Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella01 wrote:Gos, Nadzieja i Vigry bardzo się cieszę, że wszystko w porzadku i dzidzie rosną.
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny.
Ja w szpitalu od wczoraj, bo zaczęłam plamic.. Dziś już lepiej. Na szczęście na usg wszystko wydaje się być ok.
To skąd to?
Trzymam kciuki Bella. U mnie też nie widzieli skąd jest plamienie..Bella01 lubi tę wiadomość
-
Bella01 wrote:Gos, Nadzieja i Vigry bardzo się cieszę, że wszystko w porzadku i dzidzie rosną.
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny.
Ja w szpitalu od wczoraj, bo zaczęłam plamic.. Dziś już lepiej. Na szczęście na usg wszystko wydaje się być ok.
To skąd to?Bella01 lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Bella, dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku. Daj znać koniecznie jak będziesz coś wiedziała. Trzymaj się!
Bella01 lubi tę wiadomość
-
Bella, wystarczy że pękło jakieś naczynko i choćby stąd mogło być plamienie, zupełnie niegroźne :* Jesteś w szpitalu, na pewno wiedzą jak o was zadbać, a jeśli wszystko jest prawidłowo na usg i w ogóle to nie martw się :*
Bella01 lubi tę wiadomość
-
Bella najważniejsze że z dzidzą wszystko w porządku!
Ja w przeciągu ostatniego tygodnia kilka razy plamiłam, mam krwiaka i ginekolog powiedziała że może się tak zdarzyć, ale wiecie jak to jest zobaczyć krew w naszej sytuacji... Czekam jak na szpilkach do poniedziałkowej wizyty i staram się nie panikować ale nie wychodzi mi to, jeszcze do tego wszystkiego dochodzą problemy w pracy i zastanawiam się czy czasem nie iść na L4 bo już nie daje rady...Bella01 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Jeszcze raz dzięki. Też staram się myśleć rozsądnie i pozytywnie, bo przecież usg ok.
KaroKaro, ja tez chodzilam do pracy do felernego czwartku i powiedziałam stop. Muszę iść na l4. Miałam pozamykac kilka spraw, ale dzidź najważniejszy.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Karo jeśli czujesz, że to czas na l4, to idź. Mamy sprawy ważne i ważniejsze Ja jestem na l4 od samego początku, najpierw miałam przed wizytą od rodzinnej, a od środy już ciążowe. Gin mówił, że póki co ciąża jest traktowana jako zagrożona.
-
KaroKaro, oczywiście u Ciebie będzie wszystko dobrze, ale jak ja słyszę o krwiaku, to mam od razu atak paniki, bo u mnie właśnie krwiak był przyczyną poronienia, dlatego może warto iść na to zwolnienie i odpoczywać jak najwięcej.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Bella, u Ciebie też pewnie będzie dobrze, musi! Tak jak piszesz, Maleństwo najważniejsze:)
Dbajcie o siebie kobitki, bo jesteście mega szczęściarami być w tym błogosławionym stanie!JJ., Bella01 lubią tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Bella hm jesli nie ma przyczyny to widocznie siła wyższa coś tam wrażliwego pękło sobie i uszło , grunt ze wszystko u Was dobrze
KaroKaro krwiak się ulotni ale lepiej przy nim leżec i się nie przesilać , L4 Ci się nalezy więc się nawet nie zastanawiaj praca Ci teraz najmniej potrzebna chyba , postaw na spokój i odpoczynek , będzie dobrze
Ja za to dzisiaj miałam też nie wesoło O 4 rano obudziły mnie dreszcze tak mnie telepalo ze aż sciskalo i zeby trzeszczaly... mąż od razu pizamki polarowe opatulil kołdra i przytulil i musiało minąć jeszcze parę minut żebym się zagrzala. Wystraszylam się strasznie bo wiecie jak zimno to spina się całe ciało łącznie z brzuchem powoli powoli się zagrzałam ... a jak wstałam później to na dokładkę mnie w wc przetentegowało jak nigdy jeszcze w ciąży , bo zawsze zaparcia , moze jakiś wirus albo cuś z deszczem przyszedł , ale przeszło .
Mała na szczęście się rusza fajnie , gniotła mi jajnik pół dnia , całą lewą strone mi wypchała ;p w końcu się przekręciła
Zrobiłam fasolkę po bretońsku , wczoraj domek ogarnęłam więc dzisiaj luzik
Miłego i spokojnego weekendu ;*
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa - wysłałam zaproszenie na privJJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Wiem że powinnam przede wszystkim myśleć o sobie i dziecku ale w tym momencie zostałam w pracy sama bo jedna koleżanka się pochorowała a druga na urlopie i jak ja bym teraz poszła na L4 to zostanie tylko kierownik... Wiem że powinnam mieć to gdzieś ale taka już jestem głupia...
Przysiegłam sobie ze jak w poniedziałek okaże się że przez te plamienia może się coś złego zadziać (chociaż mam ogromną nadzieję że nie) to nawet się nie będę zastanawiać i idę na L4🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro miałam takie same dylematy z L4 co Ty. Bo nie dość, że miałam dostać awans i podwyżkę, to jeszcze mam taką pracę, że nie da się mnie zastąpić. Do tego sami nowi pracownicy. Ale postanowiłam, że od badań prenatalnych idę na L4, co i tak wg mnie długo pracowałam, lekarz od razu zalecał L4. No i poszłam na L4 od wtorku i co ? I nic. Firma żyję, nowi jakoś się wdrażają, a ja nawet i ten awans dostałam wyczekiwany i zasłużony:) A ile na głowie mniej, tych telefonów, stresu. Wszystkie koleżanki co pracowały do 8 miesiąca mówią mi, że dobrze zrobiła, że one teraz żałują że tyle pracowały itd. Teraz jesteś najważniejsza Ty i dziecko.
Mało się odzywam, ale u mnie wszystko dobrze. 9 lipca miałam prenatalne i wszystko w porządku. Doktorek pogratulował grzecznego dziecka, bo idealnie pozowało:) Ale co do płci jeszcze nie wiadomo.
Trzymam za Was kciuki.agulineczka, admiralka, Yoselyn82, Nadzieja22, vigry, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
KaroKaro a wiesz jak duży jest krwiak?
Mi przy krwiaku 5 cm lekarka kazała bezwzględnie leżeć, wstawać tylko do łazienki.
Wchaniał się prawie 2 miesiące. Mogłam wstawać jak miał ok 1 cm.
Aż mnie dziwi że przy krwiaku lekarz pozwala Ci pracować, no chyba że jest mały do 1 cm...5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ani nie wiem ile ma centymetrów bo nie przyszło mi do głowy o to pytać, tydzień temu w sobotę ginekolog powiedziała że jest niewielki i na tamten moment niegroźny. Zobaczymy co będzie jutro widać na usg🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Witam, ile tutaj nowych twarzy, dawno nie bylam na tym forum
Gratuluje tym ktorym sie udalo i tule ktore jeszcze walczavigry, Karolcia89, MonaLiza lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witajcie kochane. Mam maly problem . U mnie 9 +4 i od wczoraj pobolewa mnie brzuch. Nie umiem okreslic jak. Nie jest to bol jak na okreS ale taki inny . Jak wezme magnez to przechodzi i za jakis czas znow zaczyna. Plamien zadnych nie mam. Martwie sie .. jak myslicie to moze byc cos zlego?Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Yoselyn, gratulacje, widziałam na forum angeliusa Twoje wpisy z suwaczkiem, miło że tu zajrzalas trzymam mocno kciuki!
Yoselyn82 lubi tę wiadomość