Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka dokładnie tak jak lekarz mówi powtórz betę we wtorek i zobaczymy czy będzie przyrost, bo jak narazie beta ładna, wskazuje na 4 tydzień.
Poczekaj i nie denerwuj się na zapas
Co będzie to będzie, ale trzymam mocno kciukiM@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka, co za emocje! Oby tylko pozytywne!
Ja mam już 36 lat, ale na szczęście żaden "uczynny" lekarz nie powiedział mi, że jestem za stara, że moje komórki są przestarzałe. Sama się domyślam, że im więcej lat, tym gorzej, ale bez przesady!
W każdym razie spróbuj się trochę uspokoić. Myślę o Tobie ciepło i wciąż mam nadzieję, a jeśli nie teraz, to następny cykl znów jest nadzieja.
ps. A czy pan doktorek nie pomyślał, że plemniki też mogą być gorszej jakości wraz z wiekiem? Tak, jakby tylko "stara" baba była winna, że coś idzie nie po myśli. A przecież do zapłodnienia sama baba nie wystarczy i nasienie też ma różną jakość, tak samo jak plemniki. Czemu to tylko kobieta ma być tą "winną".M@linka lubi tę wiadomość
-
Malinka gratulacje
Jestem prawie pewna, że to nowa beta, tamtą mialas 1200 o ile pamietam i to było 7 tyg temu (tak czytałam wcześniej) to już dawno spadła, tym bardziej że owulacja była, późno ale była powtórz w Niedzielę i będziesz wtedy wiedziała na 100% i dopiero pewnie zaczniesz się cieszyćM@linka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Malinka ja jak poronilam w 7 tyg to beta mi spadała z 711 w dniu kiedy dostałam plamienie na 121 (ta druga zrobiona już po niecałych 48 h).. Owulacje miałam w 17 dc więc beta musiała być równa zeru
Głowa do góry i życzę wszystkiego dobrego z KropkiemM@linka, Marilyn27 lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Dziękuję Wam, że mogę liczyć na Wasze dobre słowo i wsparcie.
Gama mi napisała piękne życzenia -"Wielki Piątek to dzień smutku, zadumy, Wielka Sobota czekanie, niech Wielkanocna radość Zmartwychwstania przyniesie Nadzieję na Nowe Życie" - życzę tego sobie i Wam moje drogieEvita, gama lubią tę wiadomość
-
Laski trzymam kciuki,zycze wesolych spokojnych swiat... i pomodlę sie za wszystkie,co do jednej!!!!!! Ja wlasnie w pracy.. biore antybiotyk bo mnie dopadło. ..czekam na drugi juz okres pozabiegu, jak przyjdzie w pore tak jak pierwszy chyba zaczniemy dzialac. .chociaz boje sie bardzooooo......