Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joana sikałaś już, że się tak zapytam?
Trzymam kciuki!
U mnie dziś pierwsza wizyta. Boję się straszliwie. Prawie nie czuję tej ciąży, może ciut piersi mnie bolą, ale nie cały czas. Czasem złapie skurcz w podbrzuszu i ciągle mi zimno. Poza tym nic. Trochę przez to świruje.
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
joana_aska89 wrote:Jedna kreska.. z porannego.. także tego.. czekam na @...
Dopiero zobaczyłam, że napisałaś. Kciuków nie puszczam jeszcze, ja w ostatniej ciąży miałam pozytyw i to blady dopiero w 16dpo. Także wszystko jeszcze może się zdarzyćjoana_aska89 lubi tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
nick nieaktualny
-
Dzięki za kciuki!
Wizyta dopiero o 15:30, ale jakoś doczekamMalina lubi tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
nick nieaktualny
-
Ja mam pierwszą wizytę u gina od miesiąca. Tak kontrolnie tez sprawdzimy czy wszystko ok. No i pewnie porozmawiamy o staraniach. @ powinna przyjść za tydzień. A po 2 cyklu lekarz mówił że juz "działamy intensywnie". Chyba ze w tym miesiacu by sie udalo ale chyba takiego szczęścia nie mam
-
nick nieaktualny
-
joana_aska89 wrote:Jedna kreska.. z porannego.. także tego.. czekam na @...
Asiu, pamiętam jak ja robiłam testy.... w miesiącu w ktorym nie udalo zrobilam po terminie miesiączki- ok 5-6 dni. I teraz przy staraniach tez mam plan nie robic ich dopóki @ nie spozni sie 5 dni -
nick nieaktualnyNo czasem testowanie pomaga nastawic sie, zeby nie robic sobie nadziei.. ale moim zdaniem tez lepiej robic po terminie @... nawet z oszczednosci 🤣
W cyklu kiedy zaszlam robilam test popoludniu, prawie wieczorem, i byla juz kreska lekko widoczna.. dlatego teraz juz nie robie sobie nadziei..
Tym bardziej, ze dzis zaczelo pobolewac mnie podbrzusze tez juz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 10:43
-
nick nieaktualny
-
Trodde - beta super ,a za wizytę trzymam mocno kciuki ! Koniecznie daj znać jak będziesz po.
joana - dopóki nie ma @ to jest nadzieja
Malina - bardzo się ciesze, że wynik pozytywny ! Powiedz mi czy do tego badania trzeba być jakoś specjalnie przygotowanym ? Bo w necie nie mogę znaleźć informacji.joana_aska89 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Hmm.. Asia, a co myślisz żeby zrobić🤔 ja nie robiłam jeszcze ANA. I tak się czaje jak pies do jeża😖
Baksia badanie robiłam w Diagnostyce, bo ona jest ośrodkiem współpracującym z Instytutem Hematologii. Wynik jest z Instytutu opatrzony ich pieczątkami, oryginał wysyłany pocztą. Do badania nie musisz specjalnie się przygotowywać, bo na występowanie antygenów na płytach nie wpływa nic. One albo są albo ich nie ma. Ja poszłam z biegu, nie musiałam nic wypełniać.
https://diag.pl/sklep/badania/hpa-1-konflikt-plytkowy-badanie-przesiewowe/
A tutaj lista ośrodków, które współpracowały przy programie i które pobierają krew do badań:
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/oprogramie#progr5
-
Dzięki Malina 😘 ja mam diagnostykę pod domem, a ulice dalej brussa więc jutro idę zbadać. 😁
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
nick nieaktualnyMalina szczerze to ja nic nie robilam... i nawet nie wiedzialabym od czego zaczac..
Jedynie co miala zrobiona toxo w ciazy i to bylo zakazenie biezace..
Chcialabym zrobic jakies z Waszych badan ale lekarz mowil, ze to nie czas po pierwszym poronieniu..
Ale teraz staram sie znow.. i nie wyobrazam sobie, ze mialoby ono sie znow tak samo skonczyc.. bo nie zrobilam badan wczesniej...