Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia ja ponoć mam tą lżejszą heterozygotyczną 677T dla mnie to nie tajemnica, a ja lubię się dzielić wiedzą i tym co wiem, a może komuś to się przyda
znalazłam fajną stronę na temat tej mutacji
http://mutacjamthfr.blogspot.com/2014/03/mutacja-c677t-hetero-homozygotyczna.htmlMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Jacqueline ja też mam nadzieję, że będzie z nią dobrze i przeżyje operację...
Jeśli chodzi o Dzień Chłopaka i Dzień Mężczyzny to 2 święta... i to takie niesprawiedliwe, że święto kobiet jest raz w roku a powinno być codziennie
Acha Dzień Mężczyzny wypada 10 marcaMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dzień Dziewczyny też jest Tylko mało kto wie o jego istnieniu JAk pamiętam u nas w szkole dawaliśmy chłopakom właśnie na Dzień Chłopaka prezenty, oni nam na Dzień Kobiet. Wtedy nikt nie mówił o Dniu Mężczyzny czy Dniu Dziewczyny
inessa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyReni kochana ja sie z Toba zgadzam równiez jezeli chodzi o danie sobie czasu.
Oczywiscie,ze trzeba Go sobie dac no i kazda z nas ma swój okreslony czas na żałobe!
WIdze jedynie , mówie tu o sobie,ze miałam taki okres iż gdybym sie nie wzieła za siebie nie wiem jakbym skonczyła za duzo przezywałam i rozpaczałam.Musiałam znalezc sobie jakies zajecia mimo bólu,cierpienia. Lecz nawet w najbardziej "szalonym" i pełnym zajec czasie
i tak mysle o moich dzieciach i o tym,ze nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek Je bede miała
A co do dnia chłopaka to nie obchodzimy z mezem takich swiat ale nie mam nic przeciwko jak ktos chce nawet nie wiedziałam,ze sa 2 swieta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 20:04
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Jest tu nas coraz więcej. Szkoda ,że po takich przejściach, ale wierzę, że teraz już musi być dobrze.
Ana zdrówka
Przepraszam ,że nie wymienię każdej z Was ,ale Wspieram.
Dostałam malpe odrazu po teście negatywnym i temp dalej podwyższona . Ciekawe czemu ? HmmTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Zanim sie dowiedzialam, ze plod sie nie rozwija, snilo mi sie dziecko, moj maly blond synek z takimi wielkimi oczami, wlepionymi we mnie. Myslalam sobie, jezu on jest wogole do mnie nie podobny, ani do mojego meza, cos z nim jest nie tak. Potem okazalo sie, ze ciaza sie nie rozwija.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:35
-
Annak jak tam u Ciebie???
Martynko ja rownież trzymam kciukasy za Twoją sunię
Ja właśnie kończę @ ale jakoś tak dziwnie inaczej niż zwykle... Mam plamienie dziwnej konsystencji (sorki za dosłowność).
A dzień chłopaka obchodził dziś mój synek w koncu mąż to już nie chłopakMartynka30 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki.
Ja tez miałam inny okres i wysoką temperaturę..
Zaczynają sie plodne dni. Jutro rano ostatni antybiotyk a wieczorem ... wezmę sobie urlop na piątek, nie chce mi się patrzeć na tych ludzi.
Trzymam kciuki za pieski i chyba Annak na zabiegu dzis byla. Nawet jak nie pisze to sto razy dziennie wchodzę z Tel na forum i czytam co u Was.córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Benitka, witaj.
Anna, daj znać jak się czujesz po zabiegu!
Martynka, kciukam za psiunię
Przeżyłam (ledwo) pierwszy dzień w pracy po długiej nieobecności. Ma sa kra ... Ten tydzień spisuję na straty bo muszę powrócić nie tylko ciałem ale i duchem Samo się nie sprzeda a kasa na ulicy nie leży...Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Martynka30 wrote:Renia ja ponoć mam tą lżejszą heterozygotyczną 677T dla mnie to nie tajemnica, a ja lubię się dzielić wiedzą i tym co wiem, a może komuś to się przyda
znalazłam fajną stronę na temat tej mutacji
http://mutacjamthfr.blogspot.com/2014/03/mutacja-c677t-hetero-homozygotyczna.htmlAmelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
nick nieaktualnyHeeeej:) Chce się dowiedzieć czy jakoś 'szczególnie' przygotowujecie się przed zajściem w ciążę. Tzn. Np. Nie pijecie alkoholu, dobrze sie odżywiacie, wspomagacie sie suplementami? Czy raczej jest to dosyć naturalne i w żaden sposób się nie ograniczacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 23:36
-
Dziewczyny kochane,
Dziękuję Wam za troskę
I że myślałyście o mnie
U mnie wszystko w porządku. Wyszłam po południu ze szpitala, wszystko (mam nadzieję) przebiegło dobrze. Ale jestem przetrącona po narkozie i trochę obolała, dlatego padłam i wcześniej nie napisałam nic.
Jutro napiszę więcej i, przede wszystkim, odpiszę na Wasze posty z różnych tematów.
Tymczasem ściskam Was mocno i życzę dobrej nocy. -
Adorko ja też miewam dziwne sny, czasami nawet bardzo...czasami aż się boję, znów zasnąć...
Adorko boję się pytać
Maggi mi się po stracie wogóle zmieniły cykle, stały się skąpe i krótkie...
Ja kiedyś miałam straszny " gęsty " grutkowaty ze skrzepami...teraz jak biorę acard ( odstawiam na @)to jest bardziej płynny...bez skrzepów jak narazie.
Bombelku daj czadu w weekend
Reni ja dostałam tą wysoką dawkę od genetyczki, biorę też metafolian kwasu foliowego, on jest w Femibion... pokazałam je mojej genetyczce a ona, że to malutka daweczka...
Actifolin 2mg zawiera więcej metafolianu kwasu foliowego... Reni i witamina B 12 też najlepiej w tej 2 formie...
Aniu odpoczywaj, ja bardzo byłam osłabiona po narkozie ciś 80/40 ...będzie dobrze, zobaczysz, zabieg napewno się udał...
Softkitty ja biorę witaminki, trochę zioła, wspomagam się wiesiołkiem...możesz zerknąć u mnie na wykres co biorę... czasami naturze trzeba pomóc
Malika oj trudno się wdrążyć po długiej nieobecności w pracy, czasami myśli nam nie pozwalają się skupić.... ale zdolna z Ciebie dziewczyna, dasz radę
Alka a może Ty jesteś z tych wyższych temperatur? czasami wyższa temperatura utrzymuje się przy stanie zapalnym, infekcjach, bądź przeziębieniu ...
Nie widzę wykresu u Ciebie jak to wygląda...
Dziewczynki bardzo dziękuję za wsparcie dla mojego Futrzakasoftkitty lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz