Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrodde czekam z zacisnietymi kciukami na wieści 😍
Dziewczyny... i tak.. rano mi sie wydawalo, ze tam cos jest na tym tescie... ale myślałam, ze to nadzieja mi to wkreca.. teraz wrocilam z pracy.. mialam go wyrzucic.. ale wiecie.. jak to jest.. " a zerkne"( choc wiem, ze po czasie to moge sie puknac w glowe).. i tam jest delikatna kreska... ledwo widoczna jak rano..
Jutro nie powtorze... ale kupie kolejny wracajac z pracy... sprawdze w piatek rano choc i tak mysle, ze to zwyczajnie przebija kreska testowa pewnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 16:17
-
Dziewczyny jest pęcherzyk!!!
7mm i pęcherzyk żółtkowy w środku.
Tak się cieszę...
Co prawda moja torbiel urosła do 5cm, ale to już mało ważne.
Bogu dzięki...Pati96, Lady_Dior, Betti37, joana_aska89, AsiaKK, Malina, Natikka123, Wombat, fiorella82, Bella01, baljov., Hefe lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Trodde bardzo się cieszę! Kiedy kolejna wizyta?
Kurde Aśka ale trzymasz w napięciu! Jak rano coś widziałaś to chyba coś musi być na rzeczy 🤔
A ja mam mieć teoretycznie wizytę 3.12 ale będę próbować zmienić do innego gin. -
Joana nie chcę robić nadziei, ale moje pierwsze kreski też były lekko po czasie. Cały czas będę zaciskać kciuki!
Następna wizyta za dwa tygodnie, no i już jestem na L4 ze względu na wcześniejsze poronienia i tą torbiel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 16:36
joana_aska89 lubi tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Malina dziękuję :*
Trodde - super! Tak się cieszę!
Joanna - nie chce nakręcać ale jak ja nie byłam w ciąży, a robiłam test to nawet po jakimś czasie kreska się nie pojawiła 😁 więc czekam na piątkowe testowanie! ✊🏻joana_aska89 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
nick nieaktualnyTrodde tak sie ciesze ❤❤❤ wszystko bedzie dobrze 😘😘😘 gratulacje ❤
Alunia a czemu zmieniasz lekarza? Kciuki juz mam zacisniete za wizyte 🤞 bedzie dobrze 😘
Kochane ❤ polecialam do apteki... kupilam kolejne dwa.. zrobie teraz jeden.. a rano kolejny... zobaczymy.. jesli jutro rano nie wyjdzie tzn ze przebila kreska kontrolna.. po tescie ferelnym z poprzedniego miesiaca nie robie sobie za duzych nadziei...
Edit: teraz juz tylko biel bieli, więc widac trefny test... z przebijajaca kreska kontrolna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 17:06
-
Trodde bardzo się cieszę. Na następnej wizycie będzie❤️ Wierze w to mocno i oczywiście trzymam kciuki😘 generalnie to dobrze ze masz zwolnienie, odpoczywaj to Twój czas☺️ A co z ta torbielą wchłonie się?
Asia no zaczynałam czytać wątek już chciałam gratulować. Może powtórz w piątek test. Albo idź od razu na betę jak @ się nie pojawi. Wg mnie coś musi być na rzeczy🤔 Mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie.
Alunia właśnie dlaczego zmiana lekarza? -
nick nieaktualnyKiedyś gdzieś czytalam, ze one sie wchlaniaja... ewentualnie w juz takiej zaawansowanej ciazy podawane sa jakies leki ale to przy ogromnych torbielach.
I ogolnie czytalam, ze nie trzeba sie nimi marwtic, bo nie maja wplywu na ciaze. A jak uważa Twoj lekarz?
Co do testu.. to szczerze dziwne... wczoraj popoludniu robilam ten sam.. i zero.. biel bieli.. rano juz mialam wrazenie ze cos tak jest ale myslalam, ze dziwnie pada swiatlo. A teraz ten tez po okolo godzinie mam wrazenie, ze cos tam jest...
Jutro chyba zrobie ten co mam... czyli ten sam co dzis i wczoraj.. a jak bedzie nadal niewiadome lub nie przyjdzie @ to skocze do rossmanna po te facelle. One sa super czule.
Jesli chodzi o bete to niestety nie mam kiedy na nia isc. Z pracy nie moge sie zwolnic. A w sobote musze byc u narzeczonego i tam bety nie mam gdzie zbadac w weekend.
I albo okaze sie ze testy z przebijajaca kreska testowa albo owu moze bylo pozniej niz myslalam... -
Malinko wysłałam Ci zaproszenie do znajomych, zaakceptujesz?
Malina lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dzięki wielkie. Kolejny raz się powtórzę, że macie magiczne kciuki
A, i do trzech duphastonów odłożyła mi jeszcze 3 luteiny, także sporo tego.
Torbielą kazała się nie przejmować, mówi że powinna się wchłonąć w późniejszym czasie i na razie w niczym nie przeszkadza. Ale na usg w porównaniu do pęcherzyka to normalnie gigant.
Malina to teraz odliczamy dni do Twojego testowania
Joana szkoda, że nie możesz zrobić bety, wszystko byłoby jasne.Malina, joana_aska89 lubią tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
Gigant🙈 Najważniejsze ze niegroźny☺️
Vian, przepraszam że tyle to trwało ale średnio ogarniam te apkę🙈 w każdym razie zrobione😘
Asia czekam z zaciśniętymi kciukami na jutrzejszy test✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 19:57
joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i super, ze dolozyla Ci luteine 😊 będziesz dobrze zabezpieczona. Fajnie, że to nic groźnego 😊 Teraz czekamy na usg z bijacym serduszkiem ❤ oczywiscie z zacisnietymi kciukami 🤞
Malina a kiedy wlasnie planujesz testowac??
Kto niedługo planuje??
No szkoda, ale moze jutrzejszy test obleje mnie taka biela vizira, ze nie pozostawi złudzeń 😊 i jesli ma przyjsc @ to niech przychodzi, bo nowy cykl to tez nowa nadzieja 😊
A jesli nie listopad to grudzien juz musi być nasz 😁 -
Kurde czyli Asia dalej niepewność. Mam nadzieję, że rano jednak będzie pozytywną informacja.
Trodde ja też miałam torbiel w ciąży z drugą córka (na początku gin myślała że to ciąża pozamaciczna 🤦), nie pamiętam jaka wielkość ale się wchłaneła.
Narazie chodzę do lux medu i gin dał mi skierowanie na badanie do 10tc a oni mają jakiś wyznaczonych ginekologów, do których nie ma miejsc. Więc zapisałam się do tego, do którego chodzę żeby mieć po prostu ta wizytę a będę obserwować czy się zwolni miejsce u tych u których powinnam niby USG zrobić -
nick nieaktualnyHej, test zrobiony... i nadal tylko takie dziwne cos tam jest... czyli zwyczajnie cos one maja z ta kreska te testy..
Czekam na @, bo temperatura znow dzis lekko spadla... więc już coraz blizej...
Trudno, nowy cykl i nowe nadzieje 😊
Alunia masz racje, szkoda, ze az takie kolejki do tych lekarzy 😊 -
trodde wrote:Dziewczyny jest pęcherzyk!!!
7mm i pęcherzyk żółtkowy w środku.
Tak się cieszę...
Co prawda moja torbiel urosła do 5cm, ale to już mało ważne.
Bogu dzięki...
Super bardzo się cieszę. Tym razem musi być dobrze:*Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Kurde Asia no co za badziewko😬 czyli dalej niepewność😔 a temperatura jaka? Przecież ona może się wahać? Nie znoszę tej niepewności. Niby się wie ze raczej nic z tego ale jednak do samego końca ma się nadzieję😔
Hahaha Asia najchętniej test zrobiłabym dzisiaj, co tam ze spodziewana @ za 11 dni🙈🤣 juz tak dobrze na luzie mi szło😔 generalnie pewnie nie odważę się wcześniej tylko poczekam do dnia @, myślałam żeby w mikołajki zrobić to będzie 25dc ale po co sobie je psuć😔
Alunia już wszystko jasne, no tak lux med. Czasami ich polityki nie rozumiem🤔
-
nick nieaktualnyRozumiem to doskonale 😊 pomysl na Mikolajki wcale nie jest zły 😊 juz trzymam za Ciebie zacisniete kciuki 😊
A co do testu.. moze gdybym sie nie dopatrywala to nie zwróciłabym uwagi 😁 ale chyba kazda staraczka rozumie branie testu pod lupe😂
Takze niech @ przychodzi, bo jestem bojowo nastawiona na grudzien 😊 to musi byc nasz miesiąc 🤞 -
Kurcze Joana głupie te testy
Ja odganiam złe myśli, założyłam suwaczek Teraz będę wam rozsyłać ciążowe fluidy!Betti37, Lady_Dior, Natikka123 lubią tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i sprawa wyjasniona 😁 przyszla @ 😁
Nowy cykl, nowe nadzieje 😊
Nie poddaje sie...
Z plusow.. zawsze mialam przed plamienia 2 dni.. czyli jakby niski progesteron.. a teraz przyszla od razu piękna @.
Myslicie, ze skoro @ przychodzi 2 cykle juz po 12 -13dniach to moge uznac, ze owu napewno byla? Bo chyba w bezowulacyjnych nie bylaby taka ladna faza lutealna com?