Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella01 wrote:Mamaaniolka, skoro magnez pomaga, to moze zwieksz dawke, dopóki nie przejdzie.
Ile teraz dziennie zażywasz?
Swoją droga, macica też się powiększa i moze stad dyskomfort?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 16:22
MonaLiza lubi tę wiadomość
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Mamaaniolka wrote:Tak trzy dziennie asmag . Moze wezme wiecej . Moze to i macica rosnie. Mam nadzieje. Nie przypominam sobie takich boli w 1 ciazy. Jestem po cc to moze tez ma wplyw ze bardziej bede czula to rozciaganie
Mnie teraz dużo bardziej boli brzuch niż przy pierwszej ciąży.
Boli mnie czasami całe podbrzusze w okolicach blizny po cc.
Lekarka mi powiedziała że to bolą zrosty , blizny ( nie tylko ta na brzuchu ale i te wewnątrz ), więc raczej to nic groźnego.
A asmagu można do 6 tab dziennie5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ani1234 wrote:Mnie teraz dużo bardziej boli brzuch niż przy pierwszej ciąży.
Boli mnie czasami całe podbrzusze w okolicach blizny po cc.
Lekarka mi powiedziała że to bolą zrosty , blizny ( nie tylko ta na brzuchu ale i te wewnątrz ), więc raczej to nic groźnego.
A asmagu można do 6 tab dziennieMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Ja zmieniłam asmag na slow mag , i biorę 4 do 6 na dzień jesli potrzeba niby asmag jest popularny , ale ten mi się chyba lepiej przyswaja macica mi się nie stawia ani nic
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Ja zmieniłam asmag na slow mag , i biorę 4 do 6 na dzień jesli potrzeba niby asmag jest popularny , ale ten mi się chyba lepiej przyswaja macica mi się nie stawia ani nicMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Ja magnezow z B6 nie borę, bo jak jem dużo magnzeu dziennie to nie chce się faszerować tyle tym B , a magnez i tak się wchłonie ,bo w prenatalu jest dosyć dużo B" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mamaanoolka pomylkowo polubiłam posta. Mam nadzieję że te bóle to tylko zwykle rozciaganie. Mnie też wczoraj pod wieczór mocniej bolalo. Ale nie biorę tabletek raz tylko wzięłam nospe póki co.
Karmelkova powiesz mi o co chodzi z tymi ddimerami ? Pamietam ze coś pisałaś na ten temat. Biorę heparyne 0,4 ale.nikt mi nie zleca żadnych badań teraz pod tym kątem. -
Ja nospy nie biorę ani jednej nie zjadłam w ciązy i mam nadzieje nie brać
Ddimery to się bada przy mutacjach profilaktycznie jak wzrastają na etapach ciaży max mogą dojść do 20tys , powyżej szkodliwe są dla dziecka tyle wiem jak gwałtownie rosną to zwiększa się dawkę heparyny . Moja koleżanka miała 3 mutacje i jej właśnie po połowie mocni leciały i dostała 0,6 dawkę" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Ja nospy nie biorę ani jednej nie zjadłam w ciązy i mam nadzieje nie brać
Ddimery to się bada przy mutacjach profilaktycznie jak wzrastają na etapach ciaży max mogą dojść do 20tys , powyżej szkodliwe są dla dziecka tyle wiem jak gwałtownie rosną to zwiększa się dawkę heparyny . Moja koleżanka miała 3 mutacje i jej właśnie po połowie mocni leciały i dostała 0,6 dawkęMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Na początku lekarz jak zmieniłam doktorkę i ta zobaczyła , że póki co nie rosną tylko się utrzymują mniej więcej na jednym poziomie na razie kazała poczekac i zrobić znowu po 20 tyg , że częściej pod koniec 2trym" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Na początku lekarz jak zmieniłam doktorkę i ta zobaczyła , że póki co nie rosną tylko się utrzymują mniej więcej na jednym poziomie na razie kazała poczekac i zrobić znowu po 20 tyg , że częściej pod koniec 2trymMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Aha to ja w ciąży przy zastrzykach mam ok 290 one rosną bardziej w późniejszych tyg , ale też nie każdemu , ja sobie sprawdzam czasami dla w własnego spokoju . Tyle ze ja clexan mam profilaktycznie bo mam tylko mthfr hetero, ale to nie podlega jako tako nawet do brania zastrzyków , tyle ze dostałam ze względu na poronienia . Co innego już przy Pai itd" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Admiralka w takim razie powodzenia, czekamy na info.
Ja mialam dzisiaj wizyte. Malutka wazy juz pół kilo serduszko bije miarowo. Szyjka dluuga, zamknieta. Ogolnie wszystko ok Po wizycie skoczylam jeszcze na male zakupy. Myslalam, ze kupie cos sobie, a wyszlam z ubraniami dla synka i dla MalutkiejKarmelkovaa, Bella01, Nadzieja22, admiralka, vigry, Paula_071, bondzik007, sylvuś lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Admiralka kciuki za jutro ja też na tel nie ogarniam takze luzik hehe
admiralka lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...