Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:Z moim samopoczuciem nie wyobrażam sobie chodzić do pracy. Chyba musiałabym mieć foliówke do szyi przywiązaną ;P dzisiaj znowu złapały mnie mdłości a dzień spędzam na uczelni i juz myślę jak tu sie wyrwać ;P jak nie ból głowy to mdłości.. wczoraj znowu pekala.
Bondzik007 czy Ty zażywasz dupka?5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
MonaLiza od 5tc.
Ani zażywam. Mialam 2x2 tera 2x1
Wiem ze dupek może nasilać mdłości. Mam nadzieję że długo nie będę musiała go brać. -
Mnie w pierwszej ciąży doprowadził do takich bóli głowy że skończyłam w szpitalu. Tam mi go odstawili i potem było ok.
Teraz znowu zaczyna mnie boleć głowa i będę schodzić z dawki po konsultacji z moją lekarską.
Zresztą ostatnio mi powiedziała że bóle głowy to częsty skutek uboczny zażywania dupka5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
MonaLiza wrote:Ja też bym.juz poszła na L4 bo mam stresująca prace i dużo jeżdżenia samochodem. Ale tak bardzo się boję że pójdzie coś nie tak i wrócę i wszyscy będą wiedzieć .
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
vigry wrote:A może zagadaj z samym szefem? Nie wiem jakiego masz, ale mój mnie poytywnie zaskoczył i zgodził się nikomu nie mówić do prenatalnych i w tym czasie pozwolił mi ppprzerzucać na innych wyjazdy i siedzieć w biurze tylko 5 godzin dziennie. Dzięki temu jeszcze nie jestem na L4 i nie wszyscy w pracy wiedzą (dopiero od tygodnia zaczęłam mówić).
A nikogo nie zdziwiło, że zmieniłaś tryb pracy? U mnie od razu by wyczailiGos77 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
vigry wrote:A może zagadaj z samym szefem? Nie wiem jakiego masz, ale mój mnie poytywnie zaskoczył i zgodził się nikomu nie mówić do prenatalnych i w tym czasie pozwolił mi ppprzerzucać na innych wyjazdy i siedzieć w biurze tylko 5 godzin dziennie. Dzięki temu jeszcze nie jestem na L4 i nie wszyscy w pracy wiedzą (dopiero od tygodnia zaczęłam mówić).
-
Paula_071 wrote:A nikogo nie zdziwiło, że zmieniłaś tryb pracy? U mnie od razu by wyczaili
Paula_071 lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Dziewczyny już sama nie wiem co myśleć..tak jak pisałam w ostatnim poście nie kontrolowałam obecnego cyklu. Podejrzewałam albo wczesną owulację albo cykl bezowulacyjny. Wczoraj wieczorem pojawiła się smużka krwi, kiedy sprawdziłam
w szyjce - znajdował się tam ciemny śluz (brązowy) z domieszką krwi. Dziś 21 dc (już przeliczyłam bowiem zastanowiła mnie ta wczorajsza krew) i mam kilka plamek krwi/ brudzenia na wkładce, a w szyje nadal znajduje się ciemny śluz i krew. Czy to tak wczesny okres ? Szyjka wysoko, temperatura niby wysoka ponad 37, piersi też jeszcze duże i nabrzmiałe chociaż mniej bolą jak wczoraj.
Boję się testować - wogóle to chyba nie ma to najmniejszego sensu gdyż pewnie się rozczaruję lub na test może być za wcześnie.
Czy tak wczesny okres może świadczyć o cyklu bezowulacyjnym ?
Wybaczcie natłok słów ale chce to opisać jak najlogiczniej i najprościej jak się da.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. wrote:Dziewczyny już sama nie wiem co myśleć..tak jak pisałam w ostatnim poście nie kontrolowałam obecnego cyklu. Podejrzewałam albo wczesną owulację albo cykl bezowulacyjny. Wczoraj wieczorem pojawiła się smużka krwi, kiedy sprawdziłam
w szyjce - znajdował się tam ciemny śluz (brązowy) z domieszką krwi. Dziś 21 dc (już przeliczyłam bowiem zastanowiła mnie ta wczorajsza krew) i mam kilka plamek krwi/ brudzenia na wkładce, a w szyje nadal znajduje się ciemny śluz i krew. Czy to tak wczesny okres ? Szyjka wysoko, temperatura niby wysoka ponad 37, piersi też jeszcze duże i nabrzmiałe chociaż mniej bolą jak wczoraj.
Boję się testować - wogóle to chyba nie ma to najmniejszego sensu gdyż pewnie się rozczaruję lub na test może być za wcześnie.
Czy tak wczesny okres może świadczyć o cyklu bezowulacyjnym ?
Wybaczcie natłok słów ale chce to opisać jak najlogiczniej i najprościej jak się da.
Może byc i okres i implementacja. Nie ma co gdybac, zrob test za jakies 3-4 dni.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A tak miałam odpuścić ten cykl..niestety to wczesne plamienie. krwawienie mnie wytrąciło z równowagi !JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Jestem
Jest wszystko w porządku. Serce bije, wymiary dobre, kształt dobry. Wszystko dobrze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d676a01a5b9.jpg
Karmelkovaa, vigry, Paula_071, Karolcia89, Bella01, Nadzieja22, Lady_Dior, bondzik007, sAnsa_28, jatoszka, admiralka, Gos77, baljov, Haana, Natikka123 lubią tę wiadomość
-
MonaLiza super,że wszystko dobrze z dzidziusiem
Gratuluję udanej wizyty.
JJ trzymam kciuki za dwie kreseczki
Ja mam 49 testów owu do wykorzystaniai żel Conceive plus
Także odliczam dni
MonaLiza lubi tę wiadomość