Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Admiralka świetnie
Ja jestem ciekawa ile będzie miał nasz Pimpek Mam troszkę ciuszków na 56 i są tak ładne, że śmiałam się do męża że choćby za krótkie miał to mu wcisnę jakoś hahahaNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny, że o mnie pamiętacie
Ja w ostatnim czasie odpoczywam od wykresów, temperatur, obserwacji i forum. W tym tygodniu powinna przyjść @ ale nie wiem dokładnie w który dzień. W przyszłym cyklu IUI.agulineczka, Bella01, bondzik007, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Pochwalę się i ja po wczorajszej wizycie. Z Maluszkiem wszystko Ok, ma już 5,27cm i pięknie się rusza a serduszko mocno bije. Czuje ogromną ulgę bo 4 tyg zeszło mi od ostatniej wizyty. Lekarz początkowo powiedział że wygląda na zdrowa dziewczynkę ale później coś tam się pokazało między nóżkami i zażartował żebyśmy jednak nie malowali narazie pokoju na różowo;-) zaczynam sobie pozwalać na coraz więcej wiary że tym razem się uda!!
Na 10 paź umówiłam prenatalne. Slijcie pozytywne mysli!baljov, Nadzieja22, Bella01, Karolcia89, bbeczka91, admiralka, Paula_071, agulineczka, Melpo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Admiralka świetne informacje z wizyty, moja córcia w podobnym czasie miała leciutko ponad 2kg Ponoć jest dokładnie po środeczku.
Synka urodziłam sporego, bo równe 4kg, ciekawe ile będzie mieć Mała
Nasza jest ciut w tyle z powodu nóżek o które nie ukrywam się martwię. Ona od 3 miesięcy siedzi w jednej pozycji z nogami na głowie i pupą w dół. To nie sprzyja prawidłowemu rozwojowi bioderek, już nas na to teraz w poniedziałek lekarz uczulał
No, ale za nic już się nie chcę obrócić. -
Sansivieria wrote:Pochwalę się i ja po wczorajszej wizycie. Z Maluszkiem wszystko Ok, ma już 5,27cm i pięknie się rusza a serduszko mocno bije. Czuje ogromną ulgę bo 4 tyg zeszło mi od ostatniej wizyty. Lekarz początkowo powiedział że wygląda na zdrowa dziewczynkę ale później coś tam się pokazało między nóżkami i zażartował żebyśmy jednak nie malowali narazie pokoju na różowo;-) zaczynam sobie pozwalać na coraz więcej wiary że tym razem się uda!!
Na 10 paź umówiłam prenatalne. Slijcie pozytywne mysli!
Piękne wieści i już będzie tylko pięknieSansivieria lubi tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Pochwalę się i ja po wczorajszej wizycie. Z Maluszkiem wszystko Ok, ma już 5,27cm i pięknie się rusza a serduszko mocno bije. Czuje ogromną ulgę bo 4 tyg zeszło mi od ostatniej wizyty. Lekarz początkowo powiedział że wygląda na zdrowa dziewczynkę ale później coś tam się pokazało między nóżkami i zażartował żebyśmy jednak nie malowali narazie pokoju na różowo;-) zaczynam sobie pozwalać na coraz więcej wiary że tym razem się uda!!
Na 10 paź umówiłam prenatalne. Slijcie pozytywne mysli!
świetne informacje Będzie dobrzeSansivieria lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Bella01 wrote:Agulineczka, jezeli tym razem teoria drugie wieksze, to moze byc i ponad 4
Moj tez nie byl maly, bo 3,9kg...
Oby nie U moich dwóch koleżanek nie sprawdziło się, ze drugie większe. Oby tym razem było podobnie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Cześć dziewczyny! Agulineczka, admiralka, Sansivieira cieszę się że u Was dobre wieści
Bajlov trzymam kciuki za IUI!
U mnie wszystko ok, mały dużo się rusza co mnie bardzo cieszy, chociaż momentami jest mi już ciężko...brzuch mam już naprawdę duży (+11kg), do tego jesień przyszła i ciężko mi się w kurtki wbić ciągle mieszkamy jeszcze u znajomych kątem bo u nas łazienka w remoncie, ale już od przyszłego tygodnia wracamy do siebie i zacznę w końcu wić gniazdko i szykować dom na przyjście małego. to już najwyższy czas bo wiem że na moim etapie niektóre dziewczyny mają już wszystko kupione i nawet poprawne, a ja w malinach
Trzymam kciuki za pozytywne testy u starających się i za same dobre wieści od 'brzuchatek'Sansivieria, Paula_071, Nadzieja22, Karolcia89, Bella01, baljov, admiralka lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Nie piszę ostatnio praktycznie wcale, bo nie ma co pisać. Nic nowego u mnie - zero.Praktycznie codziennie Was czytam
Dziś u mnie 2dc ale jakiś dziwny na chwilę obecną mam ten @ (bardzo skąpy....bardzo...)Zrobiłam 2 testy - każdy negatywny więc na bank to nie ciąża tylko coś innego, tzn. po 1godzinie jakby chciał to by na upartego dopatrzył 2 kreski ale testy tak już w sobie mają, że po czasie drugą kreskę pokazują.
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
J.J. Moze robilas za wczesnie? Choc, 2dc powinno cos juz byc.. Ale zycie nieraz nas zaskakuje. Jak nie ten, to niech nastepny cykl! Tzn juz ten
Paula, wielkie gratulacje! Super wiadomosc. Na kiedy termin?
Ja dzis po wizycie, mala ma sie dobrze, narazie jeszcze lezy sobie w poprzek, choc to juz 28tc. Hm, zob za 3 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 21:46
Nadzieja22, Karolcia89, admiralka lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).