Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, strasznie mi przykro co za durny szpital, że faszerowali Cię farmakologia, jak mogło się samo oczyścić. Dobrze, że nie zgodziłaś się na zabieg. Ja na 4 poronienia miałam 1 zabieg, dziś już wiem że niepotrzebny.
Co do kariotypow, robiliśmy z mężem na NFZ( w Rudzie Śląskiej), ale musiałam udokumentować 3 stracone ciąże. Czekałam miesiąc na wizytę u genetyka, potem ok. tyg. na pobranie krwi i 6 tyg na wizytę na której były omówione wyniki.
Nie ma słów, które mogły by Cię pocieszyć, więc po prostu przesyłam uściski -
Alex bardzo się cieszę, że się samo rozkrecilo, nasz organizm nie takie rzeczy potrafi a lyzeczkowanie nie zawsze robią dobrze, mnie niby oczyscili, a z 10 cm endometrium dzień po zabiegu ze mnie wyleciało po mocnych skurczach. Wracaj do zdrowia! Powodzenia na kontroli
-
Alex0806 to dobrze,że wszystko poszło samo-miałaś intuicję W ogóle jak mogło im przyjść do głowy, by na tak wczesnym etapie łyżeczkować??? Teraz odpoczywaj,wszystko wróci do normy,Ty będziesz silniejsza i kiedyś utulicie swoje maleństwo Wszystkiego co najlepsze Alex0806
-
Wskakuję tak tym razem napisać co u nas: Dziewczynki, oglądałam dziś naszego Maluszka. No, może to za dużo powiedziane, że oglądałam, bo odwrócił się do nas placami i nic nie pokazał poza plecami, tyłem głowy i jednym uchem. Gdzieś tam mignęła też pępowina, a już zupełnie wyraźnie widać było żebra i kręgosłup. Wszystko, co widzieliśmy nas zachwyciło! Ciałko 10cm!!
Już u położnej przed wizytą słyszałam serduszko na takim samym detektorze tętna, jaki można stosować w domu, więc weszłam do gabinetu dużo spokojniejsza. Dzidziuś rośnie i miłość do Niego rośnie!!
Nadzieja22, aLunia, bbeczka91, Bella01, Karolcia89, KaroKaro, Paula_071, Dooti, baljov, admiralka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Sansivieria, bardzo się cieszę, że jest dobrze
Jeśli dobrze pamiętam, to w tym samym tygodniu też widzieliśmy plecy, głowę, ale i krocze w całej okazałości!Sansivieria lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Lady dior co u Ciebie?
Gratuluję drugiego dzieciaczka aLunia widzę, że już urodziłaś
Ja niedawno zobaczyłam ||kreski ale żyję w takim stresie,że nie da się tego opisać.To dopiero 5t3d więc bardzo wcześnie i wiem,że wszystko może pójść nie tak jeszcze.Biorę Neoparin 0,4 acard 75mg.,luteinę dopochwową 2x100mg.Betę robiłam tylko 2x 16dpo.840 i 18dpo.2040.Byłam już na wizycie z tą drugą betą i był pęcherzyk w macicy.Teraz idę między 7-9 list.(nie umiem się zdecydować) by sprawdzić,czy ciąża się dalej rozwija.Boję się jak nigdy ...KaroKaro, Sansivieria, Paula_071, Dooti, vigry, Lili90, Bella01, Applejoy, Nadzieja22, bbeczka91, sAnsa_28, milamila, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior to cudowna wiadomość! Nie dziwię się, że żyjesz w stresie, to normalne ale widzę, że jesteś obstowiona lekami i musisz próbować myśleć pozytywnie bo zwariujesz :* Z całych sił ściskam kciuki żeby na następnej wizycie ładnie biło serduszko i żeby wszytko było już w porządku!
Lady_Dior lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Lady Dior serdecznie Ci gratuluję i choć wiem że to dopiero początek to znów masz szansę zostać Mama! I robisz co możesz żeby tak się stało. Nic więcej od Ciebie nie zależy a my tu wszystkie Ci kibicujemy i liczymy na dobre wieści po każdej wizycie! Beta cudna, wystrzeliła w kosmos!
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny Może w końcu będzie dobrze.Wlaśnie to jest takie dziwne,że człowiek panicznie się boi i wierzy jednocześnie,że będzie dobrze.Naprawdę dwa takie przeciwstawne uczucia.Tak sobie wmawiam,że jak zobaczę zarodek,to się uspokoję a jeszcze bardziej po prenatalnych.Muszę jakoś wytrwać...
Wy już jesteście tak daleko Niesamowite jak ten czas leci Byle do przodu -
Ale jak już wchodzimy na te radosniejsze wiesci, to ja tez napisze, ze ostatnio na usg prenatalnym mała ważyła 1,5kg. Wszystko wygląda, że jest w porządku.
Dodatkowo idealnie co do dnia pomiarowo się zgadzało.
Jest ułożona poprzecznie, wiec mniejsze wyrzuty sumienia, że tak czy siak będzie cc. Teraz mam 31tc. Termin gdzieś w okolicy wigiliiSansivieria, Nadzieja22, Karolcia89, bbeczka91, Lady_Dior, sylvuś lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 wrote:Ale jak już wchodzimy na te radosniejsze wiesci, to ja tez napisze, ze ostatnio na usg prenatalnym mała ważyła 1,5kg. Wszystko wygląda, że jest w porządku.
Jest ułożona poprzecznie, wiec mniejsze wyrzuty sumienia, że tak czy siak będzie cc. Teraz mam 31tc. Termin gdzieś w okolicy wigiliiBella01, Paula_071 lubią tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Bella01 wrote:Ale jak już wchodzimy na te radosniejsze wiesci, to ja tez napisze, ze ostatnio na usg prenatalnym mała ważyła 1,5kg. Wszystko wygląda, że jest w porządku.
Jest ułożona poprzecznie, wiec mniejsze wyrzuty sumienia, że tak czy siak będzie cc. Teraz mam 31tc. Termin gdzieś w okolicy wigilii
W 31 tc to jeszcze ma szansę się obrócić
Ja się wciąż łudzę, że naszej się to jeszcze uda, a ten Klops ma już jakieś 3kg
Piękne święta będziecie miećBella01, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie:( dziś mija 6 tygodni po zabiegu łyżeczkowania szyjki niestety okresu nie widać.. byłam na usg ponad tydzień temu lekarz powiedział że wszystko jest gotowe ale jego zdaniem trzeba będzie wywołać czy jest sens dłużej czekać?