Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam, ze sie Wam tu wcinam - Lady Dior milo Cie widziec mam nadzieje, ze pobyt nad morzem bedzie owocny, naedychasz sie jodu i od razu zaskoczy trzymam kciuki
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:baljov czy Ty nadal bierzesz dostinex?
Biorę go teraz trzeci cykl ale dwa poprzednie żeśmy się zabezpieczali więc nie wiem jaki skutek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 20:03
-
nick nieaktualny
-
Malgonia dziękuję bardzo Chciałabym,żeby sierpień był owocny ale chcieć to se mogę
Czekam jeszcze na wyniki AMH i DEHA-s ciekawe jak wyjdą...Stosunek LH/FSH 0.85 więc nie najgorzej myślę
Też za Ciebie trzymam kciuki Malgonia-może Twój wątek sierpniowy będzie dla nas szczęśliwy
baljov no właśnie ja też tak będę brać,bo co przestanę-to po chwili znów ten hormon w górze Przyda mi się ten dostinex-fajnie tak 1tabl.na tydzień Moja endokrynolog radziła mi odstawić bromka,gdy zaczęłam go brać w listopadzie-twierdząc,że to samo zło i prolaktyna sama mi spadnie jak tarczyca się unormuje.No cóż- nie stało się tak i wolę brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 22:05
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też łykam bromergon, poprzednim razem jak zaczęłam go pić zaszłam w ciążę po 1,5 miesiąca... teraz piję już chyba ze 3 miesiące i nic - cisza.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Wyliczyłam (jeżeli kogoś przeoczyłam) to bardzoooo przepraszam żę zostało nas 5 .... 5 kobiet/dziewczyn czekających na upragnione 2 kreski karolcia89, baljov, LAdy_Dior, Malgonia i Ja
Walczymy i nie przestajemy !!!!!agulineczka, baljov, Karolcia89 lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Witam się po wizycie
Wszystko w porządku, Dzidzia ma 2,3 cm, serduszko 189 uderzeń na minutę. Torbiel bez zmian. Doktor od początku stawia na syna, ciekawe jak będzie. Genetyczne po 20 sierpnia mam umówić, a u doktora 14 września. Termin porodu na 4 marca.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4228e342e2e.png
A tu nasz Dzieć w 3D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9c29d5adda7.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 21:54
bbeczka91, aLunia, Applejoy, vigry, agulineczka, baljov, Bella01, Karolcia89, Gos77, Lady_Dior, marcela123, Paula_071, admiralka, bondzik007, sylvuś, jatoszka, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Nadzieja, to już słodki, mały człowiek
Ja też dziś byłam na kontroli, maluchy mają po 1cm, serduszka ładnie biją. Założono mi kartę ciąży, więc jakoś tak mi to dodało otuchy. Następna wizyta dopiero 14ego. Tu moje brzdące:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/760cd0359f12.jpg
Dziewczyny, ja bardzo mocno trzymam za Was kciuki, nie za pozytywne testy/bety, a za ciążę zakończone szczęśliwym porodem :*Nadzieja22, aLunia, baljov, Karolcia89, Lady_Dior, admiralka, bondzik007, sylvuś, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
JJ. wrote:Wyliczyłam (jeżeli kogoś przeoczyłam) to bardzoooo przepraszam żę zostało nas 5 .... 5 kobiet/dziewczyn czekających na upragnione 2 kreski karolcia89, baljov, LAdy_Dior, Malgonia i Ja
Walczymy i nie przestajemy !!!!!
Podczytuje Was wiec w pewnym sensie tez mnie możesz wliczyćbaljov lubi tę wiadomość
[/url] -
Dziewczyny gratulacje ja też podczytuję i czasem coś skrobię, też nadal czekam na 2 kreski.
Wczoraj złożyłam w pracy wypowiedzenie a w środę zaczynam 2 cykl z CLO po poronieniu, więc coś czuje że się uda W takim momencie przejścia do nowej pracy. Bo bo czuję luzbaljov, Bella01, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt:)
Nadzieja piekne zdjecia takie wskazywanie plci na tym etapie to troche wrozenie z fusow. Wiem, ze jest kilka teorii przemawiajacych za chlopcem/ dziewczynka juz na wczesnym etapie, ale to i tak 50/50.
Choc i tak dla nas najważniejsze, zeby bylo zdroweNadzieja22 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyNadzieja, piękna dzidzia, gratki
Bbeczka takie dwa pęcherzyki z dzidziusiami to w ogóle czad!
Ja myślę, że tych czytających a nie piszących, pewnie jest dużo więcej...
Alex, Applejoy trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 09:03
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Ja też byłam wczoraj na wizycie, wszystko jest w porządku, Bobas rośnie jak na drożdżach, a podczas usg fikał jak szalony
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87c9c1df78f7.jpg
Mocno wierzę że każdej z nas pisane jest bycie mamą, trzymam mocno kciuki żeby ten najgorszy czas starań był dla Was możliwie najkrótszy :*Nadzieja22, baljov, vigry, Karolcia89, bbeczka91, agulineczka, Paula_071, admiralka, bondzik007, sylvuś, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza