Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby tak- jak wyjdą dodatnie to encorton - ale nie znam się na tym, mi kazał brać nie czekając już na wyniki ale ponoć jak się zacznie go brać to nie można tam przerwać do któregoś momentu więc nie chciałabym faszerować się tym bezpodstawnie...
kurde widzę ,że są rózne typy badań jakie zrobić? ze świecniem czy bez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 22:56
-
M@linka mam nadzieję że nie przybiła Cię ta dzisiejsza wizyta...staramy się nie przejmować,pamiętasz?wiem,że chciałoby się zobaczyć jak najwięcej..a dobry sprzęt ma ten gin?
-
Dobry sprzęt. Przybiła mnie i to bardzo. Nie oszukujmy się - już powinno być coś widać. Ja już znam zakończenie swojej "ciąży". NIC Z TEGO NIE BĘDZIE. Już przeżywałam takie wizyty i nawet w lutym było parszywca widać o tym czasie a teraz nic! Niemożliwe, żeby to skończyło się dobrze. NIEMOŻLIWE. Jestem zdruzgotana.
-
M@linka wrote:Dziewczyny ile kosztują przeciwciała przeciwjądrowe ANA? i ile czeka się na wyniki? i jak to powiedzieć w labie, żeby dobrze zrobiły? Jutro muszę to zrobić.
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka ale nie możesz tak mówić bo niewiesz kiedy była owulacja!!!!a wynika z Twoich opisów że była póżniej,tym bardziej,że jest to możliwe tak póżno bo po zabiegu cykl zakręcony!M@linka proszę Cię nie myśl tak wiesz że nastawienie też tu odgrywa dużą rolę!Jak Cię to uspokoi to idz w przyszłym tygodniu gdzie indziej prywatnie i zobaczysz że już będzie coś widać bo beta tu raczej nie kłamie!
-
M@linka wrote:Niby tak- jak wyjdą dodatnie to encorton - ale nie znam się na tym, mi kazał brać nie czekając już na wyniki ale ponoć jak się zacznie go brać to nie można tam przerwać do któregoś momentu więc nie chciałabym faszerować się tym bezpodstawnie...
kurde widzę ,że są rózne typy badań jakie zrobić? ze świecniem czy bez?
wszystko ci w nich opiszą,ja od razu robiłam oba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 23:10
-
Arleta wrote:M@linka ale nie możesz tak mówić bo niewiesz kiedy była owulacja!!!!a wynika z Twoich opisów że była póżniej,tym bardziej,że jest to możliwe tak póżno bo po zabiegu cykl zakręcony!M@linka proszę Cię nie myśl tak wiesz że nastawienie też tu odgrywa dużą rolę!Jak Cię to uspokoi to idz w przyszłym tygodniu gdzie indziej prywatnie i zobaczysz że już będzie coś widać bo beta tu raczej nie kłamie!
Nawet jak ovu była później to i tak źle wychodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 23:13
-
M@linka wrote:A to trzeba robić dwa? Jagna jak uważasz?
-
M@linka wrote:Dobry sprzęt. Przybiła mnie i to bardzo. Nie oszukujmy się - już powinno być coś widać. Ja już znam zakończenie swojej "ciąży". NIC Z TEGO NIE BĘDZIE. Już przeżywałam takie wizyty i nawet w lutym było parszywca widać o tym czasie a teraz nic! Niemożliwe, żeby to skończyło się dobrze. NIEMOŻLIWE. Jestem zdruzgotana.
Nie ty pierwsza byłas poprostu za wczesnie na wizycie by cos zobaczyc,mozna było sie tego spodziewac.Bedzie dobrze,daj sobie czas i spokój bo tego ci trzeba,maluszek z pewnoscią ma sie dobrzeAntoś IVF,Julisia natural
-
Bombelku, a jaki kolor? Bo w linku automatycznie wskakuje, my braliśmy w szarościach
Blondyna, to się teraz ładnie kurujcie, dobrze, że to nie grypa.
Malinko, proszę Cię, nie podchodź tak, u mnie było tak samo - trafiłam do szpitala z krwawieniem, a tam tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym i lekarka powiedziała, żebym się nie nastawiała, że coś z tego będzie ani że nie będzie... Teraz Kropek, który urósł przy tym ciałku żółtym waży pewnie z pół kilo Moja rada: Nie nastawiaj się w żadną stronę, będzie co będzie... Na razie plus, że jest pęcherzyk tam, gdzie powinien być i jest ciałko żółte. -
Arleta wrote:mi powiedzieli że ANA2 się robi jak te pierwsze dodatnie są
-
M@linka jestes po ovu jakies 18 dni,odejmij sobie 10 dni na zagniezdzenie to zostaje tydzien od kiedy kruszynka spoczęła w twojej macicy,trudno zobaczyc cos co jest mniejsze od główki szpilki.Bądz rozsądna i nie cofaj sie myslami do tamtych dni.Wez ten encorton,zanim bedą wyniki bedziesz mogła spac spokojnie ze twoje malenstwo jest zabezpieczone,potem lekarz zadecyduje co dalej.Kontaktowałam sie z dziewczyną która poroniła i miała dodatnie ANA1,2 i bada je co jakis czas i wyniki zmienne,ale lekarz zalecił brac teraz acard zanim zajdzie w ciąze by dobrze ukrwic macice by było lepsze zagniezdzenie a potem zleci clexane juz w ciązy,ja tez biore acard a potem sie zobaczy.
Bądz silna i daj sobie poprowadzic ciąze,a jesli dalej bedziesz niespokojna to w przyszłym tygodniu tak jak kolezanka podpowiada idz do innego gina na usg,mozliwe ze juz cos uwidzi.Kazdy tydzien zbliza do bijącego serduszka,ale zanim to sie stanie mijają dni kiedy ona sie tam dzieli,rosnie i wcale jeszcze nie chce byc zauwazonaAntoś IVF,Julisia natural
-
M@linko - nie załamuj się, ja wiem, że jest ciężko już po 1 stracie, a co dopiero po 3... Liczę, że kropek jeszcze Cie zaskoczy, trzymaj się :*12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016