Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Zula36 wrote:Dzięki Baksia ale nadal są. Najważniejsze, ze dzidzia wysoko dobrze przyczepiona. Muszę to jakiś psychicznie znieść. Widać taka uroda. 🤦🏼♀️. A co u Ciebie czujesz ruchy? U mnie w 15 tygodniu było już bulgotanie i przelewanie.
Zula, Foto Ogólnie czuję się dobrze, dziękuję że pytacie 😘 brzuch rośnie co mnie cieszy 🥰 musiałam już leginsy kupić, bo nie dopinam już spodni 🙈 Jutro mam wizytę 😬 i znowu stresik.. jest mniejszy niż przed wcześniejszą wizyta ale jednak dalej jest 🤦🏼♀️
Foto, od 6.12 mam już nie brać 😬 do 16.11 brałam 15mg, od 17.12 10mg i od jutro do 6.12 mam brac 5mg i później już nic.. Wolałabym jeszcze z tydzień przeciągnąć 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 18:58
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Baksia,
Cieszę się, że dobrze znosisz ciążę i nie masz żadnych upierdliwych objawów 😘 niech dzidzia zdrowo rośnie. Mi ten lekarz, na którego teraz zmieniłam powiedział, że stosuje encorton tylko w pierwszym trymestrze, wiec wiadomo, że z perspektywy kobiety odstawienie to stres.baksia lubi tę wiadomość
-
Baksia
Trzymam kciuki za wizytę 🤗💗✊baksia lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Baksia ja też trzymam kciuki!
I proszę o kciuki jutro, bo mam prenatalne.Natka95, Ślimak, Zula36, agulineczka, baksia, joanien1104, Annie1981 lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
trodde wrote:Baksia ja też trzymam kciuki!
I proszę o kciuki jutro, bo mam prenatalne.
Będę trzymać jutro kciuki ✊🤗💗
I wy trzymajcie za mnie bo idę jutro w 16dc na pierwszy monitoring i w sumie nie wiem czego się spodziewać 🤔czy już coś powinno być widać? .Ostatnio moje cykle trwają 35 dni a wczoraj pojawił się śluz jak białko jaja ,jestem zaskoczona bo już nie pamiętam kiedy pojawił się tak wcześnie 😃oby to był dobry znak 🙏i jak bym miała ten cykl krótszy to też bym nie pogardziła😉joanien1104, Breath_less lubią tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Zula,
Trzymam kciuki podwójnie za Ciebie ✊ dobrze, że to nie jest żywa świeża krew, to jedyny plus. Przykro mi, bo wiem, ze cały czas się martwisz, sprawdzasz, ciągle jesteś w stresie 😔 kiedy widzisz się z mężem?Zula36 lubi tę wiadomość
-
Zula,
Tak termin na 17.07. Jestem na l4 i 11.12 wizyta. Czuję się mocno średnio, jestem blada, bez energii, śpiącą, czasami mam mdłości. Zdecydowanie nie należę do tych kobiet, które w ciąży kwitną martwię się oczywiście tym, żeby ciąża rozwijała się prawidłowo i wszystko było ok. Póki co nikomu jeszcze o ciąży nie mówimy. Na dniach będę robiła zlecone przez lekarza badania laboratoryjne. Zostaje u lekarza, bo ta bardziej nadaje się do prowadzenia ciąży, ma więcej empatii, zrozumienia, w razie W pracuje w szpitalu, no i znam ją kilka lat, bo pracowałyśmy razem w jednej klinice. Zula dobrze, ze mąż teraz na miejscu jest, no i nie jedzie na strasznie długo 😘Zula36 lubi tę wiadomość
-
Foto spokojnie na rozkwit masz jeszcze czas, ja w żadnej ciąży na początku dobrze nie wyglądała (wieczne mdłości i problemy z cerą nie pomagały w dobrym samopoczuciu), a później już ponoć kwitnaco wygladalam, zwłaszcza w ostatniej z córką i tak też się czułam.
U mnie 8dpo, ale totalnie nie czuje, że się udało. Temp też nie powala. Dzisiaj mam jakąś chandrę , czuję, że kolejny cykl do niczego.
Trodde kciuki za jutro!Foto80 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Trodde, Ewelina trzymam kciuki za Wsze jutrzejsze wizyty ✊🏻❤️
Ewelina ja nie znam się na monitoringu. Zawsze trafiałam jak byłam z 2 dni przed wou i był już duży pęcherzyk albo jak byłam już po owu 🙈 Ale płodny śluz to dobry objaw ✊🏻
Natunka, witaj! Zapraszamy, napisz coś o sobie 😃
Zula, biedna Ty 😪 Z dzidzia jest wszystko dobrze ale i tak odpoczywaj ile się da. Myślę, że to dobry pomysł poprosić mamę o pomoc jak mąż wyjedzie.
Foto, dzisiaj powiedziałam swojemu gin, że już schodzę z encortonu to tylko powiedział,, dobrze,, więc chyba nie powinnam się tym martwić 🙈 Ja jednak na początku ciąży miałam badania robione i miałam jeszcze te,, źle,, przeciwciała i dlatego miałam większą dawkę encortonu, no i gdzieś to mi siedzi w głowie, że te przeciwciała były obecne ale mam nadzieję, że już na tym etapie ciąży te przeciwciała nie są groźne..Zula36, Foto80 lubią tę wiadomość
Pomorskie -
Jestem już po wizycie. Dzidzia mega ruchliwa, ginekolog sprawdził wszystko co się dało i wszystko jest dobrze ❤️
agulineczka, Zula36, Natka95, Foto80, trodde, Malina, Lady_Dior, joanien1104, Breath_less, Ślimak, Annie1981, Bella01 lubią tę wiadomość
Pomorskie -
baksia wrote:Jestem już po wizycie. Dzidzia mega ruchliwa, ginekolog sprawdził wszystko co się dało i wszystko jest dobrze ❤️
Baksia super 😍😃bardzo się cieszę. Jak dzidzia już taka ruchliwa to co to będzie po narodzinach, da ci popalić hehe 😉😘
Natunka
Zapraszamy 🤗😊
Zula
Kochana ty to się masz z tymi plamieniami😐dobrze je jest jeszcze z Tobą mąż. Trzymam kciuki żeby ten trudny czas się w końcu skończył i żebyś mogła zacząć cieszyć się ciąża ✊.
Agulineczka
Niestety też znam to uczucie kiedy po głowie chodzą myśli że znów się nie udało😏.Mam jednak nadzieję że tym razem się mylisz i mimo twoich przeczuć test pokaże 2 kreski .8 dpo to baardzo wcześnie i test ma prawo wyjść negatywny🤷♀️ właściwie to była bym zdziwiona jak by wyszedł już pozytywny 🤔
Foto
Dobrze że jesteś na L4 😊w tej sytuacji z Covidem lepiej nie ryzykować.Zula36, Foto80, baksia lubią tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo "