Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka bardzo mi przykro z powodu rodzinnej sytuacji
co do usg szukałabym kogokolwiek prywatnie, jeśli tylko ma Cię to uspokoić
Ewelina, Malina i Lady kciuki dziewczyny! Ewelina co do duphastonu to zacznij brać przynajmniej po 2 wyższych temperaturach po skoku.
Co do objawów to u mnie tylko ból piersi i senność. Oczywiście już rozmyślam czy to nie za mało. Oby tylko do wizyty. Jeszcze tydzień...Lady_Dior, Malina lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
DZIEWCZYNY !!!!
dziś 12/ 13 dpo ,okres prawdopodobnie miał być piątek i oby się nie pojawił !
Kiepska ta kreseczke ale na żywo wyraźniejsza😉
I tak naprawdę nie wiem po ilu minutach spojrzałam na test bo nie pilnowałam czas 🤦♀️Foto80, trodde, Zula36, Natka95, Ślimak, Żonkil, Annamaria, Lady_Dior, Breath_less, agulineczka, Malina, baksia, joanien1104, Pati96, Annie1981 lubią tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Jestem w szoku i nie wiem co mam ze sobą zrobić 🤪
Z tego wszystkiego zapomniałam wziąść Euthyrox 🤦♀️,jutro planuje iść na bete tylko nie uda mi się powtórzyć w sobotę bo raczej u mnie laboratoria nie pracująAnnamaria lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Ewelina,
Cudowna wiadomość z rana 🥰😘 trzymam teraz kciuki ✊ żeby kreseczka ciemniała! Co za prezent na święta ☺Ewelina26 lubi tę wiadomość
-
Ewelina wow! Cudownie
Tak strasznie się cieszę
Malina gratuluję pęcherzyków. Może będą tu jakieś forumowe bliźniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 11:38
Ewelina26, Malina, baksia lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Ewelina, i tu gratuluję!!! Będzie dobrze!!!
A może idź na spokojnie na betę w poniedziałek i wtedy po 48 godzinach?Żonkil lubi tę wiadomość
-
Super Ewelina! Kolejna dobra wiadomość... miło czyta się tak pozytywny w ostatnim czasie wątekJJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
AAAAAA! Ewelina! Ale super! Ale mi się mordka cieszy
Trzymam kciuki!kreska jasna, ale pink testy nigdy nie wychodziły mi jakoś spektakularnie przy innych testach
Co do bety to ja np sobie całkiem odpuściłam. Jak potrzebujesz pójść możesz zrobić w piątek i powtórzyć w poniedziałek po 72h.
A dopiero co napisałaś się na monitoringobyś musiała odwołać te wizyty
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ewelina26 wrote:Malina
Wcześniej nie miałam stymulacji więc nie mam pojęcia jak zareaguje na leki 🤷♀️oby dobrze 😉.
Dzwoniłam umówić się na wizytę i
28.12-nie ma miejsc,jutro mam dzwonić jeszcze raz ,może gin mnie gdzieś wciśnie 🤦♀️
30.12 - umówiłam się na wizytę😊
04.01- lekarz ma urlop 🤦♀️
08.01- umówiłam się na wizytę
Eh szkoda mi wizyty z 04.01 😔może była bym już po owu a tak to nadal nie będę miała pewności kiedy brać dupka .
Kochana i udało Ci się zapisać na 28🤔 w sumie najważniejsza jest ta pierwsza wizyta i ustalenie momentu podania ewentualnego zastrzyku. Kolejna ma na celu sprawdzenie czy nie zrobiły się torbielki😬 przy pierwszym monitoringu byłam dwa razy, ostatnio byłam tylko raz. Teraz tez nie muszę ponownie jechać.
Edit:
Aaaaaaaaaaaa nie doczytałam🙈 ale gapa ze mnie🤦♀️ A nie mówiłam, ze ten cykl może być szczęśliwy😘 trzymam mocno kciuki✊✊
A nie uda Ci się zrobić dziś po południu🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 11:29
-
Malina
Betę zrobię jutro i w sobotę bo znalazłam u siebie w mieście laboratorium pracujące w sobotę 😁.
Tylko teraz się martwię bo wizyta u prof.M i szczepienie dopiero 28.12 😕wydaje mi się że to za długo😫(ostatnie szczepienie było 16.11) w zaleceniach od prof było napisane że na szczepienia mam przyjechać w ciągu tygodnia od pozytywnego testu a tu będzie 12 dni 🤦♀️
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Ewelina Kochana na taką wiadomość czekałam!! ❤️❤️❤️ Ale się cieszę! Juuupi 🤗
Napisz do gynemedu maila w tytule,, ważne ciąża,, i napisz że masz pozytywna betę i chciałabyś umówić się na doszczepienie i wizytę do Prof. Mnie Panie chciały dość szybko wpisać ale niestety nie daliśmy rady w tym dniu i miałam doszczepienie po 2tyg(?) od pozytywnej bety.
Tak bardzo się cieszę! 🥰
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
baksia wrote:Ewelina Kochana na taką wiadomość czekałam!! ❤️❤️❤️ Ale się cieszę! Juuupi 🤗
Napisz do gynemedu maila w tytule,, ważne ciąża,, i napisz że masz pozytywna betę i chciałabyś umówić się na doszczepienie i wizytę do Prof. Mnie Panie chciały dość szybko wpisać ale niestety nie daliśmy rady w tym dniu i miałam doszczepienie po 2tyg(?) od pozytywnej bety.
Tak bardzo się cieszę! 🥰
Baksia właśnie pisałam maila i pani z recepcji do mnie oddzwoniła i powiedziała że wcześniej nie da rady bo szczepienia teraz tylko poniedziałki w czasie świątecznym i ma bardzo dużo dziewczyn 🤷♀️😕Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Witajcie Dziewczyny,
jestem tu nowa, powiedzcie proszę jak wyglądały Wasze cykle owulacyjne po poronieniu? Ja jestem 2 miesiączki od poronienia, od tego cyklu rozpoczęliśmy starania ale ciągle testy owu wychodzą negatywne (nigdy wcześniej ich nie robiłam)Dziś mam 14 dzień cyklu i to samo. Pierwsza miesiączka po poronieniu była po 39 dniach a druga po 25 dniach. Jak to wyglądało u Was? Czy mialyście cykle owulacyjne po poronieniu i jak one wyglądały?
Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam -
Ewelina26 wrote:Baksia właśnie pisałam maila i pani z recepcji do mnie oddzwoniła i powiedziała że wcześniej nie da rady bo szczepienia teraz tylko poniedziałki w czasie świątecznym i ma bardzo dużo dziewczyn 🤷♀️😕
Pomorskie -
Elena26 wrote:Witajcie Dziewczyny,
jestem tu nowa, powiedzcie proszę jak wyglądały Wasze cykle owulacyjne po poronieniu? Ja jestem 2 miesiączki od poronienia, od tego cyklu rozpoczęliśmy starania ale ciągle testy owu wychodzą negatywne (nigdy wcześniej ich nie robiłam)Dziś mam 14 dzień cyklu i to samo. Pierwsza miesiączka po poronieniu była po 39 dniach a druga po 25 dniach. Jak to wyglądało u Was? Czy mialyście cykle owulacyjne po poronieniu i jak one wyglądały?
Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam
Pomorskie -
baksia wrote:Witaj, przykro mi, że Was też spotkało to nieszczęście 😪 u mnie całe szczęście po poronieniech cykle były normalne i owulacje. A przed poronieniem jakie miałaś cykle?
Przed poronieniem zaszłam w ciążę w 1 cyklu starań, więc nigdy owulacji nie sprawdzałam żadnymi testami itdCykle miałam regularne, dawniej po 28 dni a później regularnie co 26 dni. Ehh... Nie myślałam że będę miała problem z owulacja
-
Elena26 wrote:Przed poronieniem zaszłam w ciążę w 1 cyklu starań, więc nigdy owulacji nie sprawdzałam żadnymi testami itd
Cykle miałam regularne, dawniej po 28 dni a później regularnie co 26 dni. Ehh... Nie myślałam że będę miała problem z owulacja
Pomorskie -
Elena,
U niektórych kobiet organizm wraca do normy sprzed poronienia nawet kilka mc. Ja poroniłam w marcu, miałam zabieg i 5mc brak @ niestety 😑 jeśli masz wątpliwości, warto pójść do ginekologa zrobić usg. Będziesz też miała pewność, że wszystko jest ok. Trzymam kciuki 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 14:24