Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oska widzę, że aktywnie spędzasz czas
U mnie to mdłości, wczoraj wymioty i pojawiły się okropne bóle nóg, pleców i znów podbrzusze mnie boli do wizyty został tydzień... eh boję się okropnie, ostatni raz miałam wizytę 16 lutego, także nie wiem co z dzieckiem, niby ma całodzienne dni aktywności, co kopie, rusza się, ale są takie dni co jeszcze słabo albo wcale. Wiem, że na tym etapie są jeszcze ruchy nieregularne, ale moja głowa sama pisze scenariuszeMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Oska widzę, że aktywnie spędzasz czas
U mnie to mdłości, wczoraj wymioty i pojawiły się okropne bóle nóg, pleców i znów podbrzusze mnie boli do wizyty został tydzień... eh boję się okropnie, ostatni raz miałam wizytę 16 lutego, także nie wiem co z dzieckiem, niby ma całodzienne dni aktywności, co kopie, rusza się, ale są takie dni co jeszcze słabo albo wcale. Wiem, że na tym etapie są jeszcze ruchy nieregularne, ale moja głowa sama pisze scenariusze
Martynko30... trzymam mocno kciuki, zeby dolegliwosci ustapily! jestes jak dla mnie takim fighterem, ze teraz bedzie na pewno wszystko dobrze! powiem Wam...ze zzylam sie z tym watkiem i Waszymi historiami i przezywam sama Wasze zmartwienia, oby bylo tak jak sobie tego zyczycie!Martynka30 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Aga22 wrote:Hej dziewczyny
Martynka30 który masz tydzień ciąży i cały czas bierzesz clexane?
I jaka masz stwierdzono mutacje?
Dziewczyny które nie są w ciąży jak wasze starania?
Ja czekam na owulację lub @ ale jej spodziewam się za ok 9 dni. Biorę kurację przepisaną przez lekarza i czekam. Oczywiście cały czas staramy się
-
Bomblica wrote:Idzie ku lepszemu
Jutro ordynator będzie badał, zobaczymy co tam powie. Mam nadzieje że pójdę do domu juz jutro, najpóźniej we wtorek
Martynka30 wrote:Oska widzę, że aktywnie spędzasz czas
Martynka30 wrote:U mnie to mdłości, wczoraj wymioty i pojawiły się okropne bóle nóg, pleców i znów podbrzusze mnie boli do wizyty został tydzień... eh boję się okropnie, ostatni raz miałam wizytę 16 lutego, także nie wiem co z dzieckiem, niby ma całodzienne dni aktywności, co kopie, rusza się, ale są takie dni co jeszcze słabo albo wcale. Wiem, że na tym etapie są jeszcze ruchy nieregularne, ale moja głowa sama pisze scenariusze
Ja mam 21.03 drugi rzut prenatalnych oraz 22.03 wizyta i na niej badania połówkowe. -
Oska ja też mam zakaz i seksu, ćwiczeń i większego wysiłku, jedynie na co sobie pozwalam to mały spacer
Widzę, że wizytujemy tego samego dnia 22.03
Musimy być dobrej myśli....
Dziewczyny a co u Was? Inesska, Ania cisza z Waszej strony, odezwijcie sięosa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
hej
widzę że dużo się dzieje, gama idź do lekarza koniecznie
aga przykro mi że tak się stało ale super że tak szybko możecie sie starać. Tak jak my po pierwszej @ jestem i już możemy działać.
wszystkim zaciążonym życzę dużo siły i super wizyt u lekarza
a tym nie zaciązonym ( sobie tez ) życzę dwóch grubych kresek jako prezent za te nasze męczarnie które znosimy aby mieć ukochanego bąbelka
miłego dnia!M@linka lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Witajcie dziewczyny
U mnie tak sobie wczoraj umierałam cały dzień, od rana wymiotowałam do tego straszny ból głowy, nie do wytrzymania. Dzisiaj tez boli głowa choć już nie tak mocno jak wczoraj, ale również kiepsko
Niedobrze mi cały czas, ciężko znoszę teraz wszystko, jestem taka przemęczona a do tego ten ból głowy.
Ja mam wizytę 30.03 i będę miała badania prenatalne drugie robione
-
Im dluzej siedzie na forum tym wiecej pytan...czy badalyscie czy macie przeciwciala przeciwplemnikowe? czytam ze dziewczyny braly tez czesto encorton...kiedy to sie zaleca? widzialam ze przy wysokich ANA...ale czy profilaktyczni tez sie to bierze? wiecie moze?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Im dluzej siedzie na forum tym wiecej pytan...czy badalyscie czy macie przeciwciala przeciwplemnikowe? czytam ze dziewczyny braly tez czesto encorton...kiedy to sie zaleca? widzialam ze przy wysokich ANA...ale czy profilaktyczni tez sie to bierze? wiecie moze?
Mój ginekolog przepisał mi to "profilaktycznie" w celu zabezpieczenia ciąży - wynegocjowałam to z nim
-
hejka! Jestem po łyżeczkowaniu...teraz po [email protected] na płodne i jak w tytule watku zaczynam starania trzymajcie kciuki! Czy jest tu ktos komu sie udalo w 1 normalnym cyklu po zabiegu? Czy może ktos jest na podobnym etapie?
trzymam kciuki za was dziewczynyM@linka lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
blondyna5555 wrote:Witajcie dziewczyny
U mnie tak sobie wczoraj umierałam cały dzień, od rana wymiotowałam do tego straszny ból głowy, nie do wytrzymania. Dzisiaj tez boli głowa choć już nie tak mocno jak wczoraj, ale również kiepsko
Niedobrze mi cały czas, ciężko znoszę teraz wszystko, jestem taka przemęczona a do tego ten ból głowy.
Ja mam wizytę 30.03 i będę miała badania prenatalne drugie robione
Ojej, a co się stało? Tak po prostu? Może Cię migrena ciążowa dopadła?
Blondyna, a co masz na tych drugich prenatalnych? Ja dostałam informację, że to echo serca płodu.
laila_25 wrote:hejka! Jestem po łyżeczkowaniu...teraz po [email protected] na płodne i jak w tytule watku zaczynam starania trzymajcie kciuki! Czy jest tu ktos komu sie udalo w 1 normalnym cyklu po zabiegu? Czy może ktos jest na podobnym etapie?
trzymam kciuki za was dziewczyny
Ja mogłam zacząć starania od 1 cyklu, ale hormony jeszcze wariowały, testy owulacyjne pokazywały co chciały, w drugim cyklu zaszłam w ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:48
M@linka, laila_25 lubią tę wiadomość