Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
baksia wrote:Kurde słabo z ich strony, bo jesteś stała pacjentka Prof i w ciąży i miałaś zalecone doszczepienie w ciągu tygodnia.. Ale spokojnie. Pamiętasz ja miałam takie same zalecenia odnośnie doszczepien, a pojawiłam się później i jest wszystko dobrze 😘
Napisałam jeszcze jednego maila z zapytaniem czy jest możliwość kontaktu z prof droga mailową itp ponieważ chce się skonsultować czy taki długi czas oczekiwania na szczepienie nie zaszkodzi ciąży, zobaczymy czy coś odpowiedzą 😉
Baksia A czy Ty dziś przypadkiem nie masz zakładanego passara ?Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ewelina26 wrote:Napisałam jeszcze jednego maila z zapytaniem czy jest możliwość kontaktu z prof droga mailową itp ponieważ chce się skonsultować czy taki długi czas oczekiwania na szczepienie nie zaszkodzi ciąży, zobaczymy czy coś odpowiedzą 😉
Baksia A czy Ty dziś przypadkiem nie masz zakładanego passara ?
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
baksia wrote:Dobrze pamiętasz 🙈 właśnie siedzę i czekam na wizytę 😬 dzisiaj jest jedna babeczka na rejestracji i jedna która szczepi, a kobiet jest spoooro więc pewnie dopiero wieczorem odezwą się do Ciebie. Trzymam kciuki aby się udało ale z doświadczenia wiem, że tutaj ciężko z tym 😑 Czasami mnie denerwuje to, bo jednak płacimy dużo za wizyty i leczenie więc powinni być elastyczni w takich sytuacjach jak Twoja.
Trzymam kciuki ✊😊
Właśnie mnie też to zdenerwowało 🤨 jak byk napisane że w ciągu tygodnia mam przyjechać a ona mnie nie zapisze bo jest dużo dziewczyn ,jedna w tą czy tamtą to chyba wielkiej różnicy jej nie zrobi 🤷♀️Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Agulineczka miałam Cię o to samo pytać
Ogólnie dobrze, zwiększone zmęczenie jak na razie. I głowa mnie boli. Mnie nigdy głowa nie bolała to teraz delikatny kręciołek mnie męczy. I zrobiło mi się niedobrze, ale przy kolacji. Nie wiem na ile to normalne.. A Ty jak? -
Dzięki dziewczyny 😘
Ja już w domku. Mam pessar 🙈
Ewelina dzwoniły Panie do Ciebie?
Pomorskie -
Foto80 wrote:Baksia,
Jak pessar, jakie odczucia masz po założeniu? 😊
Pomorskie -
Ja wizytuję za tydzień, 23.12, agulineczka z tego co pamiętam tak samo.
Dzięki Zula, dobrze wiedzieć, że wieczorem też może być niedobrze. Może to i dobrze, to przynajmniej w pracy mnie nie dopadają. Swoją drogą niby mówi się, że ciąża to nie choroba i można pracować, ale ja naprawdę mam teraz niższą wydajność, jestem rozkojarzona, zapominam. -
Żonkil,
Ja mam mdłości od 2tyg i nigdy z rana 🙄😬 także na spokojnie 😊
ja też w pracy nie mogłam się skupić, u mnie jest korpo multitasking 😄 i wiele na raz trzeba ogarniać. Trzeźwy umysł to podstawa, no i szczerze mówiąc mój ciążowy umysł juz nie był taki na pstryk, wiec wolałam iść na L4. Senność, zmęczenie, osłabienie robią swoje 🤷♀️Żonkil lubi tę wiadomość
-
Baksia,
Cieszę się, że nie czujesz pessara i możesz bez skrępowania, normalnie funkcjonować 😘 odstawiasz już Encorton? Powiedz mi, prof coś mówił, czy do Encortonu jeszcze będziesz wracała w którymś momencie? Podpytuję, bo moja obecna lekarka raczej nie była zadowolona, że go biorę. Mówiła, że tylko do końca 1 trymestru mi da...a ta poprzednia coś mówiła też o 3 trym. -
Ewelina, mega gratulacje ❤
Mi się udało dostać na usg, co prawda dopiero na poniedziałek i to na 20:10 🙉, ale przynajmniej zobaczę co tam słychać jeszcze przed świętami.
Uprosilam lekarza na tej teleporadzie bo początkowo stwierdził, że skoro nic się złego nie dzieje to moge spokojnie czekać do prenatalnych 😬
Także odliczam dni i może w końcu powiemy rodzinie jeśli będzie wszystko ok..agulineczka, Foto80, Zula36, Annamaria, Malina, Żonkil, Ewelina26, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Żonkil u mnie z objawów ból piersi, raz większy raz mniejszy i senność. Dzisiaj kładąc córkę na drzemkę w ciągu dnia sama zasnelam, czego nie robię, bo czas, w którym ona śpi, mam na spokojne przygotowanie obiadu czy ogarnięcie domu. Spałyśmy razem ponad 2h. Wstałam, coś tam porobilam i znowu poczułam się senna
ta pogoda i brak słońca pewnie też robi swoje. Mdłości póki co żadnych nie mam, w obu donoszonych ciazach zaczęły mi się po skończonym 7tyg, także mam jeszcze czas jakby co
i też często były wieczorne, czasem całodzienne. Ale za tym nie tęsknię, w zeszłym roku przechodzilam zapalenie żołądka i z mdlosciami walczylam baaardzo dlugo.
Wizytę mamy w tym samym dniu i już bym chciała być po.Żonkil lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Baksia
Cieszę się że jesteś już po i nie było aż tak strasznie 😚.Pami nie dzwoniła, może dziś zadzwoni 🤷♀️.
Robiłam dziś kolejny test i sama nie wiem kreseczki takie jak wczoraj 🤦♀️boję się że może to będzie biochem😔
A najlepsze jest to że zrobiłam
1.Babyboom 25(ten normalny)
2.Pink 10 ( wczesny )
I na tym normalnym jest ciemniejsza kreska 🤨
Dziewczyny boję się 😫dziś 13/14 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 06:03
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Ewelina,
U mnie na Babyboom zawsze wychodzi ciąża, jak ona faktycznie jest. Kreska jest ciemniejsza, wierzę, że będzie dobrze 😘 tak też wygląda. Kiedy jest dzień spodziewanej @? -
Ewelina, spokooojnie. Dziś jest twój termin @?czy jutro?
Rob testy dzień po dniu, ale tylko tej samej firmy, to daje wtedy jakis obraz sytuacji.. Ja miałabym chaos tak używając różnych testów co chwilę.. Może dziś głęboki oddech i jutro na spokojnie znów zatestuj jednym z tych, które już masz na zdjęciach i będzie porównanie?
Póki co, nic się nie martw, na obu kreski są -
Baksia,
cieszę się ze z pessarem czujesz się „komfortowo”🤗 i go nie czujesz😘 tez się właśnie zastanawiałam czy nie będzie to przeszkadzać. Będzie ściągany czy już do końca ciąży będzie Wam towarzyszył🤔
Zula,
mam nadzieję, że żadne plamienie się nie pojawiło i już nie będzie Cię męczyć🙏
Ewelina,
nie martw się na zapas, zrób betę❤️ Dziewczyny dobrze piszą nie ma sensu porównywać testów różnych firm, bo zawsze zabarwienie będzie inne i tylko nie potrzebnie się stresujesz. Trzymam mocno kciuki✊✊
Lady Dior,
kiedy testowanie, bo czekam na Wasz pozytyw❤️
Dziewczyny,
Natka, Agulineczka, Żobkil, kciuki za wizyty✊✊❤️
-
Dziewczyny byłam dziś na becie i od razu zrobiłam TSH,FT3 , FT4 i progesteron ,wyniki dopiero jutro😕🤷♀️i to około 14 .Pójdę jeszcze w sobotę i poniedziałek .Termin okresu jest na jutro albo w sobotę. Jeden kalendarz( ovuview )liczy mi owu od 17dc a drugi (ovufruend )od 18 dc 😜
W każdym razie dziś 31 dc
Dziś kupię 3 babyboom🤪🤣Żonkil lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo "