Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka wrote:119,70 mIU/ml
lekarz powiedział mi, że ani tak ani tak - muszę powtórzyć badanie za dwie doby lub we wtorek...M@linka, Kaczuszka86 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Maggda gratuluje dwoch pieknych kreseczek
M@lika wydaje mi sie, ze to świeża beta, powtorz badanie i zobaczysz, ze bedzie wszystko pieknie
Pozostalym kobietkom zycze, radosnych i rodzinnych Swiat Wielkanocnych, pozdrawiam Was wszystkiemaggda, Niebieskaa, Jagna 75, M@linka, Evita lubią tę wiadomość
-
Ja też życzę Wam radosnych, słonecznych i rodzinnych świąt! Dużo zdrowia dla fasolek i dzieciaczków, spokoju dla Was, ruchliwych książkowych żołnierzyków, świerzych dobrze wyrośniętych i pękających w terminie jajeczek, dwóch kreseczek na testach ciążowych, 200% przyrostów bety i szczęśliwych rozwiązań - czyli w skrócie spełnienia wszystkich marzeń
Niebieskaa, Kaczuszka86, Evita lubią tę wiadomość
-
Evita, Jagna 75, M@linka, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Witam się z Wami dziewczyny w 22 tc i zaczynam 6 miesiąc
Jak to zlecialo
A Wam kochane życzę Spokojnych Radosnych Świąt Wielkanocnych, pełne uśmiechu i w gronie rodziny, aby Wasze marzenia się spełniły
A nam życzę spokoju i mniej zmartwień o nasze maleństwa
Wesołych ŚwiątJagna 75, M@linka lubią tę wiadomość
-
Maggda,
Piękne krechy!
Ale się cieszę. Nie masz nawet pojęcia.
Trzymam kciuki bardzo mocno. Zresztą Ty wiesz...
Będzie dobrze! Musi być!
Niby prezenty daje się na Boże Narodzenie, a nie na Wielkanoc, a tu proszę - taki fajny prezent świąteczny...
Malinko,
Wiem, że masz stresik, ale powiem Ci jedno. Ja już naprawdę w swoim życiu takie rzeczy widziałam na testach ciążowych, że wiem, że potrafią cuda pokazywać
Oczywiście, rozumiem Cię, że masz obawy, ale bledsza kreska na teście z drugiego dnia to coś, czym - tak jak piszą dziewczyny - nie można się stresować. Test testowi nierówny, sik sikowi nierówny Musisz bętę powtórzyć! Pierwszy wynik jest super, nigdy takiego dobrego nie miałam przy pierwszym teściemaggda, M@linka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kochane,
Ja również życzę Wam wiosennych i wypoczętych świąt, przede wszystkim - zdrowych i pełnych spokoju ducha!
Niech nam się spełnią wszystkie marzenia. Te związane z dziećmi, ale nie tylko. Bo przecież tyle jest jeszcze w życiu marzeń do spełnienia!
M@linka, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
postanowilam dolaczyc...moja historia wyglada tak( niektore z was juz ją znaja:P),ze 10 lutego mialam zabieg usuniecia ciazy "puste jajo". Odczekalam miesiac i wzielismy sie za starania... dzis jestem około 6 dni po owulacji o ile dobrze ją obliczylam. Robilam test rano wyszedl przedziwnie mianowicie: http://postimg.org/image/7d5erkxwf/
Kreska nie w tym miejscu co powinna,,jakas plama rozowa. Rozebrany test na czesci pierwsze tak juz mam Na dodatek dzis zauwazylam wyciek z brodawki sutkowej (jednej). Mlekotok... mam jakies zaburzenia po swietach ide badac hormony. Co myslicie o moim wyniku testu? rano powtarzam oczywiscie. Dzis caly dzien mam nudnosci, boli mnie w ledzwiacch jak na okres,ciagnie z lewej stronypodbrzusza jajnik?, jestem wzdeta, zmeczona. Za wczesnie raczej na objawy ciazy. Martwie sie..bardzo bym chciala zeby wszystko bylo okej...juz raz stracilam ciaze..;( szukam wsparcia rady wygadania sie... ze znajomymi ani rodzina nie chce sie dzielic wiesciami juz raz musialam wszystkim tlumaczyc ze jednak sie nie udalo ;(
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:no ale na rozum dopiero by sie mialo zagniezdzac nawet jesli... oby oby..mam nadzieje ze moje endometrium po zabiegu przyjmie to ziarenko jesli tam gdzies jest
ja w poprzednich ciążach miałam już pierwszy objaw 3 dni po owulacji i od razu wiedzialam po tym, że cykl trafiony ale każdy organizm i ciąża jest inna. Więc co u nas w trawie piszczy czas pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 08:54
-
nick nieaktualny