Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady dior
owulacja, jak wspaniale
zerkłam na ten Twój teścik i ja bym liczyła te 36h od tego pierwszego testu. Lh sobie rośnie w cyklu i w tym najwyższym momencie powoduje pękniecie pęcherzyka. wiec jeśli dobrze rozumuję to pozytywny test oznacza że ten pik się zaczął i w ciągu 36h nastąpi pęknięcie pęcherzyka, czyli LH jeszcze może wzrosnąć, bo jakby spadło po tym teście toby ten pęcherzyk nie pękł. Zwłaszcza, ze ten Twój test nie jest prawie pozytywny tylko jest pozytywny a co najwyżej ten kolejny jest bardziej pozytywny
Ale jakby nie było to na pewno będzie dobrzetrzymam kciuki
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za dobre słowo ;* gin napisał znajomy ze jest ok jutro jade do prowadzącego
Gos77, admiralka, Nadzieja22, Marti83, baljov lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Gos77 wrote:Ja to i tak Cię podziwiam, że umówiłaś sobie tak odległą wizytę!!! Głowa do góry! Musi być dobrze!!!
i kto to mówi.... ;P
Zrobiłam to tylko i wyłącznie przez to, co przechodziłam w pierwszej ciąży, w której zarodek zatrzymał się na 3mm i dalej się nie rozwinął. A chodziłam do lekarza co tydzień od samego testu i ciągle z nadzieją czekaliśmy, bo ciągle przecież jeszcze był czas.
Strasznie nie chciałam tego przechodzić raz jeszcze.
Teraz to wóz albo przewóz po prostu.Gos77 lubi tę wiadomość
-
admiralka wrote:Zrobiłam to tylko i wyłącznie przez to, co przechodziłam w pierwszej ciąży, w której zarodek zatrzymał się na 3mm i dalej się nie rozwinął. A chodziłam do lekarza co tydzień od samego testu i ciągle z nadzieją czekaliśmy, bo ciągle przecież jeszcze był czas.
Strasznie nie chciałam tego przechodzić raz jeszcze.
Teraz to wóz albo przewóz po prostu.
Ja też podziwiam i to bardzo, bo ja mimo wszystko wolę wiedzieć i choćbym miała znowu co tydzień jeździć, to będę -
Dziewczyny dzis 6dc i sutki mnie poszczypuja. Tak mialam jak bylam w ciazy. I przed @ teraz tez czulam. Przeszlo a dzis znow czuje . Od czego to moze byc? Dodam ze jeszcze jak nacisne to troche mleka wyleci tzn kropla dwie. Jestem 7 mies po cc . To normalne?Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Mamaaniolka wrote:Dziewczyny dzis 6dc i sutki mnie poszczypuja. Tak mialam jak bylam w ciazy. I przed @ teraz tez czulam. Przeszlo a dzis znow czuje . Od czego to moze byc? Dodam ze jeszcze jak nacisne to troche mleka wyleci tzn kropla dwie. Jestem 7 mies po cc . To normalne?
nie wiem czy to normalne po cc, ale sprawdź może prolaktynę. Zbyt wysoka może dawać takie objawy, z tego co wiem.
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Nadzieja22 wrote:Ja też podziwiam i to bardzo, bo ja mimo wszystko wolę wiedzieć i choćbym miała znowu co tydzień jeździć, to będę
Każdy robi co dla niego najlepsze
Dla mnie to wtedy był straszny czas, naprawdę. I wtedy sobie obiecałam, że nigdy więcej.
No, ale cieszę się, że termin wizyty już się zbliża, bo zaczynam wariować -
Ani1234 wrote:Dziękuje wam za gratulacje!
Według @ dzisiaj 6+6, a suwaczka nie mam jak ustawić bo nie mam wykupionego abonamentu a bez tego się nie da prawda?
Nie trzeba mieć abonamentu premium by ustawić suwaczekJa swój robiłam na stronie babyboom.pl i skopiowałam link do podpisu tutaj
Ani1234 lubi tę wiadomość
-
Ani1234 super gratuluję dzidziulka
Karmelkovaa naprawdę się nie martw-ważne że przyrost jest większy niż wymagany
Malgonia dzięki- oby było tak jak mówisz.W Internecie są podane takie ogólne informacje na temat owulacji a mnie interesują takie szczegóły i cały czas jestem niezadowolona z braku wiedzy.No ale dobra nie chce już tu smęcić na tym wątku,bo tu większość już w ciąży.Juz sobie ułożyłam plan na następny cykl-założę se pas cnoty i zdejmę przed owulacją i tyleKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dziękuję za wsparcie. Nie dzisiaj test biały jak śnieg a po południu @ przyszła. Już ustawiłam z doktorem schemat postępowania na nowy cykl.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Lady Dior pisz o wszystkim o czym masz ochotę, pislyscie ostatnio do mnie że to wątek dla wszystkich
*
I coś czuje# że pas cnoty nie będzie Ci raczej potrzebny
Koteczku przytulam Cię i wierzę,że następny cykl będzie TwójWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 18:09
Koteczka82, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Lady kochajcie się regularnie, to nie będzie ważne, którego dokładnie dnia była owulacja :* Ja robiłam testy, ale tylko orientacyjnie, a seks był i tak i siak co te 2-3 dni przeważnie.
Koteczka przykro mi z powodu:*
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
U mnie tez dwa razy zaszlam w ciaze trzymajac sie wersji ze seks co drugi dzien a w dniu spodziewanej owulacji codziennie.
Koteczka staraczek jest tez troche tylko bardziej obserwuja i czekaja tak jak ja, wlasnie skoczyla sie moja miesiaczka a raczej 10 dniowy krwotok pierwsza po poronieniu i teraz mam nadzieje ze zaczniemy starania. W poniedzialek kontrola i mam nadzieje ziekone swiatlo.
GRATULACJE dla szczeslwych wlascicielek dwoch kreseczek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 18:17
-
Lady Dior jeśli u Was jest problem z nadmiarem seksu to się owulakami nie przejmuj. Ja pewnie też bym tak nie polowała na swoją gdybym miała problem z nadmiarem serduszek
Oby za dwa tygodnie były takie piękne tłuste krechy na ciążowymLady_Dior lubi tę wiadomość
-
SiSi dawno Cię nigdzie nie widziałam
Trzymam kciuki! Daj nam znać jak wrócisz z wizyty
SiSi111 lubi tę wiadomość
-
admiralka wrote:Każdy robi co dla niego najlepsze
Dla mnie to wtedy był straszny czas, naprawdę. I wtedy sobie obiecałam, że nigdy więcej.
No, ale cieszę się, że termin wizyty już się zbliża, bo zaczynam wariować
Dlatego podziwiam też za wytrwałość w postanowieniuadmiralka lubi tę wiadomość