Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie, 😘 jak się czujesz?
Agulineczka, 🙊 trzymam kciuki! ✊🏻❤️ Idziesz na betę?Annie1981 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Kusicie tym siemieniem 😀 Na pewno spróbuję w następnym cyklu, jeśli teraz nie wyjdzie.
Foto80, Zula36 dziękuję za kciuki-zawsze się przydadzą ☺️
Cieszę się, że mamy tu tyle ciężarówek znowu hihi😁 Niech dołączają kolejne 😀
Agulinczka a nie mówiłam, że ten cykl Cię jeszcze zaskoczy 😁😁😁😁😁 gratuluję - krechy jak ta lala😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 10:16
-
agulineczka wrote:Hej dziewczyny,
Chyba się udało... Nie wierzę jeszcze. Bardzo się cieszę Teraz pozostaje mi się modlić, żeby tym razem wszystko było ok.
https://naforum.zapodaj.net/b02345a67374.jpg.html
Super 😄ale nowina 💗a w którym dni po owu wyszedł ci ten test ? 10 ?Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Dziewczny, aż miło się czyta takie pozytywne wiadomości❤️
Trodde,
bardzo się cieszę! To teraz mamy parkę, Baksia ma dziewczynkę, Ty chłopczyka😉 super, niech Maluszek zdrowo rośnie!
Ewelina,
mam nadzieję, działacie💞💞 trzymam mocno kciuki za prezent pod choinkę❤️
Lady Dior, za Ciebie tez kciukasy zaciśnięte, bo chyba tez jakoś u Was tez czas ovu🤗🤔
Agulineczka,
cudowna wiadomość❤️ Gratuluję! Będzie dobrze, wierzę, w to mocno😘
Zula,
jak z plamieniami🤔 mam nadzieję, że wszystko się unormowało🙏
Natka, kciuki za wizytę🥰Natka95, Lady_Dior, Zula36 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wczoraj temp była 36.09 a dziś 36.41 czyli skok i to spory 😄 tylko teraz tak sie zastanawiam owu jest przed skokiem ( wczoraj 16 dc) czy w dniu skoku (dziś 17dc) 🤔
baksia lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ewelina wydaje mi się,że jak pęcherzyk pęknie to wtedy temp wzrasta 😃
Pomorskie -
Ostatnio czytałam o tym i też myślałam, że pęknięcie jest równoznaczne ze wzrostem tempki. Okazuje się, że od pęknięcia do wzrostu tempki to tak 1 do 2 dni Może nawet minąć. Tak czytałam.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Monal wrote:p/ciała antykardiolipinowe IgG
1.9GPLU/ml
-Wynik ujemny: poniżej 10 GPL-U/ml Wynik dodatni: od 10 GPL-U/ml
Negatywny
p/ciała antykardiolipinowe IgM
0.6MPLU/ml
Wynik ujemny: poniżej 7 MPL-U/ml Wynik dodatni: od 7 MPL-U/ml
Negatywny
-Test przesiewowy w kierunku ANA
ujemny
Dziewczyny co sądzicie?
A czy przeciwciała kardiolipinowe robiłaś w kierunku zespołu antyfosfolipidowego?
Żeby uznać ze go nie ma do badań trzeba dolozyc antygulant toczniowy, przeciwciała przeciw b2 glikoproteinie w kl IgG i IgM.
I wtedy łącznie z kardiolipinowymi, które masz zrobione można zespół wykluczyć lub nie 😊
—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
agulineczka wrote:Hej dziewczyny,
Chyba się udało... Nie wierzę jeszcze. Bardzo się cieszę Teraz pozostaje mi się modlić, żeby tym razem wszystko było ok.
https://naforum.zapodaj.net/b02345a67374.jpg.html
❤️❤️❤️ wspaniała wiadomość!!!!!!✊✊✊✊
W który dzień po owulacji takie piękne krechy pokazało ?cudownie ✊—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
Baksia na betę póki co nie idę, zobaczymy czy wytrzymam w swoim postanowieniu. Obiecałam sobie jej nie robić, bo oczekiwanie na wynik, sprawdzanie przyrostu strasznie mnie stresuje. I tak jestem na heparynie, acardzie i duphastonie. Nic więcej nie zrobię. W pierwszej utraconej w 10tc ciąży miałam piękne przyrosty, nawet sporo ponad normę i skończyło się jak się skończyło. Kusi mnie tylko zbadanie proga, ale jestem pewna, że jak pójdę go zbadać zrobię przy okazji betę :p Chciałabym jednak poczekać do wizyty.
Dzisiaj tak myślę, czas pokaże
Breath_less dzisiaj mam 10dpo.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Baksia na betę póki co nie idę, zobaczymy czy wytrzymam w swoim postanowieniu. Obiecałam sobie jej nie robić, bo oczekiwanie na wynik, sprawdzanie przyrostu strasznie mnie stresuje. I tak jestem na heparynie, acardzie i duphastonie. Nic więcej nie zrobię. W pierwszej utraconej w 10tc ciąży miałam piękne przyrosty, nawet sporo ponad normę i skończyło się jak się skończyło. Kusi mnie tylko zbadanie proga, ale jestem pewna, że jak pójdę go zbadać zrobię przy okazji betę :p Chciałabym jednak poczekać do wizyty.
Dzisiaj tak myślę, czas pokaże
Breath_less dzisiaj mam 10dpo.
A ile bierzesz duphastonu? Myślę, że i jak bierzesz duphaston to nie musisz badać progu. Przynajmniej jak na razie. ✊🏻
Pomorskie -
Baksia póki co duphaston biorę 2x1. Pod koniec przyszłego tygodnia i tak będę musiała iść na wizytę po heparynę, bo mam w domu tylko 1 opakowanie.
Kurcze nadal mi ciężko uwierzyć w te 2 kreseczki, jakoś do mnie nie dociera, mimo, że przecież nie jestem w swojej pierwszej ciąży
Mąż jeszcze nie wie, w ogóle sprawdziłam z ciekawości prognozowany termin porodu i wyszedł dokładnie w dzień urodzin męża. Chciałabym mu zrobić taki piękny prezent . Ale na razie póki co wydaje mi się to tak odległe i podchodzę do tego bardzo ostrożnie, z pokorą. W pierwszej ciąży z synkiem nawet nie brałam innej opcji pod uwagę niż poród w 9 miesiącu. Ciąża zaplanowana, książkowa, bez żadnych leków. A po pierwszym dziecku zaczęły się schody... Teraz pozostaje tylko "spokojnie" czekać do wizyty. Oczywiście będę codziennie robić testy, żeby patrzeć czy kreska ciemnieje. Nakupowałam tych testów to trzeba z nich korzystać
Zula w którym dokładnie tygodniu jesteś?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ewelina przy takim dużym skoku temp owulacja raczej była wczoraj, ale kolejny dzień powie coś więcej, czasami owu jest w dzień skoku. Ciężko przewidzieć. Ja też czasami myślałam, że to już, a później aplikacja zmieniała mi datę na kolejny dzień. U mnie praktycznie zawsze owu wyznaczona jest 2 dni po pozytywnym teście owu (rzadko od razu na następny dzień po piku).Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚