Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tylko teraz pytanie od kiedy liczyć te 24-36 godz.Od wczorajszego testu(gdzie ewidentnie było widać,że lh wzrasta) czy od dziś gdzie widać że test jest jeszcze bardziej pozytywny hmm
-
Beta ze 190 na 330,8 troche mało mi się zdaje 74% ...
blue00, Koteczka82 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa jest dobrze
Nie musi być przecież 100% Najważniejsze,że jest więcej niż 60% :*
-
Lady Dior to chyba raczej od dzisiaj
Karmelkova pierwsza bete robiłaś we wtorek? Wydaje mi się, że idealnie bo przyrost minimalny to 66%
policz tu https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html wychodzi idealnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 13:46
-
No właśnie, przecież przyrost ponad 66% co 48h jest, to jest dobrze
Karmelku, nie miej złych myśli :* -
Karmelkova jest dobrze!
Lady jeśli dzisiaj kreski są równe lub jedna jest ciemniejsza to dopiero ten test bierzesz za pozytywa a nie ten wczorajszy "prawie" pozytywny.W instrukcji owulaków też jest to napisane że pozytywny test to taki gdzie kreski są równe lub testowa mocniejsza
Możesz wejść do mojego pamiętnika i tam wrzuciłam zdjęcia swoich testów, gdzie już myślalam że piątkowy okazał się pozytywny, a tak naprawdę to dopiero sobotni dał czadu
A co do częstotliwości, nie wiem jakie ma to znaczenie ale my juz wszystkiego próbowaliśmyCo dwa dni, codziennie i nie wychodzi..
teraz np też było jeden po drugim, więc nie mów że cykl stracony bo za często
widziałam tu wykres jakieś staraczki co kochała się z mężem codziennie, czasem po dwa i w te ciążę zaszła
wszystko też zależy od mocy i ilości żołnierzy
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Bo jak tak patrze na przyrosty dziewczyn gdziekolwiek to większe :< eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 13:50
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova nie patrz na inne przyrosty. Zobacz co znalazłam na jednej ze stron:
"Wyniki przyrostu beta hCG
Witam. Mam pytanie dotyczące przyrostu bety.. 17.11 wynik bety 2913 po 48h 19.11 wynik bety 3672 czy jest to prawidłowy przyrost ?"
KOBIETA, 22 LAT
ponad rok temu
i odpowiedź lekarza:
GINEKOLOGIA BADANIE POZIOMU BHCG WE KRWI
Lek. Jarosław Maj
LEK. JAROSŁAW MAJ
Ginekolog, Gorzów Wielkopolski
84 poziom zaufania
Obecnie nie robi się seryjnych oznaczeń betaHCG w ciąży fizjologicznej, ponieważ nie zawsze musi być po 2 dniach podwojenie wyniku liczbowego. Co niepotrzebnie niepokoi pacjentkę.
Ginekolog i położnik. Prowadzi gabinet ginekologiczny w Gorzowie Wielkopolskim.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest serduszko, wiek z usg 6+0.
wszystko jest ok, mam się nie denerwować i przyjść za 2 tyg na kolejną wizytęMarti83, admiralka, agulineczka, Bella01, Paula_071, baljov, blue00, Gos77, aLunia, Malgonia, Lady_Dior, bondzik007, sylvuś, Koteczka82, Edyśka82, sAnsa_28, Dooti, jatoszka, vigry lubią tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ani1234 wrote:Dziewczyny jest serduszko, wiek z usg 6+0.
wszystko jest ok, mam się nie denerwować i przyjść za 2 tyg na kolejną wizytęCudowna wiadomość
Ani1234 lubi tę wiadomość
-
Ani Gratuluję ... przynejmniej po stresach
ja dostaję do głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 13:58
Ani1234 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ani, super, gratulacje
A wg om który masz dziś dzień?
Karmelkova nie stresuj się niepotrzebnie, tak jak dziewczyny piszą, przyrost jest w normie i tego się trzymaj.
Koteczko dziś też biel czy coś może wyszło...? Trzymam kciuki!
Za wszystkie staraczki bardzo trzymam kciuki żeby się jak najszybciej udało:)Koteczka82 lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Ani pięknie! A wg OM ktory to tydzien?
Ustawiaj suwaczekbardzo sie ciesze.
Ja sie dzisiaj okropnie czuje. Cos mnie chyba przeziębienie dopada. Cala jesien i zime przechodziłam bez chociazby katarku, a teraz cieplo w koncu i jak na zlosc gorsze samopoczucie. Glowa mnie boli, w gardle drapie i miesnie mnie bolaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:Ani, właśnie! Czekamy na suwaczek
A ja to wam powiem, że mam głowę taką pełną czarnych myśli, że Bogu dzięki, że ten wtorek już niedaleko.
Ja to i tak Cię podziwiam, że umówiłaś sobie tak odległą wizytę!!! Głowa do góry! Musi być dobrze!!!
i kto to mówi.... ;P
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
nick nieaktualny