Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Babeczka gratuluje
Lili ładnie przyrasta.
Ja dziś byłam na wizycie. Mała 2700 wiec ładna waga, ale ułożona poprzecznie. Dostałam skierowanie na CC a jutro jadę do szpitala umówić termin. Trochę mnie ta informacja ścięła z nóg. -
Lili super, teraz dużo spokoju Ci trzeba
Karmelkova ja dopiero 17:20..Ale ten tydzień jeszcze chodzę do pracy więc jakoś zleci. Tez idę do lekarza z certyfikatem bo mój gin właśnie tego nie ma i jestem ciekawa czy będzie coś inaczej niż u niego.
Alunia mocne kciuki za Was! Musi być dobrze, już tak niewiele Ci zostało. a pamiętam jak się dowiedziałaś że jesteś w ciąży..głowa do góry, jutro dowiesz się kiedy poznasz swoją córeczkęKarmelkovaa lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Lili widzisz beta ładnie przyrosła, teraz tylko spokój i oczekiwanie do pierwszej wizyty. Powodzenia!
Alunia napisz na kiedy wyznaczyli CI termin. U mnie też najprawdopodobniej cc, a synka rodziłam sn. Też będę się obawiać, bo to taki trochę strach przed nieznanym. Najbardziej się boję tej nieporadnosci po zabiegu.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Nie wyznaczyli mi terminu bo na kamieńskiego jest sezon urlopowy, mogliby na 38 tydzień ale to nie jest bezpieczne dla dziecka. Brochów i Borowska nie zapisują, tylko z rozpoczęta akcja porodowa trzeba przyjechacj. Na klinikach będę jeszcze próbować
-
nick nieaktualnyByłam dziś na monitoringu. Pęcherzyk 26 mm w 10dc! Lekarka mówi, że za duży i nic już z tego nie będzie... najwyżej torbiel Ja zwykle mam owu ok. 15 dc, czesto pozniej, więc strasznie urósł jak na mnie i to bez żadnej stymulacji. Wczoraj z głupia zrobiłam test owu, bo zwykle zaczynam robić w 10dc, a był 9dc dopiero i wyszedł pozytywny. Od kilku dni czułam mokro dlatego ten test zrobiłam. Od trzech dni tempka idzie delikatnie w górę, a dziś miałam wrażenie, że czuje trochę piersi. Sama nie wiem co o tym myśleć ale lekarka nie pozostawiła mi złudzeń raczej... Mam brać dupka od 13 do 25dc żeby torbiel się nie zrobiła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 16:47
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki
Baljov koleżance pękły jajka po 28 /9 mm także nie trać nadziei
U nas wszystko pięknie dzięki Bogu ! ... lekarz na mnie spojrzał i spytał czy dobrze się czuję , a ja , że tak tylko przejęta jestem hihi
Wybadał wyoglądał długo się przyglądał serduszku , patrzył dokładnie i ładnie się rozwija . No mierzył i mierzył ona sobie tam hopsiała troszkę
Jak powiedział na koniec wszystko prawidłowo i co do dnia to się rozryczałam , tak mnie emocje puściły a jeszcze włączył 3D mówi mała królewna i matka już całkiem się rozkleiła ważymy 310 gram , także ponoć idealnie , ale ze od 20tc dzidzia podwaja prawie wagę i szybko przybywa więc zobaczymy ile będzie miała 3ciego na wizycie łożysko też 1stopnia dojrzałości , wody płodowe ok , pępowinki ok na ten moment tak jak ma być strasznie ucieszona jestem
A to nasz malutki cud kochany
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18040d3c688e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/773335fb316d.jpg
baljov, Nadzieja22, Karolcia89, Bella01, Lili90, KaroKaro, bbeczka91, Paula_071, sylvuś lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyLili90 wrote:Baljov ja w 12 dc miałam pęcherzyk 25 i lekarz też już mowił że nie pęknie. A tu psikus taki że w 16dc już go nie było i niebawem test wyszedł pozytywny. Także nie ma co tracic nadzieji tylko cały czas trzeba walczyc
-
nick nieaktualny
-
Bajlov do pewnego czasu jest do dupy i sie sypie , ale zobaczysz dzidzius wszystko wynagrodzi ;*
baljov lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa, gratulacje:) tak bardzo Ci zazdroszczę... i życzę żeby wszystko było tak idealnie do samego końca!
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
nick nieaktualnyLili90 wrote:Baljov ja w 12 dc miałam pęcherzyk 25 i lekarz też już mowił że nie pęknie. A tu psikus taki że w 16dc już go nie było i niebawem test wyszedł pozytywny. Także nie ma co tracic nadzieji tylko cały czas trzeba walczyc
-
Karolcia89 wrote:Karmelkovaa, gratulacje:) tak bardzo Ci zazdroszczę... i życzę żeby wszystko było tak idealnie do samego końca!
Dziękuję ;* modlę się o to cały czas , ale strach będzie az do rozwiązania , nadal nie wierzę w to co się dzieje ..." Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Vigry, czekamy na wieści
vigry lubi tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Karmelkova super wieści
Bajlov trzymam kciuki żeby było tak jak dziewczyny piszą, mam nadzieję że spotka Cię miła niespodzianka
U nas też wszystko ok, doktor dokładnie mówił co widzi, ale wolę swojego giną jednak;) mały waży 470g, wszystkie narządy ok, paluszków po 5 na każdej dłoni i stópce. Tylko twarzy nie chciał pokazać nasz wstydniś. Bardzo się cieszę i teraz liczę że będę spokojniejsza (zobaczymy jak długo;)Gos77, Karolcia89, Bella01, Lili90, Nadzieja22, baljov, KaroKaro, Karmelkovaa, bbeczka91, Paula_071, sAnsa_28, bondzik007 lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
nick nieaktualnyVigry super wieści. Teraz już możesz być spokojna
U mnie dziś tempka w dół, więc chyba lekarka miała rację...
W którym dniu cyklu najlepiej pierwszy raz wybrać się do kliniki leczenia niepłodności jeśli zastanawiamy się nad inseminacją?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 06:12
vigry lubi tę wiadomość