Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Karmelkovaa moim zdaniem można,bo kwasy DHA w niczym nie miałyby szkodzić
Ja mieszkam w Holandii i tu wszystko kupuję ale pamiętam,że siostra mi poleciała chyba ten prenatal DHA i ma bardzo dobry skład o ile nie mylę z innym preparatem.
Mój test dziś wygląda tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48d5b30dff03.jpg
uznałybyście go już za pozytywny?
Wczoraj kreska testowa była jaśniutka
Działajmoże okazać się ze jutro testowa będzie równa albo mocniejsza, ale armia na pewno silna ;P
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Dla zainteresowanych polecam stronę:
http://pantabletka.pl/jak-wybrac-dobry-magnez-cz-2/ -
Jeszcze wieczorem zrobię test-myślę,że już będzie pozytywny.Kalkulatory tez mi pokazują jutro owulację.No i po co wczoraj Pana napadłam aaaaaaa.Taką armię zmarnować grrrrr.
baljov myślę,że śmiało możesz zwiększyć DHA bo 250mg to malutki.
aLunia gratuluję zdrowej córki -
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Jeszcze wieczorem zrobię test-myślę,że już będzie pozytywny.Kalkulatory tez mi pokazują jutro owulację.No i po co wczoraj Pana napadłam aaaaaaa.Taką armię zmarnować grrrrr.
baljov myślę,że śmiało możesz zwiększyć DHA bo 250mg to malutki.
aLunia gratuluję zdrowej córki
A czym to DHA uzupełnić? Tylko w płynie, nie kapsułkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 16:49
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
baljov wrote:A czym to DHA uzupełnić? Tylko w płynie, nie kapsułki
To nie ma
A tak serio to nie wiem, jak mam w kapsułkach Omega 3 i to meeeega dużychbaljov lubi tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
nick nieaktualny
-
baljov właśnie liczę na to,że wczorajsza armia da radę a dziś tylko wyślę zapomogę hehehe
Co do dha to może w aptece popytaj-kwasów omega jest pełno do wyboru i na pewno coś znajdziesz,tylko na skład trzeba patrzeć.Moje tabletki są ogromne ale przegryzać bym ich nie chciała,bo walą rybą jak nie wiem:P
baljov lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:baljov właśnie liczę na to,że wczorajsza armia da radę a dziś tylko wyślę zapomogę hehehe
Co do dha to może w aptece popytaj-kwasów omega jest pełno do wyboru i na pewno coś znajdziesz,tylko na skład trzeba patrzeć.Moje tabletki są ogromne ale przegryzać bym ich nie chciała,bo walą rybą jak nie wiem:P
-
Musisz patrzeć,czy nie zawiera w składzie innych witamin,które juz zażywasz.Po prostu same kwasy omega3 bez żadnych dodatków.Nie potrafię Ci nic polecić,bo mieszkam za granicą i nie orietntuję,co mają w polskich aptekach
Może koleżanki dopomogą
baljov lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj zrobiłam test super czuły Pink i biel vizira niestety. Dzisiaj mam 27 dc i ostatni dzień dupka. Zastanawiam się czy jest sens testować jeszcze jutro. Troszkę już plamie takie różowo beżowe na papierze. Cycki zupełnie przestały boleć jakiś dziwny ten cykl. Smutno mi już ponad rok minął od drugiego poronienia.ehh...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Paula_071 wrote:A po co bierzesz juz teraz? Zalecane jest od zajscia w ciaze.
Ja biore juz dluzszy czas omege 3.
Dw.Kwasy omega-3 są obecne w błonie każdej komórki naszego ciała, mają fundamentalne znaczenie dla pracy układu nerwowego oraz bezpośredni i znaczący wpływ na rozwój płodowy dziecka.Lady_Dior lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Koteczka..
ściskam Cię. Ja to będę przechodziła za tydzień
Bella, co tak zniknęłaś ostatnio?Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Koteczka przykro mi , ale może poczekaj jeszcze ;*
Kochane jutro jadę na przyrost bety 3 majcie kciuki ;*Bella01, Koteczka82, Marti83, Lady_Dior, Paula_071, baljov lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
bondzik007 wrote:Koteczka..
ściskam Cię. Ja to będę przechodziła za tydzień
Bella, co tak zniknęłaś ostatnio?
Moze nie pisze za czesto, ale napewno napawam sie ta przyjemna aura ciazowa, jaka tutaj zawitala.
Marti83, Lady_Dior, baljov lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 wrote:Milo, ze ktos pamieta o mnie
Moze nie pisze za czesto, ale napewno napawam sie ta przyjemna aura ciazowa, jaka tutaj zawitala.
Pewnie że pamiętam!
Miło tutaj, prawda? Coraz więcej ciążowych niż starających się..) A to oznacza więcej wirusków dla nas
baljov lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 przykro mi
ale nie poddawaj się nigdy.Musi kiedyś zaświecić słońce :*
baljov siostra mi doradziła prenatal duo i tak zerknęłam na skład i ma naprawdę świetny .Pisze tam w sumie "zalecany od 12tyg." ale wart zainteresowaniaJak będę w Pl to na bank kupię
Bella01 no właśnie-co Cię tak mało ostatnio
Ja przed chwilą zrobiłam kolejny test i uznaję to za pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/730bc44004a3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 22:07
Koteczka82, baljov lubią tę wiadomość