym, znam osoby z endometrioza, ktore zaszly w ciaze nie o tyle po histeroskopii - czy jak tam sie to zwie - ale po inseminacji. Czy nie myslalas nad tym? Nie wiem jaki Ty i JJ macie stopien, ale moze warto rozwazyc taka mozliwosc?
Trzymam za was kciuki!
Bella01 prawie rok modliłam się do św Rity ale właśnie jakieś 2 tygodnie temu przestałam, odmówiłam też nowenne pompejańska zaraz po stracie. Przestałam widzieć sens w modlitwie... Moja wiara jest za płytka, bo nie potrafię tak oddać poprostu wszystkiego w ręce Boga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 11:21
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
A co do inseminacji to moja gin mówiła mi żeby póki co o tym nie myśleć bo przecież raz się udało, a poza tym to jest taki pierwszy krok do in vitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 11:31
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro wrote:A co do inseminacji to moja gin mówiła mi żeby póki co o tym nie myśleć bo przecież raz się udało, a poza tym to jest taki pierwszy krok do in vitro
Mój lekarz to samo stwierdził. Skoro się raz udało to jest dobrze, i trzeba tym żyć - nie zagłębiać się.
U mnie podobno 1 stopnień endomendy, wydawałoby się, ze nie groźny a jednak.JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
Paula a ja mam a1298c homo i heparyna od pozytywa też..
Dzisiaj wstałam jakieś 1,5 godziny wczesniej i temperatura rano jakies 0,5nizsza. Nawet nie wpisalam bo się wkurzyłam. -
KaroKaro wrote:Bella01 prawie rok modliłam się do św Rity ale właśnie jakieś 2 tygodnie temu przestałam, odmówiłam też nowenne pompejańska zaraz po stracie. Przestałam widzieć sens w modlitwie... Moja wiara jest za płytka, bo nie potrafię tak oddać poprostu wszystkiego w ręce Boga...Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).
-
Nadzieja strasznie mi przykro
Orzeszki już zaakceptowałam Twoje zaproszenieNadzieja22 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza