Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny
Mona Liza i inne dziewczyny zafasolkowane, kciuki za wszystkie najbliższe wizyty i za wasze dzieciaczki
Pozostałym testującym oraz staraczkom powodzenia w osiągnięciu tego niezwykłego celu.
Ja na najbliższe 3 miesiące będę wchodzić na forum raczej z doskoku. Przed nami czas relaksu i spokoju. Bez temperatur, testów owulacyjnych, testów ciążowych no i bez rozczarowań. Skupiamy się teraz na sobie, wkręciliśmy się w rolki, bieganie, zdrową kuchnię. Za 3 miesiące wrócimy do starań z nową siłą. Potrzebowałam tego odpoczynku, pierwszy raz od wielu miesięcy nie wiem który mam dzień cyklu i kiedy owulacja. Będę was tu czytać i pewnie raz na czas coś wtrącę Nie gniewajcie się jednak, jesli nie będę mogła na bieżąco gratulować wam kolejnych udanych usg i badań. Całym sercem jestem z wami :*Karolcia89, Bella01, agulineczka, SiSi111, Gos77, MonaLiza, Paula_071, vigry, bondzik007, baljov, Koteczka82, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
Sansa życzę Ci powodzenia! Taki reset to super sprawa, na pewno wam dobrze zrobi
Nim się obejrzysz a wrócisz tu do nas żeby się pochwalić dwoma kreskami na teście
sAnsa_28 lubi tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
MonaLiza wrote:Jestem Jest wszystko w porządku. Serce bije, wymiary dobre, kształt dobry. Wszystko dobrze https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d676a01a5b9.jpg
Cudowne wieści!MonaLiza lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Sansa wypoczywaj. Mnie na forum nie było z 1,5 roku. Wróciłam dopiero z dobrymi wieściami. Przez ten czas w ogóle nie żyłam staraniami. Serduszkowanie wtedy kiedy ochota, bez spiny. Kupiliśmy sobie drugiego psa, więc mam co robić Nie wiem teraz jak ogarnę dwa psy i bobaska, ale wszystko da się ogarnąć Tak więc resetuj się ile wlezie, a wakacje to dobry czas by mieć wszystko gdzieś.sAnsa_28 lubi tę wiadomość
-
Sansa my też całym sercem jesteśmy z z Tobą!
sAnsa_28 lubi tę wiadomość
-
MonaLiza wrote:Karmelkova opis pod Twoim suwaczkiem mnie rozczulil. Te 5 cm maleństwo trenuje rączki..
Na usg ładnie widac jak macha tymi rączkami słodko a jak podskakuje to zawsze chce mi się śmiać bo taka wiercipiętka a ja tego nie czuje jeszcze" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Na usg ładnie widac jak macha tymi rączkami słodko a jak podskakuje to zawsze chce mi się śmiać bo taka wiercipiętka a ja tego nie czuje jeszcze
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
MonaLiza wrote:Jezu nie mogę się doczekać tego widoku ! Takie maciupenstwo a już tak swiruje
Coraz bliżej dzidzie szybko rosnąMonaLiza lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny , dzięki zanjomej trafiłam na to forum ..już trochę was podczytałam dal tego odważyłam się napisać do was z zapytaniem
Czy któraś z was jest może z okolicy Rzeszowa i jest mi w stanie polecić dobrego specjalistę który poprowadzi ciążę po 2 poronieniach ?
-
nick nieaktualnyKilka słów o mnie ...po ślubie 9 lat od 4 staramy się o dzidziusia, obecnie po 2 poronieniach ostatnie w 13 tc w marcu tego roku
Chcielibyśmy znowić swoje starania o malucha ale kompletnie nie wiem do jakiego lekarza się udać tym razem , teoretycznie wyniki wychodzą ok do tej pory nie znaleźliśmy przyczyny naszych niepowodzeń , ale mam dość lekarzy powtarzających że poronienia się niestety zdarzają i trzeba próbować dalej. -
truskawka91 wrote:Cześć dziewczyny , dzięki zanjomej trafiłam na to forum ..już trochę was podczytałam dal tego odważyłam się napisać do was z zapytaniem
Czy któraś z was jest może z okolicy Rzeszowa i jest mi w stanie polecić dobrego specjalistę który poprowadzi ciążę po 2 poronieniach ?
Ja jeśli juz jestes w ciąży to polecam Mariole Lewandowską z profamilii , ja od dr Przybycienia z Tarnowa u , którego po 4 startach udało mi się utrzymać ciążę do tego momentu wysłał mnie do tej doktorki i jest cudowna kobieta w profamilii przyjmuje" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyKaemwlkovaa jeszcze w ciąży nie jestem , a tak z ciekawości długie terminy oczekiwania do pani dr ? Niestety na ten moment nie mogę sobie pozwolić na dojazdy ze względu na pracę , muszę znaleźć lekarza na miejscu .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 15:27
-
A znalazłas przyczyne niepowodzeń ? bo bez znalezienia przyczyny zaden lekarz nie pomorze... poleci kolejna i powiesz ze wina doktora i ze jest niedobry ;/ co do ciąży po poronieniach tylko specjalista jest w stanie pomóc ... i ja bym sie tutaj nie bawiła w ginekologów ... mówie Ci z doświadczenia
Doktorka jest cudowna ale jak kazdy zwykły gin tez nie jest konikiem w tym pierwszym okresie gdzie mozne nawalić gentyka immunologia itd . takie sprawy to Przybycień Malinowski Paśnik i niestety trzeba podjąć decyzję czy praca to nr 1 czy jeżdżę gdzieś komu uda się utrzymac moją ciąze , no niestety takie sa realia
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyPóki co nic nie znaleźliśmy, genetyka dzieci była ok , badania na trombofilię ok , krzepliwość ok, nie mam jedynie immunologi przebadanej a i z diagnoz do tej pory to hashimoto mi wyszło.
Pisałam o pracy ponieważ obecnie pracuję od kwietnia w nowym miejscu i chciałabym doczekać przedłużenia umowy, dlatego szukam lekarza na miejscu ...Później wiadomo że dzieciątko najważniejsze -
2886 strona tam wypisałam badania po poronieniach
Miejscowy lekarz nie pomoze bedzie sie uczył na Tobie , skoro mówisz ze nie krzepliwosc to nie ma sensu starac sie bez diagnostyki ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...