Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny. Również staram staram się o dziecko. Mam już córkę 4 letnia. W grudniu po złych wynikach cytologi miałam podejrzenie nowotworu. Zostały pobrane wycinki z macicy do badań. Przez czas czekania na wyniki byłam załamana. Przyszły wyniki i okazało się że wszystko jest w porządku. Miesiąc później spozniala mi się miesiączka. Myślałam że to po pobraniu wycinkow miesiączka mi się rozregulowala ale zrobiłam test i dwie kreski,zabezpieczenie nas zawiodło. Niestety ale okazało się że nie ma zarodka. Na początku marca poronilam. Od tamtej pory nie mogę zajść w ciążę. Jajeczkuje ale w ciąży nadal nie jestem .
Drugi cykl biorę leki i czekam na owu -
Zwalniam brzuszek 13.09.18 ur sie Hania 2970 g milosci i 55 cm szczescia
bondzik007, Nadzieja22, KaroKaro, Bella01, Paula_071, Dooti, bbeczka91, agulineczka, vigry, admiralka, Applejoy, Sansivieria, Gos77, sylvuś lubią tę wiadomość
-
G R A T U L A C J E jatoszka
jatoszka lubi tę wiadomość
-
Paula super, ze urosl, beta też ladna. Czy poza progiem jestes na jakis lekach?
JATOSZKA GRATULACJE!!!
Dooti co tam u Was, jak Antos? Juz 3 m-ce ma ja mam w środę wizytę, juz sie nie mogę doczekać.
Alunia jak tam coreczka?jatoszka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Malina szkoda, ze akurat do tego wątku musialas dolaczyc. Jednak ostatnio trwala tu dosc dobra passa takze powodzenia
Baljov co u Ciebie? -
agulineczka wrote:Paula super, ze urosl, beta też ladna. Czy poza progiem jestes na jakis lekach?
Jestem na heparynie. Mój mąż zrobił przegląd wszystkich badań (meta-badanie) o heparynie i aspirinie a wpływie na poronienia https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4912243/ wynika z nich jednoznacznie, że zdecydowanie lepsza jest heparyna od Acardu.
I oczywiście foliany.
Nadzieja, wizytę mam 05.10, chociaż wolałabym 08.10, zobaczymy czy się zwolni.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
No i my po wizycie! Hubi ma 1175g j około 37cm wymiarami na 28tc około a główka 31tc :o będzie wielkoglowy? podobno wzorowo komory boczne mózgu się zmniejszyły i mam sie nie martwić bo główka większa to i komory są okej TAKŻE JEST OKEJ. Fiknal sobie i znowu mamy główkę u dołu ale podobno to się zmienia jak w kalejdoskopie 28 września odstawiamy Acard i zostajemy na samym clexane o który walczę w aptekach
Karolcia89, agulineczka, vigry, Applejoy, Sansivieria, Paula_071, Bella01, admiralka, sylvuś, Nadzieja22, bbeczka91, aLunia lubią tę wiadomość