Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, dam znać
Sama jestem ciekawa. Mam milion myśli na ten temat , nie wiem sama czy będzie pęcherzyk czy jeszcze za wcześnie...No zobaczymy.
Ewelina 9% to świat i ludziemój ostatnio miał 3%
-
JJ mam nadzieję, że uda się znaleźć prawdziwą przyczynę i zareagować odpowiednio. Wierzę, że w święta jest pewnie trudniej... A próbowałaś udać się np do dr Paśnika? NA forum widać, że pomógł w wielu przypadkach. Trzymam cały czas kciuki!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzięki dziewczyny za pocieszenie 😄niby wiem że 9 % to nie tragedia ale dlaczego nadal się nie udaje 🤷♀️już po prostu mnie to wszystko denerwujeStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
mam wyniki allo-MLR - po 4 miesiącach od ostatniego szczepienia jest 28%, czyli nie ma dramy chyba.
Napisałam już maila do docenta Paśnika, teraz czekamy na odpowiedź i zalecenia czy będzie accofil i czy doszczepiamy w najbliższym czasie.
Ewelina, mam to samo, ale wolę sobie myśleć, że mój mąż to okaz zdrowia i nie szukam problemów u niegoale rozumiem Cię na 100 % - jak nie wychodzi to człowiek szuka dalej i doszukuje się często wielu niepotrzebnych rzeczy.
Coraz mocniej uważam, że bardzo dużo siedzi w głowie. Ja jak uspokoiłam głowę po tym biochemie, po urlopie w Grecji, gdzie też odstawiłam wszystkie leki i suple, to nagle wyniki idealne, naturalna owu, piękne endometrium.
Nie wiem czy gdzieś nie ucieknę niedługo, na jakiś egzotyczny urlopik, bo jak widać ostatni chociaż odrobinę pomógł. -
joanien1104 wrote:mam wyniki allo-MLR - po 4 miesiącach od ostatniego szczepienia jest 28%, czyli nie ma dramy chyba.
Napisałam już maila do docenta Paśnika, teraz czekamy na odpowiedź i zalecenia czy będzie accofil i czy doszczepiamy w najbliższym czasie.
Ewelina, mam to samo, ale wolę sobie myśleć, że mój mąż to okaz zdrowia i nie szukam problemów u niegoale rozumiem Cię na 100 % - jak nie wychodzi to człowiek szuka dalej i doszukuje się często wielu niepotrzebnych rzeczy.
Coraz mocniej uważam, że bardzo dużo siedzi w głowie. Ja jak uspokoiłam głowę po tym biochemie, po urlopie w Grecji, gdzie też odstawiłam wszystkie leki i suple, to nagle wyniki idealne, naturalna owu, piękne endometrium.
Nie wiem czy gdzieś nie ucieknę niedługo, na jakiś egzotyczny urlopik, bo jak widać ostatni chociaż odrobinę pomógł.
Joanien wynik ładny 😊ja po pierwszej serii szczepień miałam 21.Oj chętnie wybrała bym się na urlop i jakieś egzotyczne wczasy 😁Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
agulineczka wrote:JJ mam nadzieję, że uda się znaleźć prawdziwą przyczynę i zareagować odpowiednio. Wierzę, że w święta jest pewnie trudniej... A próbowałaś udać się np do dr Paśnika? NA forum widać, że pomógł w wielu przypadkach. Trzymam cały czas kciuki!
Na chwilę obecną nic nie wychodzi z immunologii. Lekarz właśnie skierował mnie do dr Paśnika aczkolwiek terminy mega odległe i spróbuję z immunologiem Sydor...a potem zobaczymy.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Mamy malutki pęcherzyk
dostałam zwiększony progesteron. Czekam jeszcze na wyniki badań krwi.
Foto80, Malina, agulineczka, baksia, Zula36, Lady_Dior, Ewelina26, Pati96 lubią tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Mamy malutki pęcherzyk
dostałam zwiększony progesteron. Czekam jeszcze na wyniki badań krwi.
Gratulacje 😘 trzymam kciuki, musi być dobrze!Żonkil lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Super, lekarz mówił ile ma pęcherzyk? Kiedy następna wizyta?
-
Żonkil ja też zamierzam iść przed samymi świętami i też chciałabym zobaczyć serduszko..
Już jeden stres mniej - pęcherzyk masz w dobrym miejscu. Krwiaczkami się nie przejmuj, dostałaś większą dawkę progesteronu, oszczędzaj się teraz, będzie dobrze ✊Żonkil lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Żonkil
Gratulacje 🤗trzymam kciukiŻonkil lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Żonkil gratuluję pęcherzyka 😁 Dobrze, że dostałaś leki, teraz odpoczywaj ile się da. Trzymam nadal kciuki ☺️
U mnie już po owu teraz tylko czekać 🤪Żonkil lubi tę wiadomość