Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Foto,
dziękuję u mnie bez większych zmian, rzeczywiście trochę więcej pracuje, ale nie jest to dla mnie problemem☺️ Myślałam, ze będzie gorzej, ale pozytywnie się zaskoczyłam i bardzo się cieszę, ze tak to wszystko się ułożyło🤗 Widocznie tak miało być☺️ zaczęłam dziś brać lamettę, niepotrzebnie czytałam ulotkę🙈 bo zanim wzięłam pierwsza tabletkę, trochę się zastanawiałam, czy aby na pewno wiem co robię😬 biorę 2x1. Za tydzień w poniedziałek monitoring🤔
Zula,
czekam na relację. Wierzę, ze będzie wszystko dobrze i najgorsze za Wami. Obyś już więcej nie miała takich powodów do zmartwień🙏Zula36 lubi tę wiadomość
-
Zula kciuki!
U mnie testy ciemnieją. Te dwa na dole z dzisiaj. Oby do piątku teraz.
https://naforum.zapodaj.net/b9b1064de786.jpg.htmlZula36, Żonkil, baksia, Akinom 59, Ewelina26, Foto80, Yoselyn82, Annie1981 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Zula, trzymam kciuki i czekam na wieści ✊🏻❤️
Zula36 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 20:33
Natka95, Żonkil, Lady_Dior, Akinom 59, trodde, Ewelina26, Foto80, baksia, Ślimak, agulineczka, Malina, Annamaria, Yoselyn82, Annie1981, Pati96 lubią tę wiadomość
-
Zula36 jaki piękny dzidziolek😍 Teraz już wszystko będzie dobrze 😁 Niech rośnie maluszek zdrowo 😁
Agulinczka piękne te krechy i tak właśnie powinno to wyglądać a nie to co u mnie 5dni po rząd blade cienie... Kciuki za wizytę 😀Zula36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zula36 wrote:
Dziewczyny ja już po wizycie. Dzidziuś żyje 🤗 a to najważniejsze ma już 3,15cm i wiek na 10tc a dziś z OM jest 9+5. Niestety skąd plamienie nie wiadomo. W usg wszystko w porządku i nie zagraża to dziecku. Natomiast muszę się nadal oszczędzać i brać dalej leki. Następna wizyta za 4 tyg. Na szczęście prenatalne 22go wiec już niedługo. Dziękuję Wam za kciuki😘
Piękne maleństwo 💗😄wszystko będzie dobrzeZula36 lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
baksia wrote:Zula, trzymam kciuki i czekam na wieści ✊🏻❤️
Hej Baksia 😊
A Wy jak się czujecie 🤰😁chyba niedługo jedziesz na zakładanie passera 🤔.
A ja mam konsultacje 10.12 (czwartek) ciekawe co profesor wymyśli 🤷♀️Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Zula,
Wspaniała wiadomość kochana, tak się cieszę, że dzidzia rośnie zdrowo 😘 mam nadzieję, że Twoje plamienia niedługo miną i poczujesz się bardziej komfortowo.
Malina,
Działaj ostro 😋 i udanego testowania, trzymam mocno kciuki 😘
Agulineczka,
Super, że tak ładnie kreska ciemnieje, musi być dobrze!Zula36, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Zula wspaniała wiadomość, myślę, że możesz być spokojniejsza
Fajnie, że prenatalne masz jeszcze przed świętami. Ja pewnie w podobnym czasie będę mieć wizytę serduszkową.
Żonkil postanowiłam tym razem nie robić bety. To bardzo duży stres dla mnie. Odświeżam zawsze stronę z wynikami co minutę jak wariatka. Stwierdziłam, że co mam być to będzie. Teraz w piątek będę na pierwszej wizycie. Pewnie dostanę receptę i będę mieć usg. Zobaczymy czy lekarz zleci jakieś badania teraz czy dopiero na wizycie serduszkowej, o ile będzie wszystko dobrze.
A Ty robiłaś betę, zamierzasz? Kiedy pierwsza wizyta?Zula36 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No ja jedna noga chodze do prywatnego doktorka z instytutu rodziny a druga mam pakiet w medicover. U mojego doktorka bylam, zlecil bafania krwi, milion roznych rzeczy. Zeby to zrobic w ramach pakietu medicover muszę mieć skierowanie od lekarza medicover. No i jak na razie na konsultacji telefonicznej udało mi się uzyskać skierowanie na podstawy podstaw. I na srode mam zapisane te badania do zrobienia w tym betę. Też właśnie wiem że to stres.
No i jeden doktorek zalecił przyjść pod koniec grudnia drugi za 2tyg na usg. No i tak to jest, jeden mówi jedno drugi drugie, ale pakiet w medicover to jednak sprawia że te koszty badań są mniejsze. Więc jeszcze nie wiem jak to pogodzę ale na pewno że swojego doktorka nie zrezygnuje -
Ewelina26 wrote:Hej Baksia 😊
A Wy jak się czujecie 🤰😁chyba niedługo jedziesz na zakładanie passera 🤔.
A ja mam konsultacje 10.12 (czwartek) ciekawe co profesor wymyśli 🤷♀️
Kochana trzymam kciuki aby Prof miał dobry plan i czekam na wieści ✊🏻❤️
A tak wgl to kiedy testujesz? 😃
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Zula ciesze się, że dzidzia rośnie ❤️
Zula36 lubi tę wiadomość