Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:I jeszcze Vigry i Bella Co tam u Was dziewczyny?
Dzieki, ze pytasz. Jak juz wczesniej wspominalam, ja na swieta sie szykuje. Powoli kazda z nas bedzie zwalniac brzuchy
Tak ten czas zlecial.. Im blizej tym wiekszy strach. Strach jak z 2ka sobie poradze.
A Bajlov, jak u Ciebie?
J.J. mam nadzieje, ze nie tracisz nadziei.
No i moja wisienka, Lady Dior jak Ty sie czujesz? Kiedy wizyta u lekarza?Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Jaka by nadzieja nie była...zawsze gdzieś głęboko w sercu się tli, może kiedyś się rozpali albo całkowicie zgaśnie. Dzięki, że o mnie myślisz i pytaszJJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:I jeszcze Vigry i Bella Co tam u Was dziewczyny?
Byłam dziś na wizycie, młody 2880g ale nadal ułożony pośladkowo więc mam się nastawić na cc... za 2 tygodnie wizyta i wtedy albo będzie obrocony albo skierowanie na 28.11.
Więc walczę teraz z różnymi ćwiczeniami ułatwiającymi obrót
Agulineczka u Ciebie to już naprawdę na dniach, wow. I zaraz potem Admiralka, Gos i pewnie moja kolej a potem Belli. Kciuki dziewczyny!!
Starającym się dużo wiary i siły, myślę o Was ciepło dziewczyny!
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Nie mogę się już doczekać waszych dzieciaczków! Tak bardzo za was trzymam kciuki. Brzuszki zwolnicie i kolejne dziewczyny przejmą, oby się tak udało jak u was hurtowo.
Zdrówkavigry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vigry wrote:Dzięki za pamięć:*
Byłam dziś na wizycie, młody 2880g ale nadal ułożony pośladkowo więc mam się nastawić na cc... za 2 tygodnie wizyta i wtedy albo będzie obrocony albo skierowanie na 28.11.
Więc walczę teraz z różnymi ćwiczeniami ułatwiającymi obrót
Agulineczka u Ciebie to już naprawdę na dniach, wow. I zaraz potem Admiralka, Gos i pewnie moja kolej a potem Belli. Kciuki dziewczyny!!
Starającym się dużo wiary i siły, myślę o Was ciepło dziewczyny!
Co te nasze Maluchy takie uparte! Też ubolewam nad tym ułożeniem Tosi i CC, ale co zrobić
U Ciebie też już tylko chwila
Baljov, znów coś Nie przestajemy za Was dziewczyny trzymać kciuków :* Mam nadzieję, ze to naprawdę tylko kwestia czasu, aż każda tutaj będzie szykować się na porodówkę.baljov lubi tę wiadomość
-
Bella01 wrote:No i moja wisienka, Lady Dior jak Ty sie czujesz? Kiedy wizyta u lekarza?
Miło,że pytasz Bella01 Ja czuję się różnie-raz lepiej a za chwilę ledwo trzymam się na nogach.Często jest mi źle-nie są to mdłości ani nie wymiotuję ale źle się czuję.Nie wiem,czy to ciąża ma wpływ na takie złe samopoczucie,czy luteina dopochwowa.Mam niestety podwyższony cukier na czczo i tak się tego boję Już zamówiłam glukometr a jutro idę na wizytę do ginekologa,by sprawdzić,czy ciąża się rozwija-to poproszę o skierowanie na krzywą cukrową.Już dziś miałam robić i nigdzie nie chcą zrobić bez skierowania.Trochę mnie to przerasta-te wszystkie leki i jeszcze dodatkowo ten cukier Jakoś będę ciągnąć-byle dziecko zdrowo rosło.
Powodzenia i szybkich bezbolesnych porodów dziewczyny
Vigry moja siostra od dawna była przygotowana na cesarkę,gdyż córa była ułożona pośladkowo.Zaczęły się skurcze,więc szybko do szpitala a tam inna lekarka mówi,że dziecko ma niewiele ponad 3kg,więc ma rodzić naturalnie.Siostra w szoku ale urodziła naturalnie.Czytałam,że to niebezpieczne i duże ryzyko,więc Bogu dziękujemy,że obyło się bez komplikacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 17:16
-
Lady Dior, myślałam o Tobie, nawet pisałam do Ciebie
Bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze trzymam kciuki. Daj koniecznie znać po wizycie co i jak!!!05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Dziewczyny, mogę prosić o poradę? Bo wy ogarnięte w tym temacie jesteście. Wyniki z dzisiaj. Homocysteinę ostatnio miałam 10, a b12 około 500. TSH 1,89 więc spadło. I kwas foliowy też spoko, bo spadał z 40, później 19 i teraz 14. Tylko czemu ta B12 tak w kosmosie, skoro biorę metyle?
Homocysteina 11,6 umol/l[5,1-15,4]~;
Witamina B 12 943 pg/mL[211-911]H;
Kwas foliowy 14,40 ng/mL[4,6-18,7]~;
TSH 1,533 uIU/ml[0,38-5,33]~;
FT3 3,69 pg/mL[2,5-4,3]~;
FT4 0,95 ng/mL[0,65-1,48]~;Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyNo jakoś tak ciągle coś i nie może do tej inseminacji dojść. W tym cyklu staramy się naturalnie. Za tydzień we czwartek mam monitoring, a w ten piątek wizytę u immunologa od krzepliwosci, bo ginekolog mnie wysyła żeby jeszcze dawki heparyny ustalić, zwłaszcza że białko C czy S mialam na prawdę mocno obniżone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 21:42
-
Lady Dior, ja juz zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytę. Czuje, że bedzie dobrze
Daj znać oczywiscie!
Bajlov, moze w czw juz tych torbieli nie bedzie. Tegoz Ci zycze, no i wiesz czego najbardziej.
Powodzenia dziewczyny!Lady_Dior, baljov lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
agulineczka wrote:Alex co dokladnie lykasz?
Tarczyca ok, ale ta homocysteina i b12 do zbicia.Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Biorę complex samych metyle z Jarrowa. I z tych 3 nic więcej. Więc dziwi mnie to. Homocysteina mogła tak skoczyć jak przez tydzień po poronieniu nie brałam tych witamin? A b12 to nie wiem skąd taka. W sierpniu było 560. Niby nie jest toksyczna w nadmiarze ale kto ją tam wie.
Mój ginekolog mówi, że najnowsze badania pokazują, że B12 wysoko jest szkodliwa dla płodu.
Zaraz znajdę Ci badanie, które u nas robiła Paula_071 (też się tu udziela) żeby lepiej ocenić poziom B12.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Alex, nie chciałam polubić, chciałam zacytować.
Mój ginekolog mówi, że najnowsze badania pokazują, że B12 wysoko jest szkodliwa dla płodu.
Zaraz znajdę Ci badanie, które u nas robiła Paula_071 (też się tu udziela) żeby lepiej ocenić poziom B12.
holotranskobalamina We Wrocławiu robią tylko w labolatorium Alab. To badanie sprawdza aktywny poziom b12 we krwi. Mi wyszedł dość wysoki, ja nie suplementuję b12 już, tylko kwas foliowy metylowany.
Baljov - a próbowałaś kuć się heparyną od owulacji? Twój partner powtarzał badanie nasienia? Trzymam kciuki by się Wam udało!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 10:12
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.