Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nadal nie czuje ruchow
W piatek na usg widziałam miarowo bijace serduszko, ale to i tak mnie nie uspakaja.... strasznie trudna jest ciaza po stratach
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Ja nawet przyjmuję wszytstko pozytywnie staram się mysleć tylko dobrze ... mam nadzieję , że teraz już z górki i będzie dobrze , wiadomo strach z tyłu głowy jest , ale odkąd własnie mała kopie taka realna ta ciąża się zrobiła .
Będzie dobrze ! ;* mówie Ci" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Alunia, już niedługo będzie po wszystkim i strachy o ciążę zamienią się w strachy o dziecko Daj znać po wizycie czy Mała się obróciła.
U mnie w miarę ok, trochę mnie leki męczą, ale grzecznie biorę wszystko i staram się nie narzekać za dużo. Większość dni mam takich, że najchętniej bym tylko spała i jadła Ale co tam, aby tylko było wszystko w porządku z Fasolą. U mnie wizyta 30 lipca. -
Po pierwszym trymestrze odetchnęłam z ulgą a jak zaczęłam czuje ruchy to już całkiem byłam pozytywnie nastawiona,a teraz na tej końcówce to znów myślenie. Ale masz rację Nadzieja później będzie strach o dziecko.
Śpij jak najwięcej i odpoczywaj. Też masz jeszcze trochę czekania na wizytę. Daj znać po wizycie co u was słychać
Gos ty masz chyba łożysko na przedniej ścianie tak?
Szkoda, że nie możemy sobie zajrzeć do brzucha same i podejrzeć maleństwoNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn! Też czasem tu zaglądam... jak widać można spotkać jeszcze "znajome twarze"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 22:22
sylvuś lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Alunia juz blizutko u Ciebie, choc jednoczesnie daleko, bo sama wiem jak jest na koncowce. Ja jestem w 23 tyg i tez juz zaczynam odczuwac bóle spojenia.
Co do ruchow, to ja czuję juz codziennie, co mnie bardzo cieszy i uspokaja. Jeszcze jakies 2-3 tyg temu czulam ruchy, ale niecodziennie, zdarzaly sie nawet 2 dni, ze nie czulam, takze mysle, ze u kazdej to kwestia czasu, choc przyznam, ze samą mnie to stresowalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 09:35
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja na szczęście czuje codziennie, raz słabiej raz mocniej.
Po trzech dniach jakbym nie czuła to już na pewno byłabym u lekarza albo na Sorze.
Gos współczuje Ci, to czekanie od wizyty do wizyty jest ciężkie.
Ja mam teraz ponad 4 tyg przerwy a lekarka chciała się umówić żeby było równo 5 tyg... za każdym razem pytam ją czy nie za długo? Ale odkąd nie ma krwiaka , to twierdzi żebym się uspokoiła i cieszyła ciążą.
Ostatnio mówie do męża że ja to się uspokoję najwcześniej po porodzie...on z resztą ma tak samo5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Gos ty masz chyba łożysko na przedniej ścianie tak?
Szkoda, że nie możemy sobie zajrzeć do brzucha same i podejrzeć maleństwo [/QUOTE]
Tak, mam na przedniej ścianie. Ale to aż tak długo może ruchy amortyzowac????
Dobrze, ze jutro mam wizytę po poludniu...
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
nick nieaktualnyChyba i mi się udało, w 10 dpo cien na tescie, 11dpo już blada kreseczka i od razu 11dpo poszłam zbadac hcg tylko wynik mnie trochę zaniepokoił bo nie miesci się w normie. Wynik 36,4mUl/ml a normy 0,2-1 tydz = 5-50, 1-2 tydz =50-500, 2-3tydz = 100-5000
KaroKaro, vigry, Nadzieja22, Bella01, sAnsa_28, Karolcia89, baljov, admiralka, agulineczka, bbeczka91, bondzik007 lubią tę wiadomość
-
Lili cudownie! Powtórzę betę za dwa dni i nie nakręcaj się tymi normami na zapas :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dokładnie! Moja pierwsza beta to 44
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Gos, ja jeszcze wracając do Twojego oczekiwania na ruchy :* Moja bliska koleżanka z łożyskiem z przodu też je poczuła dość późno, jakoś po 23 tygodniu? Tam się już nawet ginekolog trochę martwił, że ona nic nie czuję, no ale potem jak Mała ruszyła, to już czuła każdego dnia Widocznie łożysko naprawdę potrafi dobrze te ruchy amortyzować.
Jestem pewna, że u Ciebie to kwestia już maksymalnie tygodnia! :*Gos77 lubi tę wiadomość
-
Ja tam pierwszą betę 14 wyłapałam Ale czy dalej będzie dobrze to nie wiem. Oby
-
Koniecznie powtórz betę jutro. Życzę Ci 9 wspaniałych miesięcy.
Dziwne masz te przedziały, w jakim laboratorium robiłaś badanie? Nie wiem skąd tam jest pierwszy tydzień ciąży skoro dopiero w ciąży można "być" wg bety od zagnieżdżenia czyli 3 tydzień.
W Diagnostyce są normy:
3 t- 5,8-71,2
4 t - 9,5-75
5 t - 217-7138
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.