Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muszę koniecznie spytać gina co z naszym konfliktem serologicznym. Po pierwszym poronieniu dostałam zastrzyk w szpitalu, po biochemiku mówił, że nie trzeba. Ciekawe co teraz. Macie może jakieś doświadczenie w tej kwestii?
-
Hej dziewczyny. Ja wczoraj wyluzowałam, przyjechała rodzina męża, napiliśmy się piwka
porozmawialiśmy trochę na TE tematy.. oni starają się 5lat w tym dwa poronienia na bardzo wczesnych etapach. Żaden lekarz nie ma już pomysłów. Macie jakieś doświadczenia, może coś pomożecie? Poleciłam te klinike leczenia niepłodności w której byłam pierwszy raz.. a nóż widelec?
A coś około 23 tak mnie rozbolalo podbrzusze.. poszłam sie kąpać, szyjka bardzo bardzo bardzo nisko! Pierwszym razem ja przegapilam i musiałam cofnąć palec. Nigdy tak nisko nie byla, a do miesiaczki jeszcze 4dni. Nie chce wcześniej jej dostać, bo to będzie przegięcie..
Edit.
Szyjka znów wysoko. Temperatura niska, 36,4 ale mierzona 3, godziny wcześniej niz zazwyczaj. Można zglupiec i zwariowsc
Miłej slonecznej niedzieli, ja uciekam na uczelnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 07:23
-
To ja w Warszawie nie czekalam w zasadzie nic, ale zapisywalam sie w ciazy. W sumie sama ustalilam dosc pozno termin bo chcialam miec usg zrobione wczesniej. Jak poronilam to powiedzieli, ze generalnie nie przyjmuja nieciezarnych, ale skoro juz jestem zapisana to zebym przyszla. Badanie zrobili od reki.
Mysle ze wsrto podzwonic i popytac zwlaszcza jak ma sie dwa kariotypy do zrobienia. -
nick nieaktualny
-
Właśnie dostałam wyniki Wit D3, wyszło 21,8... (poniżej 10 to niedobór, 10-30 poziom niewystarczający, 30-100 poziom wystarczający). Straszny mam teraz meblik w głowie, zastanawiam się czy to mogło być przyczyną poronienia, ale miałam też dużo krwi w macicy i teraz nie wiem co ostatecznie jest winne
baljov ja zaszłam w ciążę za 1 próbą z tymi testami https://m.ceneo.pl/47870030 -
Gurgaon otworzyło mi się ogólnie ceneo z różnymi testami, a nie konkretnymi..
-
Gurgaon a bierzesz jakakolwiek wit D, czy to wynik tak na sucho przed suplementacja?
Baljov masz taki wykres, ze Ci gratulowac chcialam.baljov lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Nie wiem jakie macie doswiadczenia, ale we Wro do poradni genetycznej czeka sie prawie 2 lata. Musze oblukac genetyka w Luxmedzie. Cholernie sie boje, ze 2 poronienia pod rzad to grubsza sprawa.2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Baljov masz taki wykres, ze Ci gratulowac chcialam.
Ale chyba ovufriend miał rację co do wykresu, że mi tak wcześnie tą owu zaznaczył. Nie chciało mi się wierzyć bo ja zawsze owu później koło 15-16 dc, a @ po 30 dc. Pewnie dlatego mi testy owu nie wychodziły, bo juz po owu robione... Może to Ovarin? Nie mam nic przeciwko żeby cykle się skróciły, mniej czekania...
Dokładnie rok temu 11.03 zaczął się cykl, w którym zaszłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 10:20
-
Baljov ja tak Ci kibicowalam :* wykres wrecz idealny, ale moze faktycznie mialas owu wczesniej. Ja polecam testy z allegro z zielona końcówka. U mnie sie super sprawdzaja. Mogę poszukac linka jak chcesz.
Ja mam trzeci dzien biegunke i caly czas mi niedobrze. Temp w gorze poki co. Jutro jeszcze raz zatestuje, bedzie 11dpo.baljov lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Baljov ja tak Ci kibicowalam :* wykres wrecz idealny, ale moze faktycznie mialas owu wczesniej. Ja polecam testy z allegro z zielona końcówka. U mnie sie super sprawdzaja. Mogę poszukac linka jak chcesz.
Ja mam trzeci dzien biegunke i caly czas mi niedobrze. Temp w gorze poki co. Jutro jeszcze raz zatestuje, bedzie 11dpo.Tamte od Gurgaon rzeczywiście drogo wychodzą...
Ty agulineczka na pewno jeszcze masz szansę na pozytywny test, jeszcze może być za wcześnie! -
Z testami owulacyjnymi to troche tak, ze trzeba dobrac test do siebie. Jedne beda zbyt czule, knne za malo i ciagle beda negatyw pokazywac. Najlepiej to by pewnid bylo ze 2 rodzaje robic, ale jak to sie nie zgra z temperatura to juz by calkiem czlowiek zglupial.
Ja juz sie nie moge doczekac sikania na owulakipoki co widze, ze ten okres nie jest az tak intensywny jak sie balam, ale widac, ze tam jeszcze duuuuzo bylo do wyczyszczenia. Oby udalo mi sie na nastepny wtorek na usg umowic
baljov lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny