Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula wspaniałe wiadomości! Zaglądam codziennie i wyczekuję takich dobrych nowin jak np. Twoja. Gratuluję jeszcze raz i niech Dzidziuś rośnie zdrowo!!!
Melpo, widzę że też tu zaglądasz jak ja. Za to dawno nic nie pisałaś na kwietniówkach 2019. Co tam u Ciebie, jak się ma Dzidzia? Zapisałaś się już na prenatalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 21:59
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Tak tak, cały czas tu zaglądam od dawna i kibicuje dziewczynom też jakoś nie umiem odnaleźć się na kwietniowkach i nie myślę jeszcze o szykowaniu wyprawki tylko podczytuje i żyje z wizyty na wizyte ostatni raz byłam u lekarza 17.09 co widać w stopce a na prenatalne idę we wtorek i nie mogę się doczekać. Zauważyłam że po wizycie jestem na 2 tyg spokojna a potem to już bardzo się denerwuje: ) raz mi się wydaje że widzę u siebie brzuszek a potem myślę że może za dużo zjadłam. Już bym chciała być tak przynajmniej w połowie:DAniołek [*] 1 czerwca 2017r.
29.06.2018 1 IUI
naturalne starania - udało się !!!
-
Same dobre wiadomości u brzuchatek, bardzo się cieszę. Teraz tylko czekam na radosne wiadomości z porodowek
Agulineczka moja pierwsza córka miała 3900 a druga 3700, także nie zawsze to się sprawdza czego życzę
Paula aż mam ciarki jak przeczytałam! Trzymam za Twoje malenstwo kciuki. Dużo zdrówka dla was.
Admiralka moja tez długo tak leżała, co prawda dopiero idę na USG bioderek ale wygląda na to, że wszystko dobrze i pediatra i położna mówiły, że jest ok. Po samym porodzie dziwnie nóżki układała, ale tylko ja to widziałam. W szpitalu mówili, że córcia ma proste nozki. Ale już ma normalnie
A my mamy już 5 tyg + 1 dzień dalej się cieszę moim małym wielkim szczęściem.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Paula super wiadomości! Trzymam kciuki
Może maleństwo zrobi Ci prezent na dzień matki i urodzi się 26.05 a może 01.06 i będzie to prawdziwy dzień dzieckaNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:Paula super wiadomości! Trzymam kciuki
Może maleństwo zrobi Ci prezent na dzień matki i urodzi się 26.05 a może 01.06 i będzie to prawdziwy dzień dziecka
Jeśli wszystko będzie ok to będę mieć planowe CC, zazwyczaj koło 10 dni przed terminem.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Kochane, nie odzywalam się dluuugo, ale to dlatego, ze wsZystko u nas w porzadku, to raz. A dwa - na koniec sierpnia postanowiliśmy, ze jednak weźmiemy ślub przed narodzinami Mlodego miałam 5 tygodni na zorganizowanie WSZYSTKIEGO. lekko nie było, ale już wiem, ze wesela nie trzeba planować z rocznym albo dłuższym wyprzedzeniem było cudownie i wszyscy goście zadowileni!
A Mlody rośnie, skora na brzuchu już ledwo wytrzymuje. Wlaczyla mi się lekka marudaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 18:29
bbeczka91, milamila, Karolcia89, Sansivieria, Bella01, Nadzieja22, KaroKaro, Paula_071, baljov, vigry, admiralka, sAnsa_28, agulineczka, Dooti lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Cześć dziewczyny,
Czytam was od dawna , postanowiłam się w końcu ujawnić ...obecnie ..jestem po stymulacji leamettą i w 14 dc miałam podane ovitrelle. Dziś jest już 5+3 udało się Wczoraj na wizycie uwidoczniony pęcherzyk ciążowy w jamie macicy z maleńką kropeczką w środku ..W marcu straciła ciąże w 12 tygodniu..serduszko malutkiej przestało bić ....to było już 2 poronienie wcześniej w 2014 strata w 10 tc .. Tak bardzo się boję aby tym razem się udało .
Tym razem jestem mocno obstawiona lekami i tu pytanie do was kochanie czy jest wśród was osoba która kuła się sama nie tylko neoparinem ale i accofilem? Jakie skutki uboczne obserwowałyście ? I czy to pomogło ? Z maleństwem wszystko ok ?
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Sansiviera... Oj jak ja bym chciała zasnąć i obudzić się w 9 miesiącu wiedząc że z Fasolka wszystko ok.... Ale że tak nie można pozostaje tylko czekać.... Wizyty póki co mam co tydzień więc kolejna już w następny poniedziałek dzięki temu aż tak się nie stresuje bo monitorujemy sytuację na bieżąco3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
aLunia wrote:Same dobre wiadomości u brzuchatek, bardzo się cieszę. Teraz tylko czekam na radosne wiadomości z porodowek
Agulineczka moja pierwsza córka miała 3900 a druga 3700, także nie zawsze to się sprawdza czego życzę
Paula aż mam ciarki jak przeczytałam! Trzymam za Twoje malenstwo kciuki. Dużo zdrówka dla was.
Admiralka moja tez długo tak leżała, co prawda dopiero idę na USG bioderek ale wygląda na to, że wszystko dobrze i pediatra i położna mówiły, że jest ok. Po samym porodzie dziwnie nóżki układała, ale tylko ja to widziałam. W szpitalu mówili, że córcia ma proste nozki. Ale już ma normalnie
A my mamy już 5 tyg + 1 dzień dalej się cieszę moim małym wielkim szczęściem.
Cieszę się, że u Was z bioderkami wszystko w porządku Mam nadzieję, że u nas też tak będzie, bo nie ukrywam, że trochę mnie to martwi. Zobaczymy też na kolejnej wizycie za dwa tygodnie, jak te nóżki, czy coś nadgoniły, bo ostatnio zostały w tyle - właśnie przez brak miejsca