Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki i wspominam Was w modlitwie, nic więcej zrobić niestety nie mogę. Jednak mam nadzieję, że tym razem będzie zupełnie inaczej
MonaLiza lubi tę wiadomość
-
Bajlov, ja bym zrobiła pełny wymaz i czekała z antybiotykiem do wyniku. Przecież oprócz chlamydii jest jeszcze mycoplasma i ureaplasma, wszystkie mogą być zagrożeniem w ciąży.
Co do bety, to ja bym nie powtarzała. Przykro miMam nadzieję, że po hsg szybko zaskoczy!
baljov lubi tę wiadomość
-
baljov wrote:A beta z dziś <1,2. Myślicie, że jest sens powtarzać?
Szczerze to wątpię, że z chlamydią uda Ci się zajść w ciążę, bo to raczej uniemożliwia zagnieżdżenie, a jak dojdzie do zapłonienia to następuje poronienie. Nigdy nie słyszałam o szybkim badaniu, ale na zdrowy rozum jeśli taki Ci wyszedł pozytywny to ten z prawdziwego wymazu również taki wyjdzie. Zbadaj też swojego partnera, on też powinien się przeleczyć antybiotykiem. Moim zdaniem 3 dni to za mało na leczenie, doksycyklinę lub azytromycynę stosuje się minimum 7 dni. Moje dziecko na chlamydię płucną brało 3 tygodnie antybiotyk.baljov lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny chyba ten zły czas trzeba naprawdę przeczekać aż do ruchów maleństwa. Nie ma na to lekarstwa. Ja ten pierwszy trymestr tak źle wspominam, byłam wykończona psychicznie. Także no niestety to chyba racja, że trzeba się nauczyć z tym żyć.
Gos waga się nie przejmuj ja dopiero teraz przytyłam kilogram.
Admiralka mam nadzieję że ta cholerna taśma nic nie zrobi Twojemu maluszkowi. Bardzo trzymam za was kciuki.
Ani to leżenie musi być naprawdę ciężkie. Mam nadzieję że krwiaka się szybko pozbędziesz i będziesz mogła normalnie żyć.
Baljov ja niestety nie pomogę w tym temacie.
U mnie mąż wyjechał na tydzień w delegacje i mam nadzieję, że nic się nie wydarzy. B jestem sama z córka. -
Baljov nie znam się na tych bakteriach zupełnie
Też myślę, że teraz to ten najgorszy etap ciąży, a na pewno najbardziej nerwowy. Później, jak już będzie widoczny brzuszek i będzie można wyczuć ruchy, to na pewno będzie lżej.
Choć pewnie dojdą inne zmartwienia, typu "czemu on się dziś nie rusza" -
baljov wrote:No właśnie nie miałam nie licząc starej daty lekarza, który pakował we mnie clostilbegyt na dzień dobry, nie robiąc mi nawet usg i to od 5 dnia cyklu bodajże. Tak przez kilka cykli, w ostatnich 2x dziennie po tabletce. To było z 5 lat temu...
A gdzie mieszkasz ? o dobrego lekarza ciężko to fakt" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Gos77 wrote:raaaaany, jak walczyć z tym co siedzi w głowie????
Ja nadal żyję od usg do usg, zwariuję chyba do czasu, kiedy będzie czuć ruchy dziecka.....
Nie chcę świrować u mawiać się na usg co parę dni, a teraz to nie wiem kiedy najbliższe
Dziewczyny, którym się udało i są w podobnym tygodniu, co ja - macie już brzuszek? U mnie nic nie widać a dodatkowo nie tyję. Waga nawet spadła, a ja nie mam nudności i nie wymiotuję
Boże, kiedy skończy się ta niepewność????
Ja wyglądam jak w 15 tyg ;p może przesadziłam ale ta mi brzuszek wyskakuje ze jejuale tez mam sto myśli ... czekam na prenatalne jak głupia i chciałabym miec pewnosc ze z dzidziusiem jest dobrze wszystko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f8db6342443.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbfafb41b118.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 15:22
Paula_071, Bella01, baljov, Nadzieja22, Gos77, Lady_Dior, MonaLiza, sAnsa_28, Enii lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
baljov wrote:Nowy Sącz. 100 km do Krakowa, ze 60 do Tarnowa...
Dzwoń umawiaj sie do Przybycienia on Ci pomozeterminy sa terminami ale za ten czas nie wiadomo co bedzie a warto do niego jechac
baljov, Paula_071 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karolcia89 wrote:Karmelkovaa, piękny brzuszek
Dziękuję ;* im bardziej się pokazuje tym bardziej się boję ,żeby było dobrze" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny, głowy do góry, będzie dobrze:) trzymam za Was mocno kciuki, ale to już wiecie.
Ja się dzisiaj dziwnie czuję. Tak mnie prawy jajnik mocno kłuje i mam bóle jak na miesiączkę, a to dopiero 15dc... boję się, że torbiel mi się zrobiła czy cośKarmelkovaa lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
admiralka wrote:Byle do tych prenatalnych! Przynajmniej ja tak sobie ciągle powtarzam
Kiedy masz ? bo ja dopiero 2 czerwca ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova, ale słodki brzusio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 17:51
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję
Jutro mam wizytę i zobaczmy co gin powie na wyniki. Bardzo chciałabym już zacząć starania, ale jeśli gin nie pozwoli i każe jeszcze coś sprawdzać, to będę badać i czekać. -
Dziewczyny, jestem po wizycie. Niestety serce nie bije. Mam poczekac tydz. ale to tylko formalnosc. Tak mi przykro i smutno. Dzis jest dzien, w ktorym uswiadomilam sobie, ze nigfy wiecej juz dzieci miec nie bede.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).
-
Bella01 nieeeee :,( Mam nadzieję,że to nieprawda ;( ;( ;(