Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gos supcio ja jutro będe mieć stresy połówkowe
Lili czekamy na wyniki , plamienia często się zdarzają w dniu @ , więc póki co głęboki oddech ;*
U nas powoli zbiera się stres przed jutrem , tak chcę usłyszeć , że malutka zdrowiutka eh... kopie już tak fajnie wierci się .
No i myślę , że nam siurka nie wyszukają hehe" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lili90 wrote:No i przestało być tak kolorowo. W dniu spodziewanej @ zaczeły się jasno brazowe plamienia...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Lili, może Kropek się dalej zagnieżdża? No i to nie krew, więc nic świeżego. Spokojnie kochana :*
Karmelkova trzymam kciuki za wizytęKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie, dopiero się jakoś pozbierałam po tym co usłyszałam/zobaczyłam. Ciąża bliźniacza, dwa bijące serduszka Nadal jestem w szoku, nie wiem jeszcze jak to wszystko zorganizować, bo jest też trzeci towarzysz- krwiak i nam nakaz bezwzględnego leżenia, a przecież w domu jest prawie dwuletni szkrab.
Karolcia89, Karmelkovaa, Nadzieja22, alex0806, Gos77, KaroKaro, Bella01, bondzik007, vigry, sAnsa_28, baljov, sylvuś, Applejoy, marcela123, jatoszka lubią tę wiadomość
-
bbeczka91 wrote:Jestem po wizycie, dopiero się jakoś pozbierałam po tym co usłyszałam/zobaczyłam. Ciąża bliźniacza, dwa bijące serduszka Nadal jestem w szoku, nie wiem jeszcze jak to wszystko zorganizować, bo jest też trzeci towarzysz- krwiak i nam nakaz bezwzględnego leżenia, a przecież w domu jest prawie dwuletni szkrab.
bbeczka91 lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Lill, na wątku marcowek dużo dziewczyn zmaga się z plamieniami, więc to nie musi oznaczać najgorszego. Trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 12:27
-
Nadzieja dziękuję ;* a Ty kiedy wizyta ?
Bbeczka o wow ! to teraz faktycznie dmuchać chuchać na siebie , bo łatwo nie będzie , tym bardziej , że mały urwisek w domu ale super
bbeczka91 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
Bbeczka cudownie
Karmelkova ja mam za tydzieńKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Bbeczka wow! Jaka niespodzianka! Oby wszystko dalej było w porządku. Ciąża bliźniacza to ciąża podwyższonego ryzyka, ale musisz być dobrej myśli
Lili nie zamartwiaj się, brązowe plamienia wcale nie muszą oznaczać czegoś niedobrego.bbeczka91 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lili ja w dniu miesiączki tez miałam plamienia które zostały ze mną aż do 9tc ale wszystko było dobrze. Także nie warto od razu pisać czarnego scenariusza :* zobaczymy jak beta.
Babeczka super! Trzymam kciuki :*bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Bbeczka super, gratulacje!
Lili, a plamienia się zdarzają, także głowa do góry i czekamy na betę
Ja testuję jutro i w środę, tak sobie zaplanowałam przed środową wizytą u gina. Na razie temperatura w górze, trochę piersi cięższe są, ale nie bolą jak w poprzedniej ciąży... I oczywiście myślę, czy warto testować, czy coś z tego będzie...
Do tego od kilku dni mam mrowienie po prawej stronie brzucha, takie łaskotanie jakby i najbardziej czuć jak leżę płasko. A dzisiaj zaczęła mnie ciągnąć ta strona. Więc oczywiście kolejna nadzieja, bo w poprzedniej ciąży dokładnie czułam, gdzie była implantacja.bbeczka91 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Babeczka gratulacje, jaka niespodzianka -
podwójne szczęście
Gos cieszę się że z małym wszystko ok:) A masz już imię wybrane?
Lili, u mnie też były plamienia, wiem że to trudne ale potrzebujesz spokoju, trzymam mocno kciuki!
Alex kciuki za testowanie!
Karmelkova ja też mam jutro połówkowe - piona i kciuki za wizytę idę z medicovera na pakiet, zobaczymy jak to jest u nich...miałam już zostać tylko u mojego gina, ale jeszcze teraz pójdę, jak wszystko będzie ok to już odpuszczę medicover.
Buziaki i kciuki za Was wszystkie!bbeczka91 lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
vigry wrote:Babeczka gratulacje, jaka niespodzianka -
podwójne szczęście
Gos cieszę się że z małym wszystko ok:) A masz już imię wybrane?
Lili, u mnie też były plamienia, wiem że to trudne ale potrzebujesz spokoju, trzymam mocno kciuki!
Alex kciuki za testowanie!
Karmelkova ja też mam jutro połówkowe - piona i kciuki za wizytę idę z medicovera na pakiet, zobaczymy jak to jest u nich...miałam już zostać tylko u mojego gina, ale jeszcze teraz pójdę, jak wszystko będzie ok to już odpuszczę medicover.
Buziaki i kciuki za Was wszystkie!
No to jutro razem sikamy w majtki hihihi ja dzisiaj juz przewaliłam cały dom do góry nogami zeby mi czas leciał ... niby jest ok ale stresik czuje lekki , boje sie , chce usłyszec ze wszystko dobrze ...
Ja mam na NFZ badanie , ale zapisałam sie do gina z certyfikatem co na prenatalne . Ogólnie wiem ze nie podlegam aby dpstać płytke ale zapytam czy moge dopłacić chyba ze mi da od tak ooo , jak nie to wezme swoją , zobaczymy jak wyjdzie o której masz ? ja 10 20 więc dobrze bo dojazd godzine to rano pojedziemy i nie trzeba bedzie sie długo stresować miałam miec 28 ale lekarz na urlop i mi przenieśli .
3mam kciuki i za Was ;*
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyHcg 384,2 mUl/ml (w sb było 143) także oddycham z ulgą że rośnie, progesteron 27,98 ng/ml na tym się nie znam ale mieści się w normie dla 1 trymestru (norma 9,3-33,2).
Alex trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie,Karmelkovaaa i Vigry a u Was za wizyty. Powodzenia.bbeczka91, Tosia2323, Karolcia89, Nadzieja22, Bella01, Paula_071, vigry, agulineczka, baljov, sylvuś, Applejoy, marcela123 lubią tę wiadomość