Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:SiSi dawno Cię nigdzie nie widziałam
Trzymam kciuki! Daj nam znać jak wrócisz z wizyty
Fmaj, Marti83 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny jeszcze raz za troskę
jutro jadę do dr to się dowiem moze coś ...
Na razie byłam u endo i mnie uspokoił trochę
Dziewczyny powodzenia kciuki za pozytywne testy i wszystko czego sobie życzycie ;* za piękne wizyty , i za starankaLady_Dior, Marti83, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Wszystkim dziewczyną zafasolkowanym GRATULUJĘ! Pozostałym życzę dużo pozytywnych testów
Nie udzielam się zbytnio na forum, gdyż praca i obowiązki nie pozwalają mi na bycie z Wami przez dłuższy czasJednak cały czas Was czytam i cieszę się
z każdej dobrej wiadomości !
Nadal czekam na pozytywne zakończenie u mnie !+ zaczęłam przygodę z CORAL CLUB (oczyszczanie organizmu). Zobaczymy z jakim skutkiem się zakończy
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. wrote:Wszystkim dziewczyną zafasolkowanym GRATULUJĘ! Pozostałym życzę dużo pozytywnych testów
Nie udzielam się zbytnio na forum, gdyż praca i obowiązki nie pozwalają mi na bycie z Wami przez dłuższy czasJednak cały czas Was czytam i cieszę się
z każdej dobrej wiadomości !
Nadal czekam na pozytywne zakończenie u mnie !+ zaczęłam przygodę z CORAL CLUB (oczyszczanie organizmu). Zobaczymy z jakim skutkiem się zakończy
Super JJ, ze sie odzywasz. Jestem ciekawa efektow diety. Powodzenia w staraniach!Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Pierwsze oznaki oczyszczania już się pojawiły i jestem z tego mega zadowolona !
Największą jednak nagrodą będzie 2 kreski na teście ciążowym
Co do diety to tak średnio z nią - ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Za 1-1,5 zrobię badania m.in. tarczycy i zobaczymy czy suplementy zdziałały cuda
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. wrote:Pierwsze oznaki oczyszczania już się pojawiły i jestem z tego mega zadowolona !
Największą jednak nagrodą będzie 2 kreski na teście ciążowym
Co do diety to tak średnio z nią - ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Za 1-1,5 zrobię badania m.in. tarczycy i zobaczymy czy suplementy zdziałały cuda
A jakie to sa pierwsze oznaki, jezeli to nie tajemnica?
Moze ktos by chcial pojsc tym samym tropem? Nie mowie o sobie bo ja ogolnie malo wytrwala jestem, szczegolnie jezeli chodzi o odmawianie sobie jedzenia
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Paula_071 wrote:Nie wiem skąd, na alergie jest już za duży. Ciocia (też lekarz) kazde mi jechać z młodym do szpitala. A ja nie chce, bo wiem, ze nie zrobia mi innych badan niz w luxmedzie a nie chce go dodatkowo stresować.
Byłam u lekarza. Mam zrobić:
TSH / hTSH
T4 Wolne / Free - T4
Prolaktyna / Prolactin
Progesteron / Progesterone
P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO
jutro rano podejdę i zrobię.
Paula jak potomek?
Daj znać jak będziesz mieć wyniki.
Ja pojde badać prolaktyne przy okazji z progesteronem, czyli jak dobrze pojdzie to za 2 tyg gdzies.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 wrote:Paula jak potomek?
Daj znać jak będziesz mieć wyniki.
Ja pojde badać prolaktyne przy okazji z progesteronem, czyli jak dobrze pojdzie to za 2 tyg gdzies.
Cały czas czekam na wyniki, niestety do 7 dni roboczych, bo to posiewy. Niestety on bez zmian. Widać, że jest słaby, dodatkowo zazwyczaj spał w ciągu dobry 10-11h a teraz śpi po 14h. Ewidentnie coś mu jest, strasznie mi go szkoda.
Rano pobrałam krew, dzisiaj powinny być wyniki moich hormonów.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
On ma taki sprzęt , że widzi najmniejsze pęcherzyki jak na dłoni ;/ ale nie wiem czy juz mi dzisiaj zrobi usg" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Paula, jejku tak mi szkoda Twojego syneczka. Może jedź z nim do szpitala? Szybciej zrobią mu badania
Karmelkova to trzymam mocno kciuki za wizytęKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Marti83 wrote:Paula, jejku tak mi szkoda Twojego syneczka. Może jedź z nim do szpitala? Szybciej zrobią mu badania
Karmelkova to trzymam mocno kciuki za wizytę
W szpitalu szybciej nic nie zrobią, próbki i tak wysyłają do Diagnostyki a swoje trzeba odczekać. Jedyne czego mu nie zrobiłam to badań krwi, bo moim zdaniem niewiele to da. Próbek kału do laboratorium zaniosłam multum. Większość mojej rodziny to lekarze, co prawda żaden nie jest pediatrą (tylko wujek, ale on pracuje w USA), ale jakoś staram sobie radzić posiłkując się ich wiedzą. Jesteśmy też na telefonie z pediatrą, która opiekuje się Tomkiem.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Bella01 wrote:A jakie to sa pierwsze oznaki, jezeli to nie tajemnica?
Moze ktos by chcial pojsc tym samym tropem? Nie mowie o sobie bo ja ogolnie malo wytrwala jestem, szczegolnie jezeli chodzi o odmawianie sobie jedzenia
Żadna tajemnica - to dopiero mały krok do przodu, a czy pomoże? na pewno nie zaszkodzi.
Jeżeli chodzi o dietę, to praktycznie jej nie trzymam - no może ograniczam jedzenie. Najlepiej nie stosować: mleka, cukrów, mąki pszennej, nie łączyć białek z węglowodanami. Chleb zalecany ciemny - najlepiej czysto żytni + jeść go sam lub z dodatkiem dżemów robionych - domowych lub z rybami. Połączenie chleba z masłem, wędliną czy serem nie jest dobrym rozwiązaniem. I.... tak oto jem prawie, że normalnie, tylko ciut mniej i staram się w miarę możliwości zjadać więcej owoców lub warzyw. Pije wodę coralową, wcinam enzymy na trawienie + masa różnych specyfików. Oczyszczanie ma na celu oczyścić cały organizm z pasożytów, toksyn, stanów zapalnych itp.,
Pierwsze oznaki: częste oddawanie moczu, okropny ból zatok (bez kataru), opryszczki - to wszystko efekty detoksu organizmuTo znak, że stany zapalne,toksyny schodzą, każdą możliwą drogą
To tak w jednym wielkim skrócie, gdyby ktoś chciał więcej info - zapraszam na privaby tutaj nie zaśmiecać wątku.
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...